-
- Konu Sahibi Dalgalideniz
Denizli de tedavi görüyorum evet ilaçlı tomografi çekildi temiz olduğunu söylediler.Bugün 14.seansımı tamamladım 20 nın sonunda işitme testine gireceğim fakat ben çok bi fark göremiyorum kendimde kafamdaki ses hiç geçmiyor.Nerde hangi sehirde tedavi goruyorsunuz emar cektiler mi size
İnşallah fayda eder.Rabbim safi ismi hurmetine sifa versin hepinize esimin de 8 seans oldu oksijen tedavisinde o da bir degisiklik olmadigini söylüyor.o kadar kortizon oksijen ve bitkisel ilaclar hic bir gelisme yok.Denizli de tedavi görüyorum evet ilaçlı tomografi çekildi temiz olduğunu söylediler.Bugün 14.seansımı tamamladım 20 nın sonunda işitme testine gireceğim fakat ben çok bi fark göremiyorum kendimde kafamdaki ses hiç geçmiyor.
Bana 3 tane kortizonlu iğne yapıldı kulaktan. Ani işitme kaybım geçti fakat çınlama ne yazık ki devam ediyor. Kimisinde çınlamada zamanla geçiyormuş. Bana yeni sesler bile eklendi. Yazın çok kafaya takmıyorum ama kışın sıkıntı oluyor. Bazen psikolojimi bile bozuyor. İnsanoğlu her şeye alışıyor zamanlaMerhabalar size nasıl bir tedavi uygulandı şuan bende ani işitme kaybından tedavi görüyorum ama bi değişiklik yok
Benim önce tek kulakta çınlama ve uğultu varken sonra diğerinde de başladı. Bazen takmıyorum bazen de çok canımı sıkıyor 3,5 yıl olduHepimize geçmiş olsun uğultularınız dev
Geçmiş olsun sol kulağımı Ocak ayında ani işitme kaybı ile kaybettim şimdi de sağ kulağım aynı şekilde oldu kafamın içindeki uğultu çok kötü ona çare bulabildiniz mi aynı jenaratör çalışıyor gibi sizlerin geçti mi acaba
Merhaba esimin sag kulagi tamamen duyuyor yuzde 30 dan yuzde 10 geriledi.sol yuzde 90dan yuzde 70 e geriledi.umut olsun diye yaziyorum.daha iyi olacak inşallah biz tedavilere arastirmaya devam edicez.Evet gerçekten çok zor bu sesle yaşamak rabbim hepimizin şifasını versin 11.seansıma girdim ama bi düzelme yok malesef . Ot kullanımı yararlı olursa bilgilendirir misiniz. Ekstradan bişey duyarsam burada paylaşırım .
Kadir serkan orhanı tavsiye ederim. En son memorial hastanesindeydi. Onun sayesinde işitmem geri geldi. Çınlama geçmedi ama eskiye göre daha iyi şükür
Kadir serkan orhanı tavsiye ederim. En son memorial hastanesindeydi. Onun sayesinde işitmem geri geldi. Çınlama geçmedi ama eskiye göre daha iyi şükür
Öncelikle geçmiş olsun. Aynı durumu ve şikayetleri ben de yasadim. Yaklaşık 20 30 gün. Teshis konulamadi fakat kortizon başlandı. 10 günün sonunda halen değişme olmayinca ara ara takip ettiğim bilinç-altı travma temizleme yöntemini kendi kendime yaptim. Neyin sebep olduğunu Allahtan cok cabuk çözdüm ve sonuç duymam geri geldi. Doktorum cok şanslı olduğumu burdan duyusunu yeniden kazanan cok nadir hastası olduğunu söyledi. Bidahada yaşamadım cok zor günlerdi hem hareket edemiyor, hem duymuyor hem de kafamdaki ve kulaklarimdaki basınç beni öldürüyordu. Sukur iyiyim şimdi.Ani işitme kaybı konusunu ben açmıştım. Yazan olmamış. Sürecimi yazayım. 3 kere kulaktan kortizon uygulandı, hastanede 4 gün fln damardan kortizon verildi. Sonra hap olarak kullanmaya devam ettim. Azaltarak bıraktım hapı. Sonuç musıfır. Hiçbir şey değişmedi. Sağ kulakta sıfır olan oran hala aynıydı. Hiperbarik oksijen tedavisine başladık. Bugün 16.seanstayım. Evet sonuç: yine sıfır. Kafamdaki çınlama devam ediyor. Hem de aşırı. Elektrik kabloları birbirine değiyor ve cızırdıyor ve bir de cırcır böcekleri hiç susmuyor sanki. Evet şu ara duyduğum ses bu. Geçecek mi Allah'ım?
Keske travmayi nasil buldunuz nasil bir yol izlediniz yazsaydiniz burda belki bizede sifa olurdu. Hayatim 10 gündür kabusa döndü.Öncelikle geçmiş olsun. Aynı durumu ve şikayetleri ben de yasadim. Yaklaşık 20 30 gün. Teshis konulamadi fakat kortizon başlandı. 10 günün sonunda halen değişme olmayinca ara ara takip ettiğim bilinç-altı travma temizleme yöntemini kendi kendime yaptim. Neyin sebep olduğunu Allahtan cok cabuk çözdüm ve sonuç duymam geri geldi. Doktorum cok şanslı olduğumu burdan duyusunu yeniden kazanan cok nadir hastası olduğunu söyledi. Bidahada yaşamadım cok zor günlerdi hem hareket edemiyor, hem duymuyor hem de kafamdaki ve kulaklarimdaki basınç beni öldürüyordu. Sukur iyiyim şimdi.
Öncelikle geçmiş olsun.Çok sevdiğim bir arkadaşımın beklenmeyen ani ölüm haberini almıştım, olaydan 1 ay kadar sonra falan işitmem gitti beynimde çınlayan seste haberi aldığım anda çalışan jeneratör sesiymiş. Bu konuya çalıştım. Nasıl çalışma yaptığım konusuna gelince bir sürü yöntem var onlardan birini yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Bazen farketmek bile yeterli olabiliyor.Keske travmayi nasil buldunuz nasil bir yol izlediniz yazsaydiniz burda belki bizede sifa olurdu. Hayatim 10 gündür kabusa döndü.