Ani gelen misafir

Bayram ziyaretleri çat kapı yapılır zaten ama sabah onda değil tabi.

Genel de Bayramlarda böyle erkenden kapı çalınabiliyor. Bizde de bir küçük adam var. Maşallah sabah kalkar ilk işi oyuncaklarıyla oynamak olur. Haliyle ev biraz dağılır.

Ama özellikle Bayram vesilesiyle gelen giden oluyor o yüzden akşam uyumadan Evi toparlar o şekilde yatarız. Mesela dün uyumadan küçük adam oyuncaklarını topladı ben ve eşim de ufak tefek dokunduk oldu bitti.

Evet, diğer günlerde böyle habersiz geliyorlarsa bu sıkıntı en azından bir gün önceden haber vermeleri daha uygun olur.

Kimseyle de aranızı açmayın ama zamansız aradıklarında kalp kırmadan başka güne randevu verin. Herkese de mesafe kura kura insanlar yalnız kaldı.

Çok doğru yazmışsınız, babam 4 yıl önce vefat etti, annem var sadece oda zaten bize soğuktu, küçüklüğümuzden beri, 1 tane ablam var görüştüğüm, işte bir iki akrabamız dediğiniz gibi hani, kalp kırıp küsmekte istemiyorum, ama böyle yapincada iki seferden beri mahçup oluyorum,

Aynen, uzaklaşmaya gerek yok ama çevremizdeki insanları eğitebiliriz. Aradıkları zaman kırıcı olmadan başka güne randevu veririseniz sıkıntı yaşamazsınız öyle öyle çevrenizdekiler de nasıl davranacağını öğrenir.

Ben olsam önce telefonu açmamakla başlarım. Aradan bikaç saat geçtikten sonra müsait değildim yeni gördüm hayırdır diye arayıp sorarım. Sana gelicektim derse iki çocukla evi zor toparlıyorum gelmek istersen birgün önceden haber ver hazırlık yaparım diyin.

Küsme sebebiniz böyle yüzsüz olmalarımıydı. Keşke hiç barışmasaymışsınız.
Küsme sebebi arada laf tasimislardi, fakat konuyla bizim ilgimiz yoktu. En sessiz bizi buldular, döndü dolaştı olayı biz yapmışız gibi birsey oldu, uzun yıllar Küs kalındı, işte sonra yavaş yavaş aramaya falan başladılar, özel günlerde, bayram seyran derken barıştık, fakat şimdide böyle yapıyorlar, ben gerçekten çok mahcup oluyorum, eşiminde vardiyali çalıştığıni biliyorlar, küçük çocuklarım da var, en azından 2 saat önce haber verilse yine toparlarım kendimi, pijamayla kahve yaptim dün daha yüzümü bile yıkamadan.

Evet artik telefonlarını geç açacağım

En iyi ihtimalle arayınca açmayın veya müsait değilim diyin . Baktınız anlamadılar kapıya geliyorlar kapıyı açmayın veya kapıdan gönderin . Bazı insanlar bundan anlıyor malesef.

Ne salak insanlarmis kusura bakmayın.bi daha aradıklarında ne zaman geleceksiniz tam saati söyleyin öncesinde evde olmayabiliriz diyin.hic utanmayın onlar utansın.ben doğum yaptığımda bı arkadaşım aradı akşam çaya gelicez diye sonra bı baktım yemek saati arıyor.canim bugün yemek yapayım yok size gelelim diyip güldü ve geldi.o günden sonra mesafe koydum kimsenin saçmalıklarıni cekemem

Direkt saat verin, şu saatte müsaitiz diyin. Yine aynı şeyi yaparlarsa kibarca uyardın o da olmazsa tekrar küsün

Küsmek istemiyorsanız kadına açık açık söyleyin. Zaten kuzeninizmiş. Evde iki çocuk var dağınık oluyo her an müsait olmuyorum eşine karşı da mahcup oluyorum gelmeden haber ver deyin. Ben arkadaşlarıma bile söylüyorum habersiz gelmeyin diye. Bunda utanacak bi şey yok. Eskidendi öyle pat diye komşuya gitmek.

Yani sözde arıyorlar ama, kapıya gelince arıyorlar

Aradıklarında daha açık konuşun. Mesela müsait olurum 1 saate şuan çocuklarla uğraşıyorum. Kapıdayız derseler aa birdaha önce arayın dersiniz. Çat kapı geldiklerinde de açmazsanız sorun kalmaz. Benim zilim bile çalışmıyor kimse bana çat kapı gelmez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…