Ayy inşallah canım kan değerin kaç çıkmıştı benim 1 hafta var belki çıkmaz diye korkuyorumCanım benimde böyleydi ertesi günü gidip kam verdim kanda da çıkmıştı hemen. Var gibi duruyor gidip bi kan ver derim..
Bende adetime 5 gün varken kan verdim 23.11 çıktı.Ayy inşallah canım kan değerin kaç çıkmıştı benim 1 hafta var belki çıkmaz diye korkuyorum
Hayırlı olsun umarım benimde pozitif çıkarBende adetime 5 gün varken kan verdim 23.11 çıktı.
Amin canım inşallah pozitiftir. Benim kızım bir ay sonra yaşına girecek bile zaman hızlı.. Merak ederim kan verince banada haber verir misin? Bence su an gidip hemen kan ver.Hayırlı olsun umarım benimde pozitif çıkar
Merhaba pozitif gibi hayırlısı olsunKızlar merhaba adetime 1 hafta var bugün erken gebelik testi yaptım yapar yapmaz aslında gölge gibi çıktı 5. Dakika da bu şekilde oldu sizce var mıdır daha önce yalancı pozitife denk geldim bikac defa bu sefer hı kullanmadığım başka marka test aldım sizce hamilelik var mıdır bakabilir misiniz
Canım çizgi görünüyor ama yalancı pozitif de çıkardığı oluyor bu testlerin gün gün takip et koyulaşma olursa zaten gebelik vardırKızlar merhaba adetime 1 hafta var bugün erken gebelik testi yaptım yapar yapmaz aslında gölge gibi çıktı 5. Dakika da bu şekilde oldu sizce var mıdır daha önce yalancı pozitife denk geldim bikac defa bu sefer hı kullanmadığım başka marka test aldım sizce hamilelik var mıdır bakabilir misiniz
İlişkim yumurtlamadan 2 gün once olmuştu aslında yani adetimin 10 günüydüMerhaba pozitif gibi hayırlısı olsunbence yarın tekrarlayın sonra kan verin hemde koyulaşır. İşişki takibini nasıl yapmıştınız acaba
İnşallah teşekkür ederim:))Canım çizgi görünüyor ama yalancı pozitif de çıkardığı oluyor bu testlerin gün gün takip et koyulaşma olursa zaten gebelik vardır
Tabiki haber veririm kahvaltıdan sonra gidicem bakalım ama negatif çıkarsa diye korkuyorumAmin canım inşallah pozitiftir. Benim kızım bir ay sonra yaşına girecek bile zaman hızlı.. Merak ederim kan verince banada haber verir misin? Bence su an gidip hemen kan ver.
İçini ferah tut lütfen. Bence negatif değil çünkü çizgi bariz bi şekilde gözüküyor.Tabiki haber veririm kahvaltıdan sonra gidicem bakalım ama negatif çıkarsa diye korkuyorum
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah inşallah hamileyimdirİçini ferah tut lütfen. Bence negatif değil çünkü çizgi bariz bi şekilde gözüküyor.
İnşallah hamilesinizdir. Bende 6 ekimde çatladım. Gün sayıyorum :)Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah inşallah hamileyimdir
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah hamilesinizdir. Bende 6 ekimde çatladım. Gün sayıyorum :)
Verdin mi kan ne yaptın canımGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah inşallah hamileyimdir
Hayır veremedim negatif çıkar diye korkuyorum perşembe günü vermeyi düşünüyorum esim de geliyor izine eğer varsa ona da sürpriz yaparımVerdin mi kan ne yaptın canım
Henüz vermedim erken diye perşembe vericem :)Sonucun nedir canım inşllah hayırlı haber almışsındır
Çok aşırı silik şekilde var ikilemde kaldım brçaz daha bekleyip tekrar yap benceKızlar merhaba adetime 1 hafta var bugün erken gebelik testi yaptım yapar yapmaz aslında gölge gibi çıktı 5. Dakika da bu şekilde oldu sizce var mıdır daha önce yalancı pozitife denk geldim bikac defa bu sefer hı kullanmadığım başka marka test aldım sizce hamilelik var mıdır bakabilir misiniz