Tabiki sonucu paylaşırım oğlun kaç yaşında bu aradaTestte bisey görürsem verırım inşallah ama sabah gidip veremem oğlum uyuyor oluyor o saatlerde öğleden sonra mecbur verırım oda cuma günü çıkar sonuç ancak inşallah ikimizdede vardır hayırlı sonuçlar alırızsende beni haberdar et merak ederim bende
1 ay sonra 3 olucak inşallahTabiki sonucu paylaşırım oğlun kaç yaşında bu arada
Amin canımVar gibi görünüyor.Kan testi ile netleşir.Erken öğrenince beklemek çok zor geliyor.Deger saglikli artacak mı kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mi insan sürekli endişe içinde oluyor.Hakkinizda hayirlisi olsun :)
Kan tahlilimi yaptırım canm sonuç maalesef negatifAmin canım inşallah pozitiftir. Benim kızım bir ay sonra yaşına girecek bile zaman hızlı.. Merak ederim kan verince banada haber verir misin? Bence su an gidip hemen kan ver.
Kaç ile öğrendiniz negatif olduğunu tam sonuç nedirKızlar kan tahlili yaptırdım sonuc maalesef negatif
0.090 değerimKaç ile öğrendiniz negatif olduğunu tam sonuç nedir
Maalesef artık testlere zerre kadar inanmıyorum günüm geçmeden de test felan yapmicam resmen yıkıldımHadi
Ya
Cok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için evet bidaha günüm geçmeden test yapmicam bide cift çizgiyi görünce insan ümitleniyo çok sevinmiştim var diye ama maalesef hayırlısı olsun :)Hakkınızda hayırlısı.Mutlaka bir zamani vardır.Regl gecikmeden test yapmamak gerekiyor fakat sabredemiyoruz.Testler çok yanıltıyor maalesef burda çok okuyoruz.Benim de başıma geldi ya kimyasal geçirdim ya da 3 tane test bozuktu.Hepsi pozitifti.Insanlarin duyguları ile oynuyorlar.En kısa zamanda saglikli gebelikler diliyorum.
Vardır bunda da bi hayır canım. İçini sen ferah tutmaya devam. İnşallah Allah sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder.Maalesef artık testlere zerre kadar inanmıyorum günüm geçmeden de test felan yapmicam resmen yıkıldım
Amin canim inşallahVardır bunda da bi hayır canım. İçini sen ferah tutmaya devam. İnşallah Allah sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder.