Başakcığım ve meltemciğim inş bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız ve bizede bir ümit olursunuz..bende spina bifidadan bebeğimi kaybettim 1 ay oldu daha çok yeni ama herşey yarım kaldı ve zamanı gelince tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum sizlerden haber bekliyorum sizleri takip edecem ....Allahım herşeyin hayırlısını versin....
inş bebeğini sağ sağllim kucağına alırsın....sen şimdi telaştasındır cnm ...acaba yine aynı şeylerle karşılaşırmıyım dye .normaldir ama hep iyti düşün cnm sakın kötü düşünme ...Allahım tekrar böyle bir acı yaşatmasın benimde genetikte birşey çıkmadı folik asit sadece sebep bu bende tahlillerimi yaptırım folik asite başlayacam inş Allahımda bana bir evlat nasip eder inş...
doktorda geliyorum keseyi göremedi
ama umutluyum dedi rahim çok güzel kalınlaşmış dedi haftaya bi daha gidicem çok moralim bozuk belkide dış gebelik oldum ağlıyorum rezil olmuşum gibi bir his var içimde
Amin melekci inş Rabbim hayırlı zamanda sanada sağlıklı bir evlat nasip eder..melekci bende genetik test yaptırcam doktorumuz her şeye rağmen içimizin rahat etmesi için genetik uzmanıyla görüşmemizi tavsiye etti.bu test nasıl yapılıyor?Rabbim tüm sonuçları hayıra çevirir inşallah...
dün doktordayken sancım yok demiştim doktordan geldiğimden beri ara ara sancım oluyor
ama kanamam yok başıma ne geleceğini bilmiyorum rabbim yardım etsin benim için dua edin ne olur daha önceki gebeliklerimde hep 5 haftada gözükürdü bu sefer gözükmedi dayanabilirsem doktora pazartesi gidicem
dün doktordayken sancım yok demiştim doktordan geldiğimden beri ara ara sancım oluyor
ama kanamam yok başıma ne geleceğini bilmiyorum rabbim yardım etsin benim için dua edin ne olur daha önceki gebeliklerimde hep 5 haftada gözükürdü bu sefer gözükmedi dayanabilirsem doktora pazartesi gidicem
iki gündür evde düşük yapıyorum yarın doktor kontrolüm var dün çok yoğundu kanamam kaybettim bebeğimi bu 3. hamileliğimdi daha başıma ne gelecek bilmiyorum çok üzgünüm kendime acıyorum çektiğim acılara yaşadığım sıkıntılara rabbim daha kötüüsünü vermez inşallah
iki gündür evde düşük yapıyorum yarın doktor kontrolüm var dün çok yoğundu kanamam kaybettim bebeğimi bu 3. hamileliğimdi daha başıma ne gelecek bilmiyorum çok üzgünüm kendime acıyorum çektiğim acılara yaşadığım sıkıntılara rabbim daha kötüüsünü vermez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?