anensefaliden sonra tekrar hamile kalan var mı ?

canım çok çok geçmiş olsun çok üzülüyorum bu hikayeleri duyunca, benimde 2 gebeliğim sonlandırıldı genetik testler yapıldı ne varsa her şey yapıldı ama hiç bir şey çıkmadı folik asit yetersizliği sebep ama tam olarakta açıklayamıyorlar işte, 1 yıl beklemeden sonra yine hamileyim bu sefer 8 ay öncesinden başladım folbiole, coraspirin kullanıyorum ve her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum beklemekten başka elimizden bir şey gelmiyor allahım inşallah bu sefer bebeğimizi sağlıkla bize bağışlar.. sende biraz ara ver canım biliyorum çivi çivi söküyor ama vücüdunun toparlanması lazım şimdiden başla folbiole kafanı dinle allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

inş bebeğini sağ sağllim kucağına alırsın....sen şimdi telaştasındır cnm ...acaba yine aynı şeylerle karşılaşırmıyım dye .normaldir ama hep iyti düşün cnm sakın kötü düşünme ...Allahım tekrar böyle bir acı yaşatmasın benimde genetikte birşey çıkmadı folik asit sadece sebep bu bende tahlillerimi yaptırım folik asite başlayacam inş Allahımda bana bir evlat nasip eder inş...

Amin melekci inş Rabbim hayırlı zamanda sanada sağlıklı bir evlat nasip eder..melekci bende genetik test yaptırcam doktorumuz her şeye rağmen içimizin rahat etmesi için genetik uzmanıyla görüşmemizi tavsiye etti.bu test nasıl yapılıyor?Rabbim tüm sonuçları hayıra çevirir inşallah...

genetik test çok basit cnm senden ve eşinden kan alınıyor sonuç 15 gün sonra çıktı bizim

doktordan geliyorum kese gözükmedi çok moralim bozuldu erken konuşmak için erken rahim güzel kalınlaşmış olumsuz konuşmak istemiyorum dedi ama ben mahvoldum kendimi çok kötü hissediyorum haftaya tekrar gel dedi dış gebelik belki de yoruldum gerçekten

doktordan geliyorum kese gözükmedi çok moralim bozuldu erken konuşmak için erken rahim güzel kalınlaşmış olumsuz konuşmak istemiyorum dedi ama ben mahvoldum kendimi çok kötü hissediyorum haftaya tekrar gel dedi dış gebelik belki de yoruldum gerçekten:18:

doktorda geliyorum keseyi göremedi
ama umutluyum dedi rahim çok güzel kalınlaşmış dedi haftaya bi daha gidicem çok moralim bozuk belkide dış gebelik oldum ağlıyorum rezil olmuşum gibi bir his var içimde

doktorda geliyorum keseyi göremedi
ama umutluyum dedi rahim çok güzel kalınlaşmış dedi haftaya bi daha gidicem çok moralim bozuk belkide dış gebelik oldum ağlıyorum rezil olmuşum gibi bir his var içimde

canım dur hemen umutsuzluğaa kapılma daha erken haftalardasın geç döllenmedir hemen moralini bozma, kaç haftalık oldun sen.. bekle bi kaç gün sonra başka doktora git, hem rahimde kalınlaşma olmuş bu gebeliğe işarettir.. üzme hemen kendini

daha erken iyi güzel düşün ki herşey güzel gitsin moralini bozma bizim morale çok ihtiyacımız var zaten ne olur içini ferah tut Allahım yardım etsin hepimize...

AMİN cnm inş yüzümüz güler inş. kan la yapılıyor biliyorum ama benim için sadece folik asit dediler ama ben yinede baktıracam bir bayan var onunda ilk bebeği spina bifida genetik test yaptırmış sonucunda vücudu vitaminleri depolayamıyormuş ne kadarda folik asit içse yese içse bebeğini gitmiyormuş oda çok kötü bir durum Allahım herkese yardım etsin....

dün doktordayken sancım yok demiştim doktordan geldiğimden beri ara ara sancım oluyor
ama kanamam yok başıma ne geleceğini bilmiyorum rabbim yardım etsin benim için dua edin ne olur daha önceki gebeliklerimde hep 5 haftada gözükürdü bu sefer gözükmedi dayanabilirsem doktora pazartesi gidicem

inş cnm bekleme istersen git pazartesiye çok var gerekirse başka doktorada git mutlaka haber ver olurmu

cnm o hissettiğin sancı rahmin büyümesinden kaynaklanıyor, benimde öyle oluyo doktora sordum çok şiddetli olmadığı sürece sorun değil rahim büyümesinden dedi kanamanda yokmuş olumlu düşün eminim keseni ve bebişini görceksin içini ferah tut

ah ah inşallah arada bir ağlama krizi tutuyor soranlara boşverdim diyorum melekcim doktora gitmek istemiyorum 2 senedir yıprandım mahvoldum dua ediyorum artık

içini ferah tut mutlaka güzel şeyler olacak eminim buna...

kanamam başladı az az oluyor bhcg 1094 çıktı yani çok düşük büyük ihtimalle bebek tutunamayıp düşecek dedi pazartesi tekrar kan testi yapılacak dış gebelik mi değil mi ona karar verecek çok kötüyüm bi daha bebek sahibi olamayacağımı anladım artık

meltemciğim ne olur kendini bırakma hemen umutsuzluğa kapılma inş iyi olacak herşeyde vardır bir hayır dua edelim bu cuma gününde Allahım dualarımızı kabul eder...inş.

iki gündür evde düşük yapıyorum yarın doktor kontrolüm var dün çok yoğundu kanamam kaybettim bebeğimi bu 3. hamileliğimdi daha başıma ne gelecek bilmiyorum çok üzgünüm kendime acıyorum çektiğim acılara yaşadığım sıkıntılara rabbim daha kötüüsünü vermez inşallah

canım kendini üzme yıpratma, bazı şeylerin önüne geçemiyosun en azından bi operasyon geçirmedin ona sevinmelisin 1 adet döneminden sonra tekrar deneyebilirsin bende ilk gebeliğimden sonra arada düşük yaptım ama inan ilk kaybım kadar canım yakmadı vücüdun hazır değildi belkide, benim bu 4. gebeliğim allah daha kötüsünü vermesin, çok geçmiş olsun cnm

meltemcim nolur üzülme ağlama arkadaşım.sabret rabbime şükret.bunların hepsi sınav bunu unutma.dertsiz kul yok .etrafına bak herkesin bi sıkıntısı olduğunu görürsün.kimi evlattan kimi yokluktan kimi sağlıktan sınanır hep.bu da bir sınav arkadaşım.genellikle çok sağlıklı olmayan bebekler düşüyor diye biliyorum.biraz daha büyüseydi ve suni sancıyla yada sezeryanla düşürmek zorunda kalsaydın.ya da yaşasaydı ve kollarının arasından kayıp gitseydi.daha zor zamanlar yaşayabilirdin.ben 40 günlük bebeğimi kaybettim.sütüm göğüslerimde kaldı.annelerini emen bebeklere bakıp bakıp ağladım .bebek görünce sütüm aktı.bebeğim yoğun bakımdayken onun çoraplarını kokluyor çoraplarına sarılıyordum.bunları yaşaman daha da acı verebilirdi.bırakma kendini.rabbime şükret dua et.yeniden sağlıklı bebeklerin olsun inşallah.seni iyi görmek iyi haberlerini almak istiyorum arkadaşım.burdaki herkes de öyle istiyordur eminim.bizleri kendini eşini aileni ve rabbimi üzme..dua et hayırlısını iste arkadaşım.şunu da unutma gerçek mü'min sıkıntı geldiğinde sarsılır ama asla yıkılmaz arkadaşım.selam ve dua ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…