Anestezili rahim filmine günler kala

Yaptırmaz mıyım yaptırdım tabi.
Amh 1.90
Fsh 5.44
Lh 2.71
Prolaktin 16.89
Estradiol 18
TSh 3.44

Normal dedi hormonlar için kaç tane doktora gittim
Bence rahim filmi çekmişsiniz değerler de normal çıkmış, eşiniz de değerleri normalse bundan sonraki aylarda klomen femara kullanın, genelde rahim filminden sonra kendiliğinden gebelik oluşmazsa bu ilaçları öneriyorlar

Ben anestezisiz çekildim. Vajinal muayeneden farkı çok az. Hiç anestezi almaya değecek bir işlem değil. Hatta sonrasında şaşırdım bu kadar acısız olmasına ve bu işlem için neden anestezi yapıyorsunuz ki diye sordum, vajinismus olan kadınlar için dediler. Bence bir daha düşünün bunu

İşte daha bu ay çektirdim korunmadık bakalım ne olacak

Yapacağım hastanede anestezisiz yokmuş, her türlü anestezi ile yapacaklar, zaten bir farkı da yokmuş ha anestezi ile ha anestezisiz

Rahim filmi çektirmeniz iyi olur cünkü olay sadece enfeksiyon geçirmeniz değil belki de gerçekten başka bir sebepten tüpler yapışıktır ya da rahim şeklinde bir sorun vardır. Ben anestezisiz çektirdim ağrım oldu, bir daha çektirsem anestezili yaptırırdım. Tek tüpüm kapalı cıkmıstı sonuc olarak ama açtırmak için birşey yapmadım, doktor anlık öyle görmüş olabiliriz ben kapalı oldugunu düşünmüyorum demişti.

Aynen, sadece enfeksiyondan değil dediğiniz gibi her anlamda zihnim rahatlayacak yapışıklık, şekli vs.

Anestezili ve anestezisiz arasında fark olmadığını söylemişti banada doktorum. Ben yaptıramadım henüz ama siz yaptırırsanız tecrübelerinizi de paylaşın lütfen

E nabızdaki hangi ilaçlara bakarak bunu söyledi bende enfeksiyondan süpheleniyorum dıs gebelik gecirdim

Kızlar bende bugün çektirdim hsg anestezili oldu hiçbir şey hissetmedim toplam 15-20 dakika sürmüş işlem sonrası leke şeklinde kanamam oldu sadece o kadar. 5 gün antibiyotik kullanıcam sadece.

Çok kolay. 15 dk sürüyor. Sadece gitmeden çamaşırınıza ped koyun. İşlem bitince biraz kanama oluyor. Bir de uyandığınızda adet olmuşsunuz gibi adet sancısı her zamankinden. Gerisi boş

E nabızdaki hangi ilaçlara bakarak bunu söyledi bende enfeksiyondan süpheleniyorum dıs gebelik gecirdim
Verdiğim değerlere bakarak söyledi, ki zaten bende belirttim enfeksiyon oldum diye, sizde kötü kokulu süt kesiği şeklinde akıntı ve kaşıntı var mı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…