- 27 Ekim 2022
- 5.463
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.761
- 178
- Konu Sahibi Canangul133
-
O zaman niye giriyorlar ki acaba herkes elini yikiyor olabilir mi?Araba ile 15 dakika falan mesafe
Bayram ziyaretleri çat kapı yapılır zaten ama sabah onda değil tabi.Merhaba,
İki tane küçük çocuğum var, kreş çağında, eşimde vardiyali çalıştığı için evim her zaman düzenli olmuyor,
Genelde daginiktir, bir odada yatan eşim, bir odada çocukların oyuncak v.s dağınıklığı
Evimize de cok fazla gelen giden olmadığı için açıkçası rahatim biraz.
Fakat burada yakin bir akrabamız var, uzun zamandan beri küstük, geçen aylarda konuşmaya başladık,
Sorun şu ki, iki defadan beri çat kapı habersiz geliyorlar,
Mesela bir kere akşam caya gelmek isterdiler, kabul ettim, öğlen vaktinden çıkıp geldiler, mutfağım falan daginikti, daha akşam için hazırlık yapıyordum üstüne geldiler.
Dünde sabah 10 gibi yatıyorduk daha, müsaitseniz size bayramlaşmaya gelecegiz dediler, tamam dedim,
Telefonu kapattım baktım zil çalıyor, kapidalar,
Pijamayla falan açtım, uyku sersemi,
Birde diyorlarki, şimdi bunlar nerden çıktı diyeceksiniz ehe eheee.
Eşim bir daha kabul etme dedi, kibarca nasil bunu dile getirebilirim
Yada bu normalmi
Genel de Bayramlarda böyle erkenden kapı çalınabiliyor. Bizde de bir küçük adam var. Maşallah sabah kalkar ilk işi oyuncaklarıyla oynamak olur. Haliyle ev biraz dağılır.Bayram da geleceklerini hiç düşünmedim, onun için rahat rahat uyudum, evim 2+1 fakat çok çabuk dağılıyor, zaten bir odayı eşim zapetti. Onun için genelde dağınık oluyor, balkonum da çok minik 2 sandalye sığıyor sadece, keşke biraz büyük olsaydı
Çok doğru yazmışsınız, babam 4 yıl önce vefat etti, annem var sadece oda zaten bize soğuktu, küçüklüğümuzden beri, 1 tane ablam var görüştüğüm, işte bir iki akrabamız dediğiniz gibi hani, kalp kırıp küsmekte istemiyorum, ama böyle yapincada iki seferden beri mahçup oluyorum,Genel de Bayramlarda böyle erkenden kapı çalınabiliyor. Bizde de bir küçük adam var. Maşallah sabah kalkar ilk işi oyuncaklarıyla oynamak olur. Haliyle ev biraz dağılır.
Ama özellikle Bayram vesilesiyle gelen giden oluyor o yüzden akşam uyumadan Evi toparlar o şekilde yatarız. Mesela dün uyumadan küçük adam oyuncaklarını topladı ben ve eşim de ufak tefek dokunduk oldu bitti.
Evet, diğer günlerde böyle habersiz geliyorlarsa bu sıkıntı en azından bir gün önceden haber vermeleri daha uygun olur.
Kimseyle de aranızı açmayın ama zamansız aradıklarında kalp kırmadan başka güne randevu verin. Herkese de mesafe kura kura insanlar yalnız kaldı.
Aynen, uzaklaşmaya gerek yok ama çevremizdeki insanları eğitebiliriz. Aradıkları zaman kırıcı olmadan başka güne randevu veririseniz sıkıntı yaşamazsınız öyle öyle çevrenizdekiler de nasıl davranacağını öğrenir.Çok doğru yazmışsınız, babam 4 yıl önce vefat etti, annem var sadece oda zaten bize soğuktu, küçüklüğümuzden beri, 1 tane ablam var görüştüğüm, işte bir iki akrabamız dediğiniz gibi hani, kalp kırıp küsmekte istemiyorum, ama böyle yapincada iki seferden beri mahçup oluyorum,
Hayır hayır sifon sesi falan geliyor, tuvaleti de kullanıyorlar, ama hepsi ardi ardina giriyor.O zaman niye giriyorlar ki acaba herkes elini yikiyor olabilir mi?
Ben olsam önce telefonu açmamakla başlarım. Aradan bikaç saat geçtikten sonra müsait değildim yeni gördüm hayırdır diye arayıp sorarım. Sana gelicektim derse iki çocukla evi zor toparlıyorum gelmek istersen birgün önceden haber ver hazırlık yaparım diyin.Merhaba,
İki tane küçük çocuğum var, kreş çağında, eşimde vardiyali çalıştığı için evim her zaman düzenli olmuyor,
Genelde daginiktir, bir odada yatan eşim, bir odada çocukların oyuncak v.s dağınıklığı
Fakat burada yakin bir akrabamız var, uzun zamandan beri küstük, geçen aylarda konuşmaya başladık,
Mesela bir kere akşam caya gelmek isterdiler, kabul ettim, öğlen vaktinden çıkıp geldiler, mutfağım falan daginikti, daha akşam için hazırlık yapıyordum üstüne geldiler.
Dünde sabah 10 gibi yatıyorduk daha, müsaitseniz size bayramlaşmaya gelecegiz dediler, tamam dedim,
Yada bu normalmi
Küsme sebebi arada laf tasimislardi, fakat konuyla bizim ilgimiz yoktu. En sessiz bizi buldular, döndü dolaştı olayı biz yapmışız gibi birsey oldu, uzun yıllar Küs kalındı, işte sonra yavaş yavaş aramaya falan başladılar, özel günlerde, bayram seyran derken barıştık, fakat şimdide böyle yapıyorlar, ben gerçekten çok mahcup oluyorum, eşiminde vardiyali çalıştığıni biliyorlar, küçük çocuklarım da var, en azından 2 saat önce haber verilse yine toparlarım kendimi, pijamayla kahve yaptim dünKüsme sebebiniz böyle yüzsüz olmalarımıydı. Keşke hiç barışmasaymışsınız.
Evet artik telefonlarını geç açacağımBen olsam önce telefonu açmamakla başlarım. Aradan bikaç saat geçtikten sonra müsait değildim yeni gördüm hayırdır diye arayıp sorarım. Sana gelicektim derse iki çocukla evi zor toparlıyorum gelmek istersen birgün önceden haber ver hazırlık yaparım diyin.
Bir süre sonra salak değilse anlar zaten o da aramamaya başlar. Bazen küs kalmak içiin insanı zorluyorlarEvet artik telefonlarını geç açacağım
Direkt saat verin, şu saatte müsaitiz diyin. Yine aynı şeyi yaparlarsa kibarca uyardın o da olmazsa tekrar küsünMerhaba,
Yada bu normalmi
Küsmek istemiyorsanız kadına açık açık söyleyin. Zaten kuzeninizmiş. Evde iki çocuk var dağınık oluyo her an müsait olmuyorum eşine karşı da mahcup oluyorum gelmeden haber ver deyin. Ben arkadaşlarıma bile söylüyorum habersiz gelmeyin diye. Bunda utanacak bi şey yok. Eskidendi öyle pat diye komşuya gitmek.Çok doğru yazmışsınız, babam 4 yıl önce vefat etti, annem var sadece oda zaten bize soğuktu, küçüklüğümuzden beri, 1 tane ablam var görüştüğüm, işte bir iki akrabamız dediğiniz gibi hani, kalp kırıp küsmekte istemiyorum, ama böyle yapincada iki seferden beri mahçup oluyorum,
Yani sözde arıyorlar ama, kapıya gelince arıyorlarKüsmek istemiyorsanız kadına açık açık söyleyin. Zaten kuzeninizmiş. Evde iki çocuk var dağınık oluyo her an müsait olmuyorum eşine karşı da mahcup oluyorum gelmeden haber ver deyin. Ben arkadaşlarıma bile söylüyorum habersiz gelmeyin diye. Bunda utanacak bi şey yok. Eskidendi öyle pat diye komşuya gitmek.
O sayılmaz ki. Kapıyı aç demek için aramış oluyolarYani sözde arıyorlar ama, kapıya gelince arıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?