Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
ee seçimden sonrada dedi.. herkese rağmen kazanmış yabancı mihraklar ve onların içerideki uşakları..
adamın tarzı bu kasımpaşa ağzından kurtulamıyor bir türlü..
Ama burda salon hanım efendileri kendisine oy veriyor üslup üslup diyerek sonra bizim kafalar gıcır

Vitrinler dolu ama, gönüller boş.
Çok yazıyoruz ama, az okuyoruz.
Diplomamız bol ama, huzurumuz az.
İlâçlar çoğaldı ama, hastalıklar da arttı.
Az kitap okuyoruz ama, çok TV izliyoruz.
Konforumuz arttı ama, zamanımız azaldı.
Uzmanlıklar arttı ama, meseleler çoğaldı.
Paramız çoğaldı ama, ihtiyaçlarımız arttı.
Her şeyi temizledik ama, ruhları kirlettik.
Evlerimiz büyüdü ama, ailelerimiz küçüldü.
Dünya barışı diyoruz, en yakınımızla dargınız.
Tanıdıklarımız çoğaldı ama, dostlarımız azaldı.
Varlığımızı artırdık ama, değerlerimizi yitirdik.
Plan çok yapıyoruz ama, daha az sonuç alıyoruz.
Su gibi para harcıyoruz ama, ihtiyaçlar bitmiyor.
Güzel evlerde oturuyoruz ama, huzurumuz kaçtı.
Aya gidip geliyoruz ama, komşumuza gidemiyoruz.
Gelirimiz arttı ama, ahlâk ve karakterimiz bozuldu.
Eve çift maaş girdi ama, çiftlerin boşanmaları arttı.
Akşam geç yatıyoruz ama, sabah yorgun kalkıyoruz.
BİZE NELER OLUYOR ?

Umut verici ama hiçbir şeyin değişeceğini sanmıyorum.Tüm Türkiye referandumda hayır deseydi bile sonuç yine evet çıkacaktı!

Biz vatandaş olarak görevimizi hukuki yollardan yaptık mı yaptık

Vicdanımız rahat

Dilekçe ve itiraz kişisel bir haktır

Oylarının korunmasını istemek bir haktır

Kötü olduklarını söylemedim zaten
Düşüncelerini dile getirme şeklini örnek alsınlar demek istedim
İnsanın kendine duyduğu saygı bile ortak paydada buluşmaya yeter aslında
Doğru söylüyorsun tahammülsüz bir toplumuz
Ama git gide geriye gideceğiz
Doğru düzgün fikir paylaşımı bile yapılamıyor

Ama burda salon hanım efendileri kendisine oy veriyor üslup üslup diyerek sonra bizim kafalar gıcır
Laf söyleyecekseniz direk yazın
Evet oyu verenlerin çirkef olmasını beklemeniz sizin hatanız
Siz kendi tarafınızdaki parti başkanlarına göre mi konuşuyor ona göre mi yaşıyorsunuz

TurkuazKrampon siz bu milletin ta kendisi falan değilsiniz hanımefendi. Bu millet 80 milyon ve bunun 38 39 milyonu aldığınız oy oranı ile sürekli biz bu milletin kendisiyiz gibi söylemlerle vatanı tapulu malı sanmanızdan rahatsız. Ve trende bakılırsa bu rahatsızlık da gittikçe artıyor.

Üzgünüm.

Bugün İtalyan basınında yer alan gündemde Türkiyedeki iki tarafın barıştırılmasının AB misyonu olduğu konuşuluyordu.

En çok korktuğum şey de buydu.

Ben ABD'den bekliyordum ancak bunu AB üstlenecek gibi duruyor.

İthal demokrasi...

Gerçekten çok üzgünüm ve korkuyorum.

Bu meseleyi acilen kendi içimizde demokratik yollarla çözmek zorundayız.

Yoksa yıllardır korktuğumuz şeyler başımıza gelecek.

Bize ne olursa olsun Türkiye hep bağımsız kalsın.

Bunların zihniyetinin bozuk olduğunu daha kaç defa dile getireceğiz.
Bize ataputcu diyenler tayyip beyin :) neyse devamını söylemeye dilim varmıyor. Tapıyorlar resmen.

Hakkıyla, haksızlığa karşı gelenlere karşı düşünülen durumlar.

Bunlar hırsızlara, tecavüzcülere karşı gelmezler ama hakkını arayan insanlara fitil olurlar. Burda da örnekleri çok.

Tanıyın bunları.
Tanıyın ki kendinizi koruyun.

YSK başkanı veya şu başkanı,bu başkanı vs
Ince ve derinden bir operasyonla kadrolar yenilendi ki çoktan.
Ne korkacak,kimden çekinecek ve acabaları olcak ki?!
Düğün bizim,çal oyna hesabı.

OHAL kalkacak diye Evet kampanyası yapıp, Henüz ortada kesin bir karar ile Evet'in kabul edildiği (ya da birilerinin deyimi ile kazandığı) edilmeden OHAL'in uzatılmadı sanırım KANDIRILMA edebiyatının ilk başlangıcı. Bakalım ilerleyen günlerde ne görürüz. Çok garip doğrusu 31 Mart tezkeresinde de bazı çevreler Evet'i desteklemekten hiç de çekinmemişti.. O zamanlar Akp içerisinde birbirini dinleme vardı bana göre. Yani partisinin yanlışına yanlış diyebilen. 31 Mart tezkeresi onaylansaydı ne mi olacaktı.. Hiç canımm yalnızca 90 bin kadar ABD askeri Irak'ı işgal etmek için ülkemize şöyle bir uğrayacaktı (tankları silahlarıyla). Düşünün ABD askerleri buraya o yetkilerle gelecek ve bir daha çıkacak mıydı? Bunu en çok isteyen bu yasanın mutlaka geçirilmesi gerektiğini savunan kişi bilin bakalım kimdi. Evet Evet bildiniz Tek adam olarak gördüğünüz, Başkanlık uğruna tüm yetkileri verdiğiniz ERDOĞAN'dı. Bu tezkerenin geçmesi için ona en büyük desteği kim verdi Egemen Bağış, Ömer Çelik.. Ama şuan Akp içerisinde Erdoğan ne dese yapan kişiler o zaman yoktu. Buna en büyük karşı çıkan isimlerden biri parti içinde Bülent Arınç'tır. İşte Başkan olarak görmek istediğiniz kişi şimdi size ben o zaman KANDIRILDIM diyebilir. Belkide bunu aranızda hiç kimse sorgulamadı bile. Böylesine tehlikeli bir kararı meclisten geçirmek isteyen kişi ABD askerlerinin bu ülkeyi istedikleri gibi kullanmasına izin verebilirdi. İşte bizim Parlementer sistemimizin güzelliği de buradan kaynaklandığı için bizler HAYIR dedik. Tıpkı o zaman karşı çıktığımız gibi. Şimdi birileri bizleri terörist, vatan haini olarak nitelendirirken geçmişe bakmak gerektiğini düşündüm. Şimdi Evet verenler bu yetkinin o zaman Erdoğan'ın elinde olduğunu bir düşünsün. O tezkere bugün ki Akp ile geçer miydi geçmez miydi? O yüzden kimse bana bu Anayasayı savunmaya kalkmasın. Kimse bana bunun gerçekten de vatan için olduğunu düşündürmeye çalışmasın bence... Akp öncelikle kendi içini boşalttı, kendi demokrasisini öldürdü. Kim karşı ise bir şekilde Akp'den uzaklaştı/uzaklaştırıldı. Akp'de kendi partisinin yanlışına yanlış diyebilecek kişi kalmadı. Bu nedenle günün birinde Akp'yi bir partinin bitirmesine gerek yok. Akp kendi partisini bitirmiş bir partidir zaten. Çünkü Akp içerisinde Erdoğan'ın aldığı bir karar yanlış deme cesaretini bu saatten sonra kimse gösteremez. Bu yüzden Erdoğan ister, onun atadıkları onaylar. Sonra bizler Evetçi ve Hayırcılar hepimiz ülkemizin halini birlikte görürüz.

Canım Atatürk'le bir sıkıntın varsa böyle link göndererek falan değil direkt kendini ismini de kullanarak etsene küfrünü, neden böyle ima yollu hareket ediyorsun? Neden bu korku?
Bunu cok ciddiye almayin. Gecen secimlerden once ikinci uyelik alip (beyaz ve mavi diye cok yaratıcı ) ben hdpye oy vericem diyip mikserlik yapmisti. Olayi bu yani bu uyenin.Ben gozardi etmisim zamaninda ortalik pur i pak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…