Anestezili rahim filmine günler kala

Verdiğim değerlere bakarak söyledi, ki zaten bende belirttim enfeksiyon oldum diye, sizde kötü kokulu süt kesiği şeklinde akıntı ve kaşıntı var mı şuan
Verdiğiniz değerler derken? Vardı evet ama o mantar olmuyor mu? Tüp enfeksiyonuna daha spesifik mikroorganizmalar sebep oluyor diye okumustum. Belirtilerini bulamadım ama daha once hiç adını duymadığım bakterilerdi

Verdiğiniz değerler derken? Vardı evet ama o mantar olmuyor mu? Tüp enfeksiyonuna daha spesifik mikroorganizmalar sebep oluyor diye okumustum. Belirtilerini bulamadım ama daha once hiç adını duymadığım bakterilerdi
Enfeksiyon olduğumu bilmiyordum ben iki ay sonra birşeylerin ters gittiğini anladım, idrar ve kan testinde çıktı enfeksiyon. Kullandığım fitil hap kremlerden dolayı doktorum tüplerin tıkanmış olabilir dedi

Eklentiler

• 1000022099.jpg
    164,2 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000022103.jpg
    160,5 KB · Görüntüleme: 4
Dur hele gün aşırı yapıp spermleri harcama ovülasuon testi al
Laboquick markadan ben memnun kaldım
3 gün beklemiş sperm ideal bence araştırmalarıma göre. Ben de öyle yaptım

Dur hele gün aşırı yapıp spermleri harcama ovülasuon testi al
Laboquick markadan ben memnun kaldım
3 gün beklemiş sperm ideal bence araştırmalarıma göre. Ben de öyle yaptım
Kız zaten günaşırı dediğimiz şey iki günde bir oluyor o vakte kadar spermler bol bol birikir, gebelik testi alayım hemen evde bulunsun

Geçmiş olsun canım. Benim lekelenmem 5 gün kadar sürmüştü.. bazı doktorlar ilk ay korunma öneriyor. Hakkında hayırlısı olsun

Merhaba geçmiş olsun bende adetten sonra çekilecem ağrı oldu mu acaba
Ayy anestezi ile yaptım iyi de öyle yapmışım, anestezisiz yapanlar ağrı var dediler ama bende şükür ağrı olmadı, bir saat içinde taburcu oldum çıktım ( yatış, anestezi, işlem falan hepsi dahil 45 ek 1 saat sürdü)

Kız zaten günaşırı dediğimiz şey iki günde bir oluyor o vakte kadar spermler bol bol birikir, gebelik testi alayım hemen evde bulunsun
Ya bi de görev gibi oluyor ya insan ilişkiden soğuyor o yüzden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…