Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret edip sosyal medyada yayınladı

Haha valla yeni okudum bu haberi sicakca paylasayim dedim:) okuz altinda buzagi aramayin lutfen:)
Yokkk aramadım bir şey ki:)) kimse fetö dememiş henüz... hayret diye diye okuyordum ki senin mesajı gördüm...
ben alıştım artık senin tenkit ederek başlayıp, taltif ile biten yorumlarına :)))

Oyuncu? Tiyatrodan mıymış? Ajanstan mı?

Nasıl bu kadar eminsin onu anlayamiyorum ben...

Diyelim ki bu bir provokasyon, rahatlayabiliriz, bu mudur yani?
Konuyu tartışmaya açıp, kamuoyundaki linç üzerinden taraftar toplamaya çalışacak, topladıkları taraftar arasında şu ana kadar Atatürk'ü içten içe takdir eden bi kesim varsa da kapalı kesimin yediği küfürler vesilesiyle ayrıştırma sağlayacaklar.
Açık açık konuyu tartışmaya açamadıkları için 'mağduriyet' hikayesi tezgahladılar. Ben aslında Atatürk'ü seviyordum da arkadaşım benim kutsalıma kufrettiği için şaapmıştım, “Atatürkçüler aslında arkadaş olamayacak kadar acımasızmış” hikayesi. Mevcut manzaradan piyasada eli bıçaklı, kasap gibi kelle almaya meyilli taraf Atatürk sevenler gibi bir izlenim çıkıyor .

Gordum simdi nette bunu. Yazik oldu kiza o zaman bu kirli bilgi elden ele dolasiyo ve bence cokta benziyolar.

Buarada safiye incinin amcasi ve ogretmen olan yengesi fetöden ihrac edilmişler.
Eee bi günah keçisi bulunacaktı zaten
Şu anda en çok gideri olan fetö
Kızın 2015 yılından beri yaptığı Akp paylaşımlarının hiçbir önemi yok tabi

Eee bi günah keçisi bulunacaktı zaten
Şu anda en çok gideri olan fetö
Kızın 2015 yılından beri yaptığı Akp paylaşımlarının hiçbir önemi yok tabi
Var tabii.. valla bu kiz akp lide olsa her ne haltsa tutuklasinlar haddini bildirsinler. Kaldiki kiz mal mi? Akp li olacak gercekten ve ataturku kotuleyecek erdogani kamera karsisinda ovecek. Yok arkadasim ben inanmiyorum..

Var tabii.. valla bu kiz akp lide olsa her ne haltsa tutuklasinlar haddini bildirsinler. Kaldiki kiz mal mi? Akp li olacak gercekten ve ataturku kotuleyecek erdogani kamera karsisinda ovecek. Yok arkadasim ben inanmiyorum..
Siz zaten hiçbirşeye inanmıyorsunuz
İnanmamaya devam edin
Bu kız eğer serbest bırakılırsa o zaman inanırsınız belki

Bak senin odtü lü safiye dediğin kızcağız kimmiş ?
Bu kızıda hedef gösteren İ.Melih Gökçek bu arada

Bu fotoğrafın kırpılmamış hali

Safiyedir o safiye

Ispatlansaydı biz provokatör olduğuna inanırdık da, sabahtan beri 2015 den beri yaptığı paylaşımlar ortaya sunulmuşken, bu kişi oy kullandığı pusulayı bile yayınlamışken hala provokasyon diye uğraşılması hala malum kesime toz kondurulmama çabası gözlerimi yaşatıyor. Yok odtülüymüş yok fetocuymuş

Iyi oldu sana safiye yaranmaya çalıştığın kesim bile harcadi seni, günah keçisi ilan etti, beter ol

Valla adam karisini dovuyo disarda..yargiya inancim yok.. bu kizin serbest kalacagini sanmiyorum ama..
Kalabilir tontriko, sana yakın geçmişten 2 örnek vereceğim, ikisi de Atatürk'le ilgili, bu arada kişisel görüşümü de yazayım, sonra örnekleri vereyim, Atatürk ne olursa olsun, kim olursa olsun, annesi babası, sülalesi, inancı, dünya görüşü umurumda değil, ben onu her koşulda seviyorum, bir insanı seviyorsanız ne mezarını yıkmaları, ne heykellerini indirmeleri, ne paralardan silüetini silmeleri sevginizden hiçbirşey eksiltmez, sevenleri zaten kendi nesillerine bu sevgiyi aktarmaya devam edecek.

Haberdeki kadın kimdir amacı nedir bilmem ama Atatürk'e alenen böyle şeyler söylemeye cüret edemezler diyorsun ya, ediyorlar ve ceza da almıyorlar.

Örnek 1: Hasan Akar.
Atatürk'e ağza alınmayacak bir hakaret etti, Zübeyde hanıma genelev kadını dedi, dava açıldı ama verilen karar bozularak tahliye edildi.

Örnek 2: Kastamonu'nun İnebolu ilçesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu.
"Taksim Gezi Parkı'ndan sonra Anıtkabir'i de yıkarız elhamdülillah" dedi.

Sadece istifa etmesi talep edildi.

Herkes sevmek zorunda değil ama bu ülkenin tarihinde çok büyük rol oynamış, milyonlarca seveni olan, bu ülke için birçok savaşa katılmış ve milletini kurtarmak için Kurtuluş Savaşına komutanlık etmiş, onurlu, şerefli bir başkomutanı, ülkeyi yeniden kuran büyük bir lideri, adını dünya tarihine yazdırmış bir insanı yasalarla korumak ve hakkında böyle çirkin sözler söyleyenleri yargılamak bu ülkenin tüm yargı organlarının ve devletin vazifesidir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığım bir sözü vardır, der ki Mazisine sahip çıkmayanın atisi karanlıktır.

Atatürk bizim mazimizin önemli bir parçasıdır ve ona sahip çıkmak görevimizdir.

Atama dil uzatanlardan, onun getirdiği tüm hak ve özgürlükleri elinden alarak yaşamalarını sağlayacaksın aslında.
Bu kimliklerde varolan bir seçenek olsa, seçimde oy kullanamasa, eğitim alamasa, kuma olarak yaşasa ve en önemlisi ağzını açıp ona buna sataşamasa çünkü hür irade yok!
Daha binlerce şey de neyse...
En basiti vatanı ve kimliği olmayacak!
Organ bağışı nasıl bir seçenek ise, köle gibi yaşamayı tercih edene de saygı duyup, öyle bir hayat vermek lazım aslında.

Umarım serbest bırakılmaz ve gerekli ceza verilir...!

Ve o giydiği çarşafı da çıkarsın bir zahmet. Boşa giymiş onu. Bu ülkeye büyük emeği geçmiş Atatürk'e hakaret, ağzında küfür, yüzünde bir ton makyaj. (Çarşafın amacı namahrem erkeklerden kendini gizlemekse, makyaj yapmaması lazım) Senin gibiler giymesin çarşafı kardeşim önce hakikaten müslüman ol ondan sonra giy giyeceksen. Yazıklar olsun bu zihniyete.

Ne edep kalmış, ne haya kalmış, ne saygı kalmış ne de akıl... Pesss....

Ablacim yargi zaten isini dogru yapsa onca suclu serbest birakilmaz. Ataturke ve diger insanlara.. kimsenin kimseye hakaret etme luksu olmamali.

Diyelimki bu kadinin gercek dusunceleri Ataturk hakkinda..provoke olayi degil, diger arkadaslarin dedigi gibi.. bu kadin bu kadar aptal olamaz dimi? Bu kadar olay olacagini dusunemedi mi yani? Ak partiliymis erdoganciymis...bu kadar aptal mi bu kadin bunu dusunecek? Dusunsede Konusacak? Birde kameraya alacak? Garip olmaz mi bu sekilde olmasi?

Bu kadin akp li diyerek guyya ak partililer sahip cikacakti, ama istenilen olmadi. Birde ortalikta bundan nemalanmak isteyenler var. Yok illa ogreneceksiniz Ataturku seveceksiniz, bak safiye seni yoldaslarin bile harcadi vs. Bunlarin altindan basit siradan bi vatandas safiye cikamaz bence.

Ha yine diyorum akpliymis chpliymis beni baglamaz, terbiyesizliginin cezasini ceksin.

Edit: yukarda depresif arkadasta yazmis bu dedigimi:) yok harcadilar seni bla bla..bunu dediyse bi kisim insan amaclarina ulastilar demektir..

Gordum simdi nette bunu. Yazik oldu kiza o zaman bu kirli bilgi elden ele dolasiyo ve bence cokta benziyolar.

Buarada safiye incinin amcasi ve ogretmen olan yengesi fetöden ihrac edilmişler.

Hatirlatirim, su an kardesi Fetödan icerde olan bir bakana sahibiz.

Yani artik fetö ile baglantili olmak göreceli birsey oldu. Pekte saapmamak lazimmis.

Yahu Erdogan kendisi Atatürk icin ayyas dedi. 90 yillik enkazdan bahs ediliyor. Erdogan Kadir Misiroglu gibilerini ziyaret ediyor.

Yani bunlar varken, kiz niye böyle konusmalarda bulunmasin? Egri oturup dogru konusulsun. Akp Atatürkü sevmiyor. Bu herkes tarafinca bilinir. Tüm milli bayramlar iptal edilir ama dügünlere, köprü acilislarina full gaz devam!!

Onca delil var ve halen toz kondurmuyorsun. Ve bence kizin akp'li, chp'li olmasinin önemi var. Bunu sende biliyorsun. Ondan bunca caba harciyorsun kizin provokatör oldugunu ispat etmek icin. Eminim kiz hep chp paylasimlari yapsaydi provokatör olmazdi. Chp'nin asil amaci olurdu. Bunu sadece senin icin degil, burda diger akp'liler icinde diyorum.

Adalet yok diyorsun, gidip akp'ye oy veriyorsun.

Yorumunu nerden tutsam elimde kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…