• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ani göz körlüğü

Selam kuzenim 3 aydır hiç şikayeti yokken sağlıklı sabah uyandìģìnda iki gözü birden kör oldu,23 yaşında 6 aylık kucağında bebiş var ,3 aydır hepimiz perişan olduk,onun o haline hepimiz çok üzülüyoruz, hastanede yattı, şuan tek gözüyle biraz ışık görüyor, dr.lar birşey bulamadı belki kendiliğinden düzelir ,belki böyle kalır diyorlar

acaba Çevrenizde bunu yaşayan oldumu ,tekrar gördümü yada ne gibi tedavi uyğulandı bildiğiniz varmı şimdiden teşekkürler

Psikolojiktir (psikosomatik yani) hemen çok iyi bir psikoterapiste götürün

Evet tüm vücudu tarandı ,hiç birşey bulunmadi, bimece gibi korkuyoruz böyle kalcak diye , bebeği sessiz ,çok mutlu, eşi sağolsun çok yardım ediyor , çok güzel mavişim, artık nazar mi oldu diyoruz hep dua ediyoruz yavrusunu görsün Rabbim diye ,hıç birşeye garantimiz yok burda paylaştım binlerce kışı var bu durumu yaş yan Çevrenizde birisi varmı diye
Benim tavsiyem yani tavsiyede demeyeyim ama dusuncem diyelim baska bir hastaneye gidin. Bazen insanlar tek bir seye sabitlenince genis goremiyorlar. Allah acil sifasini versin insallah

malesef ataklari cok uzun surebiliyor. dilerim nedeni bulunur. bukunursa caresini bulmak daha kolay olur. sezeryan dogumsa pihti durumuna faan bakildi mi acaba?
unv hastanesi ya daarastirma hastanelerine gidilmistir umarim
Gerci dogru ben hep iyi ornekleri dusundum. Uzun surenide var haklisiniz

Konum buraya taşıdıniz böyle bir sayfa olduğundan haberim yoktu ,ama burayı takip kaç kişi ? O zaman cinsellikle olan sorunları bir derdim var sayfasında yayinlamayin mutlaka cınsellik sayfasına taşıyın lütfen

öncelikle geçmiş olsun hastalıgın br de psikolojik boyutu var cunku.
bu tur göz problemleri ya akut glokom krizinden, ya retina dekolmanından ya da ms, şeker gibi hastalıkların göz sinirlerine vurmasından kaynaklanır. göz sinirlerinde bir tahribat yoksa geçici olur kanaatindeyim. sinirlerde sıkıntı olmadığı sürece doktorlar gözde cogu seyın tedavısını gerceklestırebılıyor
allah yardımcınız olsun
gelişmeleri paylaşın lutfen

Konum buraya taşıdıniz böyle bir sayfa olduğundan haberim yoktu ,ama burayı takip kaç kişi ? O zaman cinsellikle olan sorunları bir derdim var sayfasında yayinlamayin mutlaka cınsellik sayfasına taşıyın lütfen
merakla sonucu bekliyorum. pıhtı sorunu yasadım bundan bir ay önce tesadüf eseri kesfedildi kolay kolay kimsenin aklına gelmez. d-dimer denen bir kan tahlili var nwt bilgi olmasa da pıhtı varlığı hakkında fikir veriyor 500 uzerinde ise değer pıhtı olasılığı var.
bizi haberdar edin lütfen

Malesef şuan ,tek göz tamamen 0 diğer gözü yüzde 40 Türkiyede doktorlarda hiç bir sorun bulamadı burdakiler gibi , tşkler miyav-su sorduğun için bir gelişme olursa paylaşırım burda canım, dua etmekten başka birşey yok
Dua ediyorum rabbim Şafi ismi ile şifa versin bu kardeşimize

4 ay gecmis son mesajinin üzerinden. Kuzenin nasil bir gelisme varmi acaba. Allah sifasini versin insallah

UOTE="mazbut, post: 49144727, member: 40165"]4 ay gecmis son mesajinin üzerinden. Kuzenin nasil bir gelisme varmi acaba. Allah sifasini versin insallah[/QUOTE]
Tşkle , malesef hiç bir geliş më yok mazbut, o kadar zaman geçti aynı ruhen de çok yıprandı inşallah bir gün görüyor diye yazarım bilmece gibi hiç bir doktor birsey bulamadı doctorlar

Back