- 29 Ocak 2017
- 50
- 20
- 35
-
- Konu Sahibi Dalgalideniz
Sülük kirli kanı alıyor vs ama asıl faydası tıkalı damarı açıyor. Hani kulağa giden tıkanıklık varsa etkili olma ihtimali çok yüksek. Kan vermek çok başka bence.aciI sifamızı buIuruz insaIIah hacematta süIükte vurduramam kan versem faydası oIurmu acaba
İşitmeyi geri getirdi mi? Benim hiperbarik oksijen tedavisinde tanıdığım birine de takmışlardı. İşitme yönünden faydası yoktu. Baş dönmesi vs için miydi unuttum, daha doğrusu üstünde durmadım, bana faydası yok diye. Bizimki farklı bir olay galibaAnnem benzer bir anlık kayıp yaşadı ve tüp takıldı kulaklarına.
Size önermediler mi?
tsk ederimSülük kirli kanı alıyor vs ama asıl faydası tıkalı damarı açıyor. Hani kulağa giden tıkanıklık varsa etkili olma ihtimali çok yüksek. Kan vermek çok başka bence.
Bişeyler dener fayda bulursanız buraya yazarsanız sevinirimtsk ederim
Anneme işitme kaybı için takıldı, birinde %75 kayıp, öbüründe %50 lerdeydi ve aniden otobüs yolculuğunda uyuduğu esnada oldu.İşitmeyi geri getirdi mi? Benim hiperbarik oksijen tedavisinde tanıdığım birine de takmışlardı. İşitme yönünden faydası yoktu. Baş dönmesi vs için miydi unuttum, daha doğrusu üstünde durmadım, bana faydası yok diye. Bizimki farklı bir olay galiba
beni dibe vurduIar dr isitme cihazının dahi faydsı oImayacagınıı soyIedi o kadar moraIim bozuIduki gor bakdiyeİşitmeyi geri getirdi mi? Benim hiperbarik oksijen tedavisinde tanıdığım birine de takmışlardı. İşitme yönünden faydası yoktu. Baş dönmesi vs için miydi unuttum, daha doğrusu üstünde durmadım, bana faydası yok diye. Bizimki farklı bir olay galiba
Anneme işitme kaybı için takıldı, birinde %75 kayıp, öbüründe %50 lerdeydi ve aniden otobüs yolculuğunda uyuduğu esnada oldu.
Kadın uyandı ve duyamadı bir daha, hiçbir travma, olay vb şey yaşamadan oldu.
Anneme kalsa tüp hiç işe yaramadı ama 9 ay sonra tüp çıkartılırken yapılan işitme testinde kulaklarının her ikisi de %80 oranında duyma yetisine sahipti, oldukça faydalı oldu.
Siz alanında önde gelen bir isme görünün derim.beni dibe vurduIar dr isitme cihazının dahi faydsı oImayacagınıı soyIedi o kadar moraIim bozuIduki gor bakdiye
gor bak duy diye bir sitede dudak okuma yontemini ogrenmeye caIısıyorumbeni dibe vurduIar dr isitme cihazının dahi faydsı oImayacagınıı soyIedi o kadar moraIim bozuIduki gor bakdiye
Siz alanında önde gelen bir isme görünün derim.
Ani kayıpların geri gelme olasılığı çok daha fazla çünkü, bugüne kadar yapılan tedavi fayda etmemiş, başka doktor, hastane, yöntem arama vakti gelmiş.
Çok geçmiş olsu
Hangi şehirdesiniz?tsk kim hangi dr onerirse gidiyorum
Ank da prof dr Ali altuntaş, öneririm.tsk kim hangi dr onerirse gidiyorum
nerde takıIdı dr adı nedirbeni dibe vurduIar dr isitme cihazının dahi faydsı oImayacagınıı soyIedi o kadar moraIim bozuIduki gor bakdiye
istanbuIdayımHangi şehirdesiniz?
tIf kIavyesi bozuk bazı harfIer yazıImıyoristanbuIdayım
Anladım.tIf kIavyesi bozuk bazı harfIer yazıImıyor
anneniz kac yasındaydı isitme kaybı yasadıgındaAnladım.
Yukarıda yazdık yineleyeyim, prof dr ali altuntaş, ankara liv hastanesindeydi ama ayrılmış.
İletişime geçmeye çalışım, sonuçlarını yollayın bir şekilde irtibat kurun derim, oluru varsa çağırır muayeneye.
58 yaşındaydı, söylediğim gibi ani gelişti, birçok uzman gördü ama ali hoca tüp tedavisi uyguladı, sonuç başarılı.anneniz kac yasındaydı isitme kaybı yasadıgında
Çok çabuk pes etmişsiniz, önce moral gerek bu durumda bencegor bak duy diye bir sitede dudak okuma yontemini ogrenmeye caIısıyorum
daha bes etmedim haIa devam noIur noImaz dudak okumayıda ogreniyim kendimi rahat hissedicem tüm sonucIarı Iiv hos gonderdim prof AIi AItuntaş yok başka dr varÇok çabuk pes etmişsiniz, önce moral gerek bu durumda bence