-
- Konu Sahibi Dalgalideniz
su anda aIi hoca hastanede yok baska dr var genede tüm sonucIarı gonderdim sürecide yazdım yarın geri donerIer insaIIah58 yaşındaydı, söylediğim gibi ani gelişti, birçok uzman gördü ama ali hoca tüp tedavisi uyguladı, sonuç başarılı.
Başınız sağolsun amcanızın ölüm haberini duyduğundan kaynaklanabilirhic hatırIamıyorum bende üzüntüden oIuyır diye düsünüyorum amcamı kaybettim cok üzüIdüm sonra isitme kaybı yasadım hacematı nereye yabtıIar
tskBaşınız sağolsun amcanızın ölüm haberini duyduğundan kaynaklanabilir
izmirde ekoI hastanesindeymis AIi Hoca yazdım sizede tsk edrim aIIah herkesin sifasınıı versinsu anda aIi hoca hastanede yok baska dr var genede tüm sonucIarı gonderdim sürecide yazdım yarın geri donerIer insaIIah
Kadir serkan orhanı tavsiye ederim. En son memorial hastanesindeydi. Onun sayesinde işitmem geri geldi. Çınlama geçmedi ama eskiye göre daha iyi şüküristanbuIdayım
Merhaba kulaginizla ilgili bir iyilesme oldu mu?Çok çabuk pes etmişsiniz, önce moral gerek bu durumda bence
Merhaba kulaginizla ilgili bir iyilesme oldu mu?
Benim de esimde isitme kaybi oldu suan kortizon tedavisi goruyor bir yandan da hiperbarik oksijen tedavisini arastiriyoruz bir an once baslayalim diye.siz oksijen tedavisi aldiniz miHayır maalesef hiç bir değişiklik yok. Deniyorum ne duyarsam ama
Siz sadece kortizon tedavisiyle mi iyilestiniz baska tedaviler denediniz mi?Kadir serkan orhanı tavsiye ederim. En son memorial hastanesindeydi. Onun sayesinde işitmem geri geldi. Çınlama geçmedi ama eskiye göre daha iyi şükür
Merhabalar size nasıl bir tedavi uygulandı şuan bende ani işitme kaybından tedavi görüyorum ama bi değişiklik yokKadir serkan orhanı tavsiye ederim. En son memorial hastanesindeydi. Onun sayesinde işitmem geri geldi. Çınlama geçmedi ama eskiye göre daha iyi şükür
Geçmiş olsunBenim de esimde isitme kaybi oldu suan kortizon tedavisi goruyor bir yandan da hiperbarik oksijen tedavisini arastiriyoruz bir an once baslayalim diye.siz oksijen tedavisi aldiniz mi
Esimin isitme kaybi oldugu diger gunden itibaren kortizon tedavisine basladik o fayda etmeyince daha kortizon bitmeden hiperbarike basladik iki gundur.hacamat da yaptirdik.kafa supurgesi otu iyi gslir dediler onu alicaz.insallah siz de o da sifa bulur cok zormuşGeçmiş olsunben kortizon tedavisi oldum, kulak, hap serum her türlüsü. Hiperbarik orsijen tedavisi aldım, 20 seans. Hiçbir değişiklik olmadı. Bir sürü alternatif tıp, ot vs yöntemi denedim, sonuç hala sıfır hiperbarik orsijen tedavisine bir an önce başlayın. Hatta imkan varsa kortizonun bitmesini vs beklemeyin, aynı zamanda ikisini de alın. İyi gelenler var sonuçta. Hiperbarik erken yapılması iyiymiş.
Bir sabah ani işitme kaybı yaşadım, tek kulakta. Kriz olmuş, damar tıkanmış. Aşırı baş dönmesi ve uğultu var. Kortizon tedavisine başladık. Bunu yaşayanlar, beni nasıl bir süreç bekliyor acaba
Hepimize geçmiş olsun uğultularınız devEsimin isitme kaybi oldugu diger gunden itibaren kortizon tedavisine basladik o fayda etmeyince daha kortizon bitmeden hiperbarike basladik iki gundur.hacamat da yaptirdik.kafa supurgesi otu iyi gslir dediler onu alicaz.insallah siz de o da sifa bulur cok zormuş
Geçmiş olsunben kortizon tedavisi oldum, kulak, hap serum her türlüsü. Hiperbarik orsijen tedavisi aldım, 20 seans. Hiçbir değişiklik olmadı. Bir sürü alternatif tıp, ot vs yöntemi denedim, sonuç hala sıfır hiperbarik orsijen tedavisine bir an önce başlayın. Hatta imkan varsa kortizonun bitmesini vs beklemeyin, aynı zamanda ikisini de alın. İyi gelenler var sonuçta. Hiperbarik erken yapılması iyiymiş.
Geçmiş olsun sol kulağımı Ocak ayında ani işitme kaybı ile kaybettim şimdi de sağ kulağım aynı şekilde oldu kafamın içindeki uğultu çok kötü ona çare bulabildiniz mi aynı jenaratör çalışıyor gibi sizlerin geçti mi acabaGeçmiş olsunben kortizon tedavisi oldum, kulak, hap serum her türlüsü. Hiperbarik orsijen tedavisi aldım, 20 seans. Hiçbir değişiklik olmadı. Bir sürü alternatif tıp, ot vs yöntemi denedim, sonuç hala sıfır hiperbarik orsijen tedavisine bir an önce başlayın. Hatta imkan varsa kortizonun bitmesini vs beklemeyin, aynı zamanda ikisini de alın. İyi gelenler var sonuçta. Hiperbarik erken yapılması iyiymiş.
Biz tedaviye devam ediyoryz kortiOn+hiperbarik+cesitli otlar deniyoruz.ilk hafta kortizon tedavisi fayda etmeyince hiperbarike basladik uc gundur ikiser seans oksijen tedavisi aliyor.sonra bize bir ot soylediler kafa supurgesi otu ve bir karisim onu aldik bugun onu kullanacak esim.Rabbim dermansiz dert vermesin cok zormus.sizin de bildiginiz baska bir sey varsa soyleyin dermannin nerden olacağı belli olmazHepimize geçmiş olsun uğultularınız dev
Geçmiş olsun sol kulağımı Ocak ayında ani işitme kaybı ile kaybettim şimdi de sağ kulağım aynı şekilde oldu kafamın içindeki uğultu çok kötü ona çare bulabildiniz mi aynı jenaratör çalışıyor gibi sizlerin geçti mi acaba
Evet gerçekten çok zor bu sesle yaşamak rabbim hepimizin şifasını versin 11.seansıma girdim ama bi düzelme yok malesef . Ot kullanımı yararlı olursa bilgilendirir misiniz. Ekstradan bişey duyarsam burada paylaşırım .Biz tedaviye devam ediyoryz kortiOn+hiperbarik+cesitli otlar deniyoruz.ilk hafta kortizon tedavisi fayda etmeyince hiperbarike basladik uc gundur ikiser seans oksijen tedavisi aliyor.sonra bize bir ot soylediler kafa supurgesi otu ve bir karisim onu aldik bugun onu kullanacak esim.Rabbim dermansiz dert vermesin cok zormus.sizin de bildiginiz baska bir sey varsa soyleyin dermannin nerden olacağı belli olmaz
Nerde hangi sehirde tedavi goruyorsunuz emar cektiler mi sizeEvet gerçekten çok zor bu sesle yaşamak rabbim hepimizin şifasını versin 11.seansıma girdim ama bi düzelme yok malesef . Ot kullanımı yararlı olursa bilgilendirir misiniz. Ekstradan bişey duyarsam burada paylaşırım .