Ani göz körlüğü

ilk defa duyuyorum, ne kadar zor bir durum Allah yardımcısı olsun acil şifalar dilerim, umarım bir tedavisi vardır, geçicidir inşallah.

Hangi şehirdesiniz??

Birşey bulamadılar diye beklemeyin. Araştırın başka başka doktorlara götürün.

Çok genç. Üniversite hastahanelerindeki hocaları tercih edin.

Ben de ilk defa duydum.. Umarım geçicidir ve düzelir

Tavsiyem başka doktor görüşü de almanız..

Hangi şehirdesiniz??

Birşey bulamadılar diye beklemeyin. Araştırın başka başka doktorlara götürün.

Çok genç. Üniversite hastahanelerindeki hocaları tercih edin.
K

Biz yurt dışında yaşıyoruz
istanbulda bir doktor bulduk tüm burdaki sonuçları gönderdik cevap bekliyoruz

uçağa gitmesi yasak hava basıncından dolayı ,arabayla gidecekler cevap bekliyorlar

sebepsiz olacağını sanmıyorum mutlaka bir sebebi vardır. göz tansiyonu da sebep olmuş olabilir.

Yıllar önce bi arkadaşımın 9aylık hamile teyzesi yaklaşık 20 gün süren bi ani körlük yasadı,hamilelik şekerinden olmuş ve kendiliğinden geçmişti. İnş sizinkide en kısa sürede kendiliğinden geçer

Bence doktoru degistirin.

Bir de dogumla ilgili olabilir. Ikinma esnasinda birseyler olmus olabilir. Cunku goz derecesi cok olanlari normal doguma almiyorlar bile.

Bence doktoru degistirin.

Bir de dogumla ilgili olabilir. Ikinma esnasinda birseyler olmus olabilir. Cunku goz derecesi cok olanlari normal doguma almiyorlar bile.

Bebeği sezeryanla dünyaya geldi ,bebek dönmedıgı için ............. evet dediğiniz gibi sağlık sorunu olanları sezeryanla alıyorlar bebeği ..........

Benim kuzenim aniden aol gozunu kaybetti.retina yirtigi dediler yiksek tansiuona bagliymis.
Oyle bi rahatsizligi varmiydi tansiyon gibi

Kuzeninize geçmiş olsun..
Bu durumu 11 yıl önce yaşadım..
Benim sol göz tamamen görmüyordu, sağ göz bulanıktı.. Normalde gözlerimle sıkıntım yoktur çok şükür düzeldiğinde o da emin ol normale dönecektir. Benim tedavi sonrası 10 gün sonra net görmeye başladım ve o gün bu gündür sıfır sıkıntı çok şükür..
Bazı Dr lar hormonal olabilir dedi..
Teşhis konulamadı, ms ihtimali üzerinde duruldu 3 ayrı prof a göründüm.. Ama her biri farklı bir şey söyledi..
Eğer kuzenine kortizon tedavisi uygulanıyorsa veya uygulanırsa mutlaka tuz ve şekeri hayatından çıkarmalı.. Ben 2 yıl boyunca gram bile kullanmadım, diyet ve sporuma dikkat etmeye çalıştım ki 5 kg aldım yinede, ama o kolay veriliyor yağ ve tuz şeker almayınca.
Bu durumun sebebi olarak Dr ların ortak görüşü stres oldu.. Yani yorgunluk yada sürekli içine atmak gibi..
Ben yaşadığımdada 15 günlük evliydim.. İlk eşim biraz dır dır bir tipti..
İyi bir doktora gidip Mr falan tekrar çektirin, çünkü tam nedeni konusunda sonuç olmasa bile tedavi yolu bulunur..

Allah sifa verain goz bu bana gore en onemli organ ins. Sagligina kavusur cok uzuldum

Büyük geçmiş olsun canım ,hastanede bunda kortizon verdiler, bir ay sonra kanını yıkadı lar bilgin için Teşekkürler şimdi sordum tuz ve şeker yasağı koymamişĺar dediğiniz gibi bir yolu muhakkak vardır

Teşekkürler canım..
Eğer stres falan yaşıyorsa biraz uzak kalsın..
Kortizon tedavilerinde kilo mutlaka alınır.. Haşlanmış gıdalar tüketsin bol bol..
Sebzesini etini kesinlikle tuzlamasın.. Tatlıdan uzak, sadece az miktarda zeytin yağ kullanmasını öneririm.. Aksi taktirde kortizon dolayısı ile vücut su tutuyor ve yağlanmaya sebep oluyor..
Bol su içsin..
Kan yıkanması ne bilmiyorum, umarım işe yarar..
İyileşince hiç yaşamamış gibi olacak emin olsun..

Inşallah canım, Dr larda sordu strez yaşadın mi diye ,bizde sorduk yo diyor eşinin ailesini çok seviyor kızları gibi evlendi hemen bebek istedi bebeğin eşine çok düşkün, maşallah imrenilecek bir hayatı var ,canım verdiğin bilgilere çok ama çok TEŞEKKÜRLER EDDERIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…