Ama burda salon hanım efendileri kendisine oy veriyor üslup üslup diyerekee seçimden sonrada dedi.. herkese rağmen kazanmış yabancı mihraklar ve onların içerideki uşakları..
adamın tarzı bu kasımpaşa ağzından kurtulamıyor bir türlü..
Umut verici ama hiçbir şeyin değişeceğini sanmıyorum.Tüm Türkiye referandumda hayır deseydi bile sonuç yine evet çıkacaktı!
Kötü olduklarını söylemedim zatenBeni niye örnek alsınlar, gerek yok. İyi insanlar onlar da; ama kimse de tahammül kalmamış artık. Toplum patlama noktasında İllina. Ülkenin yarısı kendını ötekileştirilmiş hissedıyor, ve her gün her gün aynı dille. Bu dil ülkeyi felakete sürüklüyor , toplumun ortak paydada birleştiği bir değer kalmadı artık. Bu referandum bunun tuz biberi oldu.
Laf söyleyecekseniz direk yazınAma burda salon hanım efendileri kendisine oy veriyor üslup üslup diyereksonra bizim kafalar gıcır
Vitrinler dolu ama, gönüller boş.
Çok yazıyoruz ama, az okuyoruz.
Diplomamız bol ama, huzurumuz az.
İlâçlar çoğaldı ama, hastalıklar da arttı.
Az kitap okuyoruz ama, çok TV izliyoruz.
Konforumuz arttı ama, zamanımız azaldı.
Uzmanlıklar arttı ama, meseleler çoğaldı.
Paramız çoğaldı ama, ihtiyaçlarımız arttı.
Her şeyi temizledik ama, ruhları kirlettik.
Evlerimiz büyüdü ama, ailelerimiz küçüldü.
Dünya barışı diyoruz, en yakınımızla dargınız.
Tanıdıklarımız çoğaldı ama, dostlarımız azaldı.
Varlığımızı artırdık ama, değerlerimizi yitirdik.
Plan çok yapıyoruz ama, daha az sonuç alıyoruz.
Su gibi para harcıyoruz ama, ihtiyaçlar bitmiyor.
Güzel evlerde oturuyoruz ama, huzurumuz kaçtı.
Aya gidip geliyoruz ama, komşumuza gidemiyoruz.
Gelirimiz arttı ama, ahlâk ve karakterimiz bozuldu.
Eve çift maaş girdi ama, çiftlerin boşanmaları arttı.
Akşam geç yatıyoruz ama, sabah yorgun kalkıyoruz.
BİZE NELER OLUYOR ?
Hayır çıksaydı mühürsüz zarflar bahane edilecek referandum tekrarı istenecekti..YSK başkanı Fetöcü denilecekti....Cart curt nerden tutarsan tut hukuksuzluk vicdansızlık...Sen verdiğin eğitimde bile mühürsüz zarf geçersiz diyeceksin sayıma 1 saat kala geçerli olabilir diyeceksin...Yazıklar olsun...Yaşlı yaşlı insanların merdivenleri zarzor tırmanarak oy kullanan insanların vebali boynunuzda....Bu hak elbet sizden çıkar..Mühürsüz 1 zarf için seçim tekrar ettiren yurtdışı oylarında mühürsüz zarf ı iptal ettiren YSK Yazıklar olsun..Sinek küçük mide bulandırırdı..Sinek büyük artık bünyemiz haksızlığa hukuksuzluğa vicdansızlığı kabul etmiyor...
Eğer haber linki isterseniz
http://odatv.com/komutanlarin-sandiklarindan-bakin-ne-sonuc-cikti-1704171200.html
Bunu cok ciddiye almayin. Gecen secimlerden once ikinci uyelik alip (beyaz ve mavi diye cok yaratıcıCanım Atatürk'le bir sıkıntın varsa böyle link göndererek falan değil direkt kendini ismini de kullanarak etsene küfrünü, neden böyle ima yollu hareket ediyorsun? Neden bu korku?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?