Nesrin Uysal,52 yaşında 2 çocuk annesiyim yaklaşık 3 ay önce sitenizden Ağrı Balıksu köyünden Orhan Girgin isimli çocuğu seçmiştim. Öğretmeni Halime Çetin ile görüşmelerim sonucunda çocuğun ve ailesinin çok zor şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini öğrendim. Mektup ve kırtasiye malzemelerini düşündüm. Ve ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. Birçok kurum ve kuruluşa başvurdum. Eyüp belediyesinden Zeynep Hanım, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Nermin Hanım'ın destekleriyle giyim malzemelerini gönderdik. Sayın Ağrı Milletvekili Abdülkerim Aydemir'in destekleriyle Orhan Girgin ve ailesine yardımda bulunulacağını öğrendim. Çok güzel haberlerini aldım. Ve mutlu oldum. Bu arada Ağrı belediye başkan adayı Sn. Hasan Aslan bey yardım malzemelerimizi bu kadar yoğunluk arasında aileye arife günü teslim etmiş. Çok Teşekkür Ediyorum. Haziran Ayında Orhan'ı görmek için köyüne gideceğim. Onu İstanbul'a Getireceğim 1 hafta 10 gün kadar tatil yaptıracağım. Orhan bundan sonra benim üçünc ü evlâdım olacak. Herkese Teşekkür Ediyorum. OLOR][/SIZE][/COLOR]