- 17 Ağustos 2023
- 790
- 306
- 23
Verdiğiniz değerler derken? Vardı evet ama o mantar olmuyor mu? Tüp enfeksiyonuna daha spesifik mikroorganizmalar sebep oluyor diye okumustum. Belirtilerini bulamadım ama daha once hiç adını duymadığım bakterilerdiVerdiğim değerlere bakarak söyledi, ki zaten bende belirttim enfeksiyon oldum diye, sizde kötü kokulu süt kesiği şeklinde akıntı ve kaşıntı var mı şuan
Enfeksiyon olduğumu bilmiyordum ben iki ay sonra birşeylerin ters gittiğini anladım, idrar ve kan testinde çıktı enfeksiyon. Kullandığım fitil hap kremlerden dolayı doktorum tüplerin tıkanmış olabilir dediVerdiğiniz değerler derken? Vardı evet ama o mantar olmuyor mu? Tüp enfeksiyonuna daha spesifik mikroorganizmalar sebep oluyor diye okumustum. Belirtilerini bulamadım ama daha once hiç adını duymadığım bakterilerdi
prenseskiz17 pinkflowerrr N nurpinarr E ecmel12 Biordanbiburdan A acelyali29 serenimoni onbirmayis
Kızlar rahim filminden çıktım az önce. Tüplerim kapalıymis, doktor ikisini de basınçla açtım dedi, bundan sonra kendiliğinden gebelik olma ihtimali yüksek dedi, şuan ağrım sızım yok ama hafif kanamam var, kanama bittikten sonra günaşırı ilişki önerdi.
Hayırlı olsun insallah güzel sonuclar alırsınız kısa zamandaprenseskiz17 pinkflowerrr N nurpinarr E ecmel12 Biordanbiburdan A acelyali29 serenimoni onbirmayis
Kızlar rahim filminden çıktım az önce. Tüplerim kapalıymis, doktor ikisini de basınçla açtım dedi, bundan sonra kendiliğinden gebelik olma ihtimali yüksek dedi, şuan ağrım sızım yok ama hafif kanamam var, kanama bittikten sonra günaşırı ilişki önerdi.
Dur hele gün aşırı yapıp spermleri harcamaprenseskiz17 pinkflowerrr N nurpinarr E ecmel12 Biordanbiburdan A acelyali29 serenimoni onbirmayis
İnşallah canımHayırlı olsun insallah güzel sonuclar alırsınız kısa zamanda
Kız zaten günaşırı dediğimiz şey iki günde bir oluyorDur hele gün aşırı yapıp spermleri harcamaovülasuon testi al
Laboquick markadan ben memnun kaldım
3 gün beklemiş sperm ideal bence araştırmalarıma göre. Ben de öyle yaptım
Merhaba geçmiş olsun bende adetten sonra çekilecem ağrı oldu mu acabaprenseskiz17 pinkflowerrr N nurpinarr E ecmel12 Biordanbiburdan A acelyali29 serenimoni onbirmayis
Doktor kanama bittikten sonra yapabilirsiniz dediGeçmiş olsun canım. Benim lekelenmem 5 gün kadar sürmüştü.. bazı doktorlar ilk ay korunma öneriyor. Hakkında hayırlısı olsun
Ayy anestezi ile yaptım iyi de öyle yapmışım, anestezisiz yapanlar ağrı var dediler ama bende şükür ağrı olmadı, bir saat içinde taburcu oldum çıktım ( yatış, anestezi, işlem falan hepsi dahil 45 ek 1 saat sürdü)Merhaba geçmiş olsun bende adetten sonra çekilecem ağrı oldu mu acaba
Ya bi de görev gibi oluyor ya insan ilişkiden soğuyor o yüzden dedimKız zaten günaşırı dediğimiz şey iki günde bir oluyoro vakte kadar spermler bol bol birikir, gebelik testi alayım hemen evde bulunsun
Ayy evet bak orası öyle ne yapalım amaann bir iki ay öyle olsunYa bi de görev gibi oluyor ya insan ilişkiden soğuyor o yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?