Evet öyle yapicamÇok aşırı silik şekilde var ikilemde kaldım brçaz daha bekleyip tekrar yap bence
Bu sabah ilk idrarla yine test yaptık artimed diye başka markadan onda da yine aynı şekilde çok çok silik ama bakınca belli olan bi cizgi ciktiVerdin mi kan ne yaptın canım
Bu çok silik çıkmış kararsız kaldım bir şey diyemiyorumBu sabah ilk idrarla yine test yaptık artimed diye başka markadan onda da yine aynı şekilde çok çok silik ama bakınca belli olan bi cizgi cikti
20 dakika icinde bu şekilde belirdi bende çok kararsiz kaldım yarın gidip kan vericemBu çok silik çıkmış kararsız kaldım bir şey diyemiyorum
Çok teşekkür ederim inşallahVar gibi duruyor, daha çok erken sanırım. Erken öğrenmek insanı strese sokuyor :')
Kan ver biraz daha bekleyip yine ver, artışı görmüş olursun. Umarım her şey gönlünce, en güzel şekilde olur
Burada daha da belirgin canım bence hamilesin ama yeni gebelik olduğu için silik çıkıyor20 dakika icinde bu şekilde belirdi bende çok kararsiz kaldım yarın gidip kan vericem
Ayy inşallah bugün dayanmam lazım yatın gidip kan vereceğim eşim izine gelecek eger varsa çok güzel bir sürpriz yapmak istiyorum dua edin lütfen inşallah hamileyimdirBurada daha da belirgin canım bence hamilesin ama yeni gebelik olduğu için silik çıkıyor
Üstteki dünkü resimde belli olmuyo ama var alttaki de bu sabah yaptım inşallah vardırBurada daha da belirgin canım bence hamilesin ama yeni gebelik olduğu için silik çıkıyor
Hayırlısı olsun tekrardan demek ki 2 gün önceki de tutuyor bizde bu ay çok düzenli çalıştık önceki 3 gün ve sonraki 3 günü de değerlendirdik inşallah tutmuşturİlişkim yumurtlamadan 2 gün once olmuştu aslında yani adetimin 10 günüydü
İnşallah regline kqc gün varHayırlısı olsun tekrardan demek ki 2 gün önceki de tutuyor bizde bu ay çok düzenli çalıştık önceki 3 gün ve sonraki 3 günü de değerlendirdik inşallah tutmuştur
Benimde ikidir softec marka erken gebelik testinde senin üstteki test gibi çıktı bende negatif gorucem diye gidip kan vermedimÜstteki dünkü resimde belli olmuyo ama var alttaki de bu sabah yaptım inşallah vardır
Regline kac gun var canmBenimde ikidir softec marka erken gebelik testinde senin üstteki test gibi çıktı bende negatif gorucem diye gidip kan vermedim
Kan verdinmiİnşallah regline kqc gün var
Ben gec yumurtladim sanırım o yüzden reglimde geç olucak polikistik over var bende o yüzden reglime 6 gün var canimRegline kac gun var canm
Daha 10 gün varİnşallah regline kqc gün var
Yarın vericem bakalım inşallahKan verdinmi
Bende yarın bi test daha yapıp vermeyi düşünüyorum bakalımYarın vericem bakalım inşallah
Beni de haberdar et merak ederim umarım vardırBende yarın bi test daha yapıp vermeyi düşünüyorum bakalım
Testte bisey görürsem verırım inşallah ama sabah gidip veremem oğlum uyuyor oluyor o saatlerde öğleden sonra mecbur verırım oda cuma günü çıkar sonuç ancak inşallah ikimizdede vardır hayırlı sonuçlar alırızBeni de haberdar et merak ederim umarım vardır