Ankara///06

Günaydın güzel ANKARA'nın güzel görümceleri.Haftaya nişanlım ve canım anneciğim gelecek.Ama ben yemek olarak ne yapacağıma karar veremedim.Bana lütfen görümceliğinizi göstererek yardımcı olurmusunuz?Pasta olarak :"KÖSTEBEK PASTA","KURABİYE",MİLFÖY HAMURUNDAN BÖREK"Tatlı olarak:"REVANİ",Başka da tatlı çeşiti bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

kızlar merhabalar ankarada villa arsamız var satılık dedim hiç cevap veren olmadı yahu bir ses verin ankarada yaşayan canım arkadaşlarım lütfen çok ihtiyacımız var

selam,dilerim en kısa zamanda sıkıntılarınızı aşarsınız.< Arsanız nerede?kaç metre kare?>
Arkadaşların bilgisi olsun.İyi gecelera.s:1hug:a.s.

İyi geceler,iyi haftalarkaydirigubbakcemile3hihoyyytŞenizyerimseniben:dance:a.s:teytey::1hug:a.s.

Günaydın Ankara' nın güzel görümceleri.Nasılsınız bakalım?Ama burada hiç sohbetler olmuyor ya!

günaydın Ankaranın gülleri nasılsınız hepinize güzel, mutlu Ankaranın bu soğuk gününde sıcacık bir gün geçirmenizi dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…