- 16 Kasım 2011
- 100
- 0
hee öğren sekerim o zaman hangisinitavsiye ediyor..iyimiymiş ayrılar sancılar geçmişmi vs sezeryanı önerirmi? epiduralmi genel mi önerir
hee öğren sekerim o zaman hangisinitavsiye ediyor..iyimiymiş ayrılar sancılar geçmişmi vs sezeryanı önerirmi? epiduralmi genel mi önerir
Canım koru hastenesinde yapcam ben doğumu
Sen nerde yapcaksın doktorun kim ?
Benim doktorum Aydan Biri
hay hay halı yıkama diye bir yer varmış kayınvalidem veriyormuş halılarını oraya
Orayı arayıp söyledim cumartesi gelip alacaklar halılarımı
Teşekkürler ilgilendiğin çin
eğer sezeryan olacaksan ben epidurali öneririm çünkü bebeğin doğar doğmaz görüyorsun o an çok güzel...
ona kalsa sezeryan en iyisi bide işte komple uyutulması en iyimiş farkında olmak istemedi korkuyodu biraz çünkü.çok yatmadı zaten evde de beraberdik kolayca geçiverdi ayaklandı filan hemen.evde yardım edecek biri olursa daha olur.yengem bizimleydi çünkü annem çok yardımcı oldu. artık size kalmış bişi bu
ayyy canim aman kaza felan yapmayin da aman aman... zaten ne zaman kar yagsa ankarada bir yerlerde sorun olurtamam tatlim hadi iyi geceler.. iyi bak kendine...
beeen çoook sevdim gözbebeğiiiiiiiiiiiiim
şafaaaaak 125
selam hanımmlar nasılsınızz bakalımmmm
uzun bir aradan sonra merhaba:) sevgiyle kalın iyi geceler
iiiiiii az kalmışşş gözün aydın...
sağol canım evet az kaldıdaaaa bende heyecan var ya :26:
şubatın ilk haftası ailesi gelecek bize istanbuldan.tanışma amaçlı.babası annesi ablası falan filan.annesi daha önce de gelmişti bize annemle tanışmaya.hem ben annesiyle ablasıyla sürekli telefonda konuşurum da.bu sefer babalar işin içine girince mi heyecan bastı ne anlamadım ki.erkek arkadaşım da gelecek çarşı iznine denk getiricez.o da babamla ve abilerimle tanışacak ilk kez. 3 hafta sora bizdeler
Allah'ım her şey güzel olsuuun nolur nolur noluur :18:
inşallah cnm hakkınızda hayırlısı olsun. artık burdan haberleşemeyeceğiz girmeyeceğim çünkü bu topiğe. msj atarsın yada diğer topikerde konusuruz. hadi öptm.