Ankara///06

hee öğren sekerim o zaman hangisinitavsiye ediyor..iyimiymiş ayrılar sancılar geçmişmi vs sezeryanı önerirmi? epiduralmi genel mi önerir

eğer sezeryan olacaksan ben epidurali öneririm çünkü bebeğin doğar doğmaz görüyorsun o an çok güzel...

hee öğren sekerim o zaman hangisinitavsiye ediyor..iyimiymiş ayrılar sancılar geçmişmi vs sezeryanı önerirmi? epiduralmi genel mi önerir

ona kalsa sezeryan en iyisi bide işte komple uyutulması en iyimiş farkında olmak istemedi korkuyodu biraz çünkü.çok yatmadı zaten evde de beraberdik kolayca geçiverdi ayaklandı filan hemen.evde yardım edecek biri olursa daha olur.yengem bizimleydi çünkü annem çok yardımcı oldu. artık size kalmış bişi bu

ben ya zekai tahir burakta yapcam ya da küçük bir ihtimal etlikte. eğer param olursa da batıkentte bilgi hastanesinde sezeryan yaparım..hayırlısı artık ne bileyim.
spinal ne biliyormusun? isteğe göre seçebiliyormusun genel epidural spinal diye? devlette gerçi böyle bi hak varmı bilmiyorum. zor bir durum olmadıkca sezeryana almıyorlar diye biliyorum
eğer sezeryan olacaksan ben epidurali öneririm çünkü bebeğin doğar doğmaz görüyorsun o an çok güzel...

anladım cnm benimde annem yanımd aolcak.. hayırlısı olsu bakalım.

Son düzenleme:
hepinize iyi akşamlar..meliscim yazıcam özele daha sonra az işim var..atnickli arkadaşa bebeğine çok geçmiş olsun..doğum konuları açılmış güzell bende epidural sezeryan oldum tavsiye ederim bebek karnınızdan alınır alınmaz gösteriyorlar :))hemde hiç bir ağrı sızı hissetmiyorsunuz..tabii sonrasında ağrı olmuyor değil ama çabuk toparlanıyorsunuz bir süre ağrı kesici kullandırıyorlar..doğum yapıcak arkadaşlar evet belirleyin önceden nerde hangi hastane hangi doktor ani gelişmelere karşın hazırlıklı olursunuz..hayırlı doğumlar olsun hepinizi öpüyorum kızlarr

iiiiiii az kalmışşş gözün aydın...

sağol canım evet az kaldı daaaa bende heyecan var ya :26:
şubatın ilk haftası ailesi gelecek bize istanbuldan.tanışma amaçlı.babası annesi ablası falan filan.annesi daha önce de gelmişti bize annemle tanışmaya.hem ben annesiyle ablasıyla sürekli telefonda konuşurum da.bu sefer babalar işin içine girince mi heyecan bastı ne anlamadım ki.erkek arkadaşım da gelecek çarşı iznine denk getiricez.o da babamla ve abilerimle tanışacak ilk kez. 3 hafta sora bizdeler

Allah'ım her şey güzel olsuuun nolur nolur noluur :18:

inşallah cnm hakkınızda hayırlısı olsun. artık burdan haberleşemeyeceğiz girmeyeceğim çünkü bu topiğe. msj atarsın yada diğer topikerde konusuruz. hadi öptm.

özel msj attım neden diye geri dönmedi belki buraya bişeyler yazar..kendisi hamile en yoğun hormonal durumları yaşıyor..kendisi genelde çok neşeli bir insandır..muhakkak uğrar neşesi yerine gelsin:)öpüyorum hepinizi görüşürüz bende biraz yoğunum bu aralar..

Ankarada şu an aktif olarak bulunduğunuz klüpler, kurslar vs var mı. Çok asosyalim insanlarla tanışmak kaynaşmak bişeyler yapmak istiyorum. Çok canım sıkılıyor. Özel mesajlada yardımcı olabialirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…