- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Selam kuzenim 3 aydır hiç şikayeti yokken sağlıklı sabah uyandìģìnda iki gözü birden kör oldu,23 yaşında 6 aylık kucağında bebiş var ,3 aydır hepimiz perişan olduk,onun o haline hepimiz çok üzülüyoruz, hastanede yattı, şuan tek gözüyle biraz ışık görüyor, dr.lar birşey bulamadı belki kendiliğinden düzelir ,belki böyle kalır diyorlar
acaba Çevrenizde bunu yaşayan oldumu ,tekrar gördümü yada ne gibi tedavi uyğulandı bildiğiniz varmı şimdiden teşekkürler
Benim tavsiyem yani tavsiyede demeyeyim ama dusuncem diyelim baska bir hastaneye gidin. Bazen insanlar tek bir seye sabitlenince genis goremiyorlar. Allah acil sifasini versin insallahEvet tüm vücudu tarandı ,hiç birşey bulunmadi, bimece gibi korkuyoruz böyle kalcak diye , bebeği sessiz ,çok mutlu, eşi sağolsun çok yardım ediyor , çok güzel mavişim, artık nazar mi oldu diyoruz hep dua ediyoruz yavrusunu görsün Rabbim diye ,hıç birşeye garantimiz yok burda paylaştım binlerce kışı var bu durumu yaş yan Çevrenizde birisi varmı diye
Gerci dogru ben hep iyi ornekleri dusundum. Uzun surenide var haklisinizmalesef ataklari cok uzun surebiliyor. dilerim nedeni bulunur. bukunursa caresini bulmak daha kolay olur. sezeryan dogumsa pihti durumuna faan bakildi mi acaba?
unv hastanesi ya daarastirma hastanelerine gidilmistir umarim
merakla sonucu bekliyorum. pıhtı sorunu yasadım bundan bir ay önce tesadüf eseri kesfedildi kolay kolay kimsenin aklına gelmez. d-dimer denen bir kan tahlili var nwt bilgi olmasa da pıhtı varlığı hakkında fikir veriyor 500 uzerinde ise değer pıhtı olasılığı var.Konum buraya taşıdıniz böyle bir sayfa olduğundan haberim yoktu ,ama burayı takip kaç kişi ? O zaman cinsellikle olan sorunları bir derdim var sayfasında yayinlamayin mutlaka cınsellik sayfasına taşıyın lütfen
Dua ediyorum rabbim Şafi ismi ile şifa versin bu kardeşimizeMalesef şuan ,tek göz tamamen 0 diğer gözü yüzde 40 Türkiyede doktorlarda hiç bir sorun bulamadı burdakiler gibi , tşkler miyav-su sorduğun için bir gelişme olursa paylaşırım burda canım, dua etmekten başka birşey yok
Amin cümlemize Can'ımAmin inşallah ona ve cümlesine şifa versin inşallah ,Allah sizdende razı olsun miyav- su
Kusura bakma hep soruyorum hep aklımda arkadaşımız merak ediyorum
Tamam Can'ım Mutlu haberlerinizi bekliyorumCanım , bir gelişme olursa ben size bildiricem,tekrar sorduğun için çok ama çok teşekkür ediyorum
Tamam Can'ım Mutlu haberlerinizi bekliyorum
Inşallah mutlu haber veririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?