Calısıyorum memurum nobet usulü calısyorum eşim de esnaf işleri iyi deil baska kararlar almak üzere hayata dair b planı amacınzaten yok ben uzun zamandır saygı sevgi bagını koparmıstım zaten ama snırım artık ondada yok drmadan usanmadan hakaret edıyor
uzun zamandir sizden sevgi ve saygı görmeyen bi adam var ortada. bunun karşılığında onda da bitmiş herşey. ama herkesin sevgi saygısı bitince nötr olamiyo bazıları da böyle içindeki herşeyi kusuyo zehir ediyo karşısındakine.
bence siz cok fazla kafaniza takmissiniz esinizl ilgili şeyleri. sonra kendi kendinize dolmussunuz ki etrafin da katkisi cok gibi görünüyo.
ortalama bi erkek küçük bı bebeğe kendi sorumluluğu olarak bakmiyo maalesef. annenin sorumluluğu olarak bakiyo genelde.
memursaniz ailenize de ihtiyacınız yok bence kendi duzeninizi kurarsiniz.
ama esiniz esnaf işleri kötü demistiniz önceki konuda. adam belki de hayatında ilk kez boş vakit buldu ve bunu dibine kadar yaşayıp öyle yoluna bakmak istiyodur. ücretsiz izindeyim ve biraz da isten uzaklasip kafa dinlemek için ayrıldım ben izne.
eğer eşinizin yasafigi bu sürec size yıpratıcı pragmatik ve yorucu geliyosa kendinizi çok fazla sogutmadan ayrilmayi teklif etmeliydiniz.
şimdi ne derseniz deyin sizi suclayacak bisey bulur. çünkü evde soğuk savaş varmis belli bı zamandır.
benim de esimle zaman zaman sorunlarim oluyo ama bu kadar iletisimsiz ve çözümden uzak kalmiyoruz.
biraz iki tarafinda sakinlesmesi gerekiyo bence. eşiniz kendi hatalarını size bu sekilde yansitarak kapatmaya çalışıyo gibi geldi bana. bugün mb karar açıklayacak. faiz indirimi bekleniyo bakalım belki de altı aya bir yıla kadar ekonomi de toparlanma sürecine girer.
ama şu var ki dil yarasi kapanmaz. hakaretleri tavırları unutamayacak bı yapınız varsa kendi yolunuzu cizmeye bakin. eskilerin hatrina ben kinsiz bi insanim denerim derseniz artık daha sakin bir yol izleyin.