• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aniden gelen korku

Başınız sağolsun çok kötü denk gelmiş inşallah bı an önce atlatabilirsiniz 😔
Uzun zamandır ağır hastaydı bekliyorduk ama hassas donemime denk geldi evet cenazeye gitsem bayılır kalır mıyım kötü olur muyum şimdiden kuruyorum ve sonrasında başlıyor iç huzursuzluk korkular

Uykudan sıçrayarak uyandım çok kötüyüm uyumayan biri varsa benimle konuşabilir mi çok korkuyorum

Benim gibi uyuyamayan biri varsa yazsın lütfen ne yapacağım ben bu sınav çok ağır

İshal bulantı halsizlik üstüne uykusuzluk ve aşırı korku iki gündür birşey de yemedim ben nasıl yarını çıkaracağım allahim neden bu kadar yalnız ve çaresizim benim kadar kötü olan var mı

Bir gün dönüp buraya bakarsam ne kadar zor günler yaşamışım ve atlamışım diyeceğim günler gelsin Allahim.Ne yaparsam yapayım sakinlesemiyorum düşünmekten kendimi alamıyorum bir iyi olsam bir daha ilaç bırakmayacağım.Annemi istiyorum kucağına yatıp ağlamayı bana yardım et demeyi istiyorum babam yine saçımı okşayıp benim yanımda olsun çok ihtiyacım var.cok uykum var ama uyuyamıyorum korkudan.

Evde konuşabilecek destek olacak kimse yok mu öyle daha iyi hissedersiniz rabbim yardimciniz olsun..

Eşime var ama beni anlamıyor çok kafana takıyorsun diyor o kadar düşünme sosyalles falan filan.ama ben elimde değil diyorum bu nasıl anlatılır bilemiyorum.Su an ben ne haldeyim o sadece çok dertlendigimi sanıyor.bu korkunç durumumu anlamiyor

Ailemden uzak yaşıyorum annem babam yaşlı insanlar onlarada anlatamıyorum zaten sağlık sorunları var.

Çok kötüyüm hiç uyuyamadım sicrayip durdum midem kötü Allahim ne yapacağım ben

Bir daha asla böyle hastalanmam sanıyordum nasıl bu duruma tekrar düştüm bir ayağım lavaboda sürekli gözlerim kapanıyor ama uykuya daldığım an sicriyorum karnım bomboş hiç halim kalmadı.

Basim çok ağrıyor midem çok kötü bulaniyor uykusuzluk bir taraftan canım çok yaniyor

Kustum kucagim üşüme titreme geceden beri ishalim yatarken nefes alamıyorum çok korkuyorum hem de cok

Gunes doğacak mi benim için de ben mi abartıyorum bu kadar ağlamakla bu halde odadan odaya gidemiyorum cenazeye gidemeyeceğim belli oldu.bu aşırı korku ile hayatım bitmiş durumda.Allahim sonu aydınlık olsunda sabredeyim ne olursun yardım et

İlaçlar ilk başta şikayetleri daha da mı siddetlendiriyor ne zaman iyi bir süreç baslar

Back