Ani göz körlüğü

kayra66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
733
563
73
Almanya
Selam kuzenim 3 aydır hiç şikayeti yokken sağlıklı sabah uyandìģìnda iki gözü birden kör oldu,23 yaşında 6 aylık kucağında bebiş var ,3 aydır hepimiz perişan olduk,onun o haline hepimiz çok üzülüyoruz, hastanede yattı, şuan tek gözüyle biraz ışık görüyor, dr.lar birşey bulamadı belki kendiliğinden düzelir ,belki böyle kalır diyorlar

acaba Çevrenizde bunu yaşayan oldumu ,tekrar gördümü yada ne gibi tedavi uyğulandı bildiğiniz varmı şimdiden teşekkürler

Çok yoğun bi stres mi yaşadı?
Ani tansiyon yüksekliğinden de olabilir.

Ay Allah yardımcısı olsun ya
Ben ilk defa duyuyorum

Allahım şafi sıfatıyla şifa versin çok üzüldüm. Çocuğuna bağışlasın

Çok yoğun bi stres mi yaşadı?
Ani tansiyon yüksekliğinden de olabilir.

Tansiyon sorunu yok, beyinde hiç bir sorun yok göz damarlarında sorun yok ,doktorlar ani göz kaybında tek göz olur her yerde araştırılıyor canım da ikisi birden ruh halini sormayın

[QUOTinşallah ,, post: 46453601, member: 30249"]Ahhh kıyamam...
Allah'ım yardımcısı olsun inşallah...
[/QUOTE]
Amin insallah,, Mavişim dualarımizla inşallah sağlığına kavuşur , Allah'tan ümit kesilmez

Tansiyon sorunu yok, beyinde hiç bir sorun yok göz damarlarında sorun yok ,doktorlar ani göz kaybında tek göz olur her yerde araştırılıyor canım da ikisi birden ruh halini sormayın
prolaktini yüksek mi? (hormon)

Ayy cok uzuldum inanin allah sifalar versin cok sasirdim ilk kez duyuyorum boyle biseyi allah allah ya sasilacak durum daha once hic duymadim. Rabbim tez zamanda sifa versin acaba gozune yabanci madde falan kacmis olabilir mi ? Bilemedim ki

TE="smeeygle, post: 46453643, member: 692704"]Allahım şafi sıfatıyla şifa versin çok üzüldüm. Çocuğuna bağışlasın[/QUO

amin insallah canım

dilerim sifa bulur. MS olabilir mi acaba ama hastnede yatti diyorsunuz mutlkka gerekli tetkikler yapilmistir.

yada bazen pihti atabiliyor dogum sonrasi. oda okabilir mi acaba. gercekten cok uzuldum. universite hastanelerine gidin mutlkka.
bi tanidigimizda ms atagi olarak ayni dediginiz gibi korluk oldu bikac ay sonra duzeldi. insallah biran once sagligina kavusur

Eşim onu değil de ani işitme kaybı yaşadı. Sabah bir uyandı sağır olmuştu. Bir ay hastanede yattık. Hamileydim o zamanlar 7 aylık. Fazla strese bağlı, kahve tüketimine bağlı, kan pıhtılaşmasına bağlı vs bir çok neden söylediler. Kulağa bağlı sinirlerde bir problem yoktu çok şükür şimdi iyi. Bitmek bilmeyen bir ses dışında..
Kuzeninizin bakmışlardır göz sinirleri durumuna. Sinirler kolay hasar almaz(kaza falan hariç) aldıysa da geri dönüşü yok. Belki bizimki gibi kan pıhtılaşmasıdır? Bir ay sabah öğle akşam kan sulandırıcı serumlar İLE normalde döndü eşim. He bu arada bunu başaran devlet hastanesinde sıradan bir doktor. KBB hastanesinde bir profesöre gittik bu böyle kalacak, iyileşmez bu demişti..

Benimde aklima ilk o geldi ama kontrastli bir mr cekilmistir heralde. Ama MS atagi olsa simdiye duzelmesi gerekirdi sanirim
malesef ataklari cok uzun surebiliyor. dilerim nedeni bulunur. bukunursa caresini bulmak daha kolay olur. sezeryan dogumsa pihti durumuna faan bakildi mi acaba?
unv hastanesi ya daarastirma hastanelerine gidilmistir umarim

Benimde aklima ilk o geldi ama kontrastli bir mr cekilmistir heralde. Ama MS atagi olsa simdiye duzelmesi gerekirdi sanirim

Evet tüm vücudu tarandı ,hiç birşey bulunmadi, bimece gibi korkuyoruz böyle kalcak diye , bebeği sessiz ,çok mutlu, eşi sağolsun çok yardım ediyor , çok güzel mavişim, artık nazar mi oldu diyoruz hep dua ediyoruz yavrusunu görsün Rabbim diye ,hıç birşeye garantimiz yok burda paylaştım binlerce kışı var bu durumu yaş yan Çevrenizde birisi varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…