- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğum kont. için filan ilaç içmiş mi? yüz felci var mı?
Ben de ilk defa duydum.. Umarım geçicidir ve düzelirSelam kuzenim 3 aydır hiç şikayeti yokken sağlıklı sabah uyandìģìnda iki gözü birden kör oldu,23 yaşında 6 aylık kucağında bebiş var ,3 aydır hepimiz perişan olduk,onun o haline hepimiz çok üzülüyoruz, hastanede yattı, şuan tek gözüyle biraz ışık görüyor, dr.lar birşey bulamadı belki kendiliğinden düzelir ,belki böyle kalır diyorlar
acaba Çevrenizde bunu yaşayan oldumu ,tekrar gördümü yada ne gibi tedavi uyğulandı bildiğiniz varmı şimdiden teşekkürler
KHangi şehirdesiniz??
Birşey bulamadılar diye beklemeyin. Araştırın başka başka doktorlara götürün.
Çok genç. Üniversite hastahanelerindeki hocaları tercih edin.
Bence doktoru degistirin.
Bir de dogumla ilgili olabilir. Ikinma esnasinda birseyler olmus olabilir. Cunku goz derecesi cok olanlari normal doguma almiyorlar bile.
Benim kuzenim aniden aol gozunu kaybetti.retina yirtigi dediler yiksek tansiuona bagliymis.Selam kuzenim 3 aydır hiç şikayeti yokken sağlıklı sabah uyandìģìnda iki gözü birden kör oldu,23 yaşında 6 aylık kucağında bebiş var ,3 aydır hepimiz perişan olduk,onun o haline hepimiz çok üzülüyoruz, hastanede yattı, şuan tek gözüyle biraz ışık görüyor, dr.lar birşey bulamadı belki kendiliğinden düzelir ,belki böyle kalır diyorlar
acaba Çevrenizde bunu yaşayan oldumu ,tekrar gördümü yada ne gibi tedavi uyğulandı bildiğiniz varmı şimdiden teşekkürler
Kuzeninize geçmiş olsun..Selam kuzenim 3 aydır hiç şikayeti yokken sağlıklı sabah uyandìģìnda iki gözü birden kör oldu,23 yaşında 6 aylık kucağında bebiş var ,3 aydır hepimiz perişan olduk,onun o haline hepimiz çok üzülüyoruz, hastanede yattı, şuan tek gözüyle biraz ışık görüyor, dr.lar birşey bulamadı belki kendiliğinden düzelir ,belki böyle kalır diyorlar
Benim kuzenim aniden aol gozunu kaybetti.retina yirtigi dediler yiksek tansiuona
Benim kuzenim aniden aol gozunu kaybetti.retina yirtigi dediler yiksek tansiuona bagliymis.
Oyle bi rahatsizligi varmiydi tansiyon gibi
Bunda hıç bir sağlık sorunu bulamadılar , birsey bulsa lar oda yok ,kanını bile yıkadı lar kuzen in
Kuzeninize geçmiş olsun..
Bu durumu 11 yıl önce yaşadım..
Benim sol göz tamamen görmüyordu, sağ göz bulanıktı.. Normalde gözlerimle sıkıntım yoktur çok şükür düzeldiğinde o da emin ol normale dönecektir. Benim tedavi sonrası 10 gün sonra net görmeye başladım ve o gün bu gündür sıfır sıkıntı çok şükür..
Bazı Dr lar hormonal olabilir dedi..
Teşhis konulamadı, ms ihtimali üzerinde duruldu 3 ayrı prof a göründüm.. Ama her biri farklı bir şey söyledi..
Eğer kuzenine kortizon tedavisi uygulanıyorsa veya uygulanırsa mutlaka tuz ve şekeri hayatından çıkarmalı.. Ben 2 yıl boyunca gram bile kullanmadım, diyet ve sporuma dikkat etmeye çalıştım ki 5 kg aldım yinede, ama o kolay veriliyor yağ ve tuz şeker almayınca.
Bu durumun sebebi olarak Dr ların ortak görüşü stres oldu.. Yani yorgunluk yada sürekli içine atmak gibi..
Ben yaşadığımdada 15 günlük evliydim.. İlk eşim biraz dır dır bir tipti..
İyi bir doktora gidip Mr falan tekrar çektirin, çünkü tam nedeni konusunda sonuç olmasa bile tedavi yolu bulunur..
Teşekkürler canım..Büyük geçmiş olsun canım ,hastanede bunda kortizon verdiler, bir ay sonra kanını yıkadı lar bilgin için Teşekkürler şimdi sordum tuz ve şeker yasağı koymamişĺar dediğiniz gibi bir yolu muhakkak vardır
Teşekkürler canım..
Eğer stres falan yaşıyorsa biraz uzak kalsın..
Kortizon tedavilerinde kilo mutlaka alınır.. Haşlanmış gıdalar tüketsin bol bol..
Sebzesini etini kesinlikle tuzlamasın.. Tatlıdan uzak, sadece az miktarda zeytin yağ kullanmasını öneririm.. Aksi taktirde kortizon dolayısı ile vücut su tutuyor ve yağlanmaya sebep oluyor..
Bol su içsin..
Kan yıkanması ne bilmiyorum, umarım işe yarar..
İyileşince hiç yaşamamış gibi olacak emin olsun..
Rabbim şifa versin ama Dr değişmesinde fayda var
İstanbul göz hastanesi profosör Ali üstüner var iyi Dr bi bakın bi istersenizArıyorlar iyi bir doktor Türkiye'de, Almanya isviçrede