Merhaba 14 yıllık panik atak ve anksiyete hastası olarak söylüyorum korkmayın. Her atakta bu defa başka bu sefer kesin ölüyorum diyorsunuz ama bir şey olmuyor.
Mutlaka destek alın ilaçsız başedebilmeniz çok çok zor. Yaşadıklarınızı aynen yaşadım ve hatta çok daha fazlasını yaşadım diyebilirim. Sürekli kalbin hızlanması, uyuşmalar , konuşamama, içinizdeki o kötü his, yalnız tuvalete gidememe duşa girememe, sürekli ağlama isteği, anneyi yanınınızda isteme. bunlar hiç geçmeyecek gibi geliyor. Korkmak o kadar kötü boyutlara geliyor ki insan artık sağa sola bakmaya bile korkar oluyor.
Doktora gidin ve bir an önce tedavinize başlayın. Ve unutmayın yalnız değilsiniz sizin gibi o kadar çok yaşayan insan var ki bu durumu sadece biz içlerine girmediğimiz için bilemiyoruz.
Herkes hayatına devam ediyor ne güzel böyle dertleri yok ben niye böyleyim diyoruz. Ama işin Aslı öyle değil. Çok insan bu durumu yaşıyor. O yüzden yalnız olmadığınızı bilin ve rahat olun. Danışmak istediğiniz bir şey olursa da ben ve arkadaşlarım size yardımcı olacaktır.