• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezi ve sigara

Alındı ama çok önceden alındı tekrardan ameliyattan bir gün önce muhtemelen alırlar diye düşünüyorum .
Ama boyumu değilde kilomu bilmiyorum
Bazı okuduğum yerlerde kilo çok önemli anestezide ona göre anestezi veriyorlar diyorlardı onun için sormak istedim
Bir de kilolu olduğum için utanırım söylemekten 🥹

Bende capa hastenesınde oldum uyanmam uzun sürmedi hatta hemşire geldi beni dürttü sen de hala ne yatıyorsun dedi kaldırdı beni😅 kanka olmuştuk ben biraz canı yakındım o dönemlerde herkesle konuşur sohbet eder o yüzden beni çok seviyorlardı benim 6 saat sürme sebebi benim öncesinde yaşadığım rahatsızlıklardan dolayıydı ben pankreas kanserinden döndüm hamilelik döneminde de çamurlulaşma iltihapta beraber migde kanaması geçirmiştim o yüzden biraz dikkatli oldular bu senin için geçerli bir şey değil çünkü benim durumum çok farklıydı altında farklı şeyler vardı o yüzden sen sakın bunlara kafayı yorma bunları sen Yaşamadın seninki normal bir ameliyat olacak uyanman da 1 saati 2 saati bulur çünkü benim de öyle oldu ama ben fazla uykucuyum anesteziyi bulunca fazla fazla uyumak istedim😅
Merhaba durumunuz nasıl ? Pankreas kanserinden döndüm demişsniz kemoterapi aldınz mı ? Mide kanamasını nasıl durdurdular şuan aynı durmda hastamız var merak ediyorum haliyle inşallah siz iyisinizdir🙏🏼 allah kimseye cektşrmesin

Back