• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezisiz ERA Testi yaptiran var mi?

Violet_79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
2.336
2.344
63
Merhabalar.
Onumuzdeki adet baslangicinda ERA testi icin rahimden ornek aldiracagim.
Bu islem genelde anestezili olarak yapiliyor ama secenege bagli olarak lokal anestezi ile de yapilabiliyormus.
Genel olarak anestezi almayi sevmeyen birisiyim ve aci esigim de yuksek.
Era testi yaptirip ta bu islemi sadece lokal anestezi ile gerceklestiren var mi ve deneyimlerini paylasabilir mi?
Cunku cok sikintili bir islemse tabi ki anestezi alacagim, baska yolu yok.
Umarim bu konuda deneyim sahibi birileri vardir.

Merhabalar.
Bu islem genelde anestezili olarak yapiliyor ama secenege bagli olarak lokal anestezi ile de yapilabiliyormus.
Era testi yaptirip ta bu islemi sadece lokal anestezi ile gerceklestiren var mi ve deneyimlerini paylasabilir mi?

Gecmiş olsun benim konuyla ilgili bilgim yok... hangi merkezde yaptiriyosunuz birde ne için yapiliyo bilgi verirmisiniz...
Cok geçmiş olsun..

Bahcecideyim.
Rahimden alinan parca ile yapilan testte rahmin embriyoyu kabul ettigi en uygun gun belirleniyor.
Tekrarlayan tutunmamalarda buna bakilabiliyor eger diger faktorlerde bir problem yoksa.

BENİM DR. SORDUĞUMDA GEREKSİZ BİR TEST OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

BENİM DR. SORDUĞUMDA GEREKSİZ BİR TEST OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ
Evet bazi dr larin gereksiz gordugunu biliyorum. Benim dr um ozellikle istedi.
Diger dr lar embriyolari genetik teste gondermenin de benim icin gereksiz oldugunu soylemislerdi fakat 5 embriyomdan sadece biri saglikli dondu.
Yani dr larin yaklasimlari degisiyor.
Zaten sorum bu islemi anestezi almadan yapan varsa deneyimlerini paylasabilir mi seklindeydi.
Yine de tesekkurler.

Evet bazi dr larin gereksiz gordugunu biliyorum. Benim dr um ozellikle istedi.
Diger dr lar embriyolari genetik teste gondermenin de benim icin gereksiz oldugunu soylemislerdi fakat 5 embriyomdan sadece biri saglikli dondu.
Yani dr larin yaklasimlari degisiyor.
Zaten sorum bu islemi anestezi almadan yapan varsa deneyimlerini paylasabilir mi seklindeydi.
Yine de tesekkurler.
inşallah işe yarar hayırlısıyla tutunur bebeğin

Merhabalar.
Ben bugun yaptirdim. Cok korkuyordum. Genel lokal anestesi almadim. Doktorum cok gereksiz oldugunu soyledi . Damaryolu acilirken bile daha cok canim yaniyor. Hic anlamadim zaten on saniyelik birsey. Islem bitti dedi doktor sadirdim. Kalktiktan sonra Sadece hafif bir kramp adet agrisi gibi. Oda bes dakka surdu. .cok aciyor cok zor yazanlar yuzunden nasil strese girmistim. Hic korkmayin dedigim gibi igne yaptirmak bile daha acili

Back