• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bütün seçimlerde şaibe vardı ama bu biraz cebren oldu göstere göstere..Sağır sultan duydu...Tarihin en şaibeli.seçimi yapıldı...Agitte filan gerek yok...biz açıkça anlıyor ve görüyoruz..Agitle dünyaya rezil olduk olucaz...He bi de batı bizii kıskanıyorrr..Allahtan müslümanız herşeçim oy şaibesi çıkıyor ortaya...
Demi ama bize ne ağitin ne dediğinden. Niye cağırdınız, sanki çok iyi bir şeçim yapıyorlarmış gibi bide ağiti çağırmışlar. Noldu eskiden Türkiye biliyordu bunlarınne olduğunu, şimdi tüm dünya duymuş oldu rezilliklerini:işsiz:

Demi ama bize ne ağitin ne dediğinden. Niye cağırdınız, sanki çok iyi bir şeçim yapıyorlarmış gibi bide ağiti çağırmışlar. Noldu eskiden Türkiye biliyordu bunlarınne olduğunu, şimdi tüm dünya duymuş oldu rezilliklerini:işsiz:

Rezilliğin daniskasını yaşadık ulusca...

Bu şaibeli seçim eğer kabul edilirse ne olacak %48 olduk diyelim hadi. Az mıyız? Değiliz, hiç değiliz. Bu %48 Başkanlık istemiyor. Peki ne yapacaklar? İstemediğim bir sisteme ben şimdi nasıl oy vereceğim? Öyle bir hale getirdiler ki insanın elindeki vatandaşlık hakkı bile şu anda %48 için çok anlamsız. Başkanlık istemeyen insanların önüne zorla bu adaylardan birini seçeceksin diye getiriyorsun. Olacak iş mi?

Bu şaibeli seçim eğer kabul edilirse ne olacak %48 olduk diyelim hadi. Az mıyız? Değiliz, hiç değiliz. Bu %48 Başkanlık istemiyor. Peki ne yapacaklar? İstemediğim bir sisteme ben şimdi nasıl oy vereceğim? Öyle bir hale getirdiler ki insanın elindeki vatandaşlık hakkı bile şu anda %48 için çok anlamsız. Başkanlık istemeyen insanların önüne zorla bu adaylardan birini seçeceksin diye getiriyorsun. Olacak iş mi?
azınlık değil canım ülkenin yarısı Erdoğanı istemedi bu bir gerçek..

azınlık değil canım ülkenin yarısı Erdoğanı istemedi bu bir gerçek..

Erdoğan ya da başkası sonuçta bu kadar yetkiyi elinde bulunduran her zaman bir tarafın ezilmesine neden olacaktır. Bu bugün bizlere olur yarın Evet verenlere. Yani bu Anayasa asla birleştirici olmaz. Ben kim olursa olsun istemiyorum Başkalığı dedim. Benim gibi milyonlarca insan var. Ne olacak Başkanlık istemeyenin Başkanlık için oy kullanması ne kadar demokratik olacak ki. Bu resmen ZORLAMA.

Screenshot_2017-04-19-18-17-11-1.png

Mühürsüz oy kabul edilsin diye her iki parti 2015 te itiraz etmiş ve kabul edilmiş.. şimdi niye hukuksuzluk deniyor? ?

Akpartililerin darp ettiği kadının son hali çok kötü.

Screenshot_2017-04-19-19-24-16_1.jpg

Yalniz başlıklar hep ayni. İddia edildi. İddia edildi. Ulan görüntüsü var videosu var neyini iddia etsin. Resmen öyle.

Dövüldü olmalı. Dövüldüğünü iddia etti değil.

2.5 milyon oydan dolayı olmasın..
Peki belgeler hakkında ne düşünüyorsunuz? ? Uzak bi zaman değil 2 sene önce. . Ha 1 oy ha 1.5 milyon oy. . AK Partinin nin seçim iptalini duymadım.

Sizce aynı karara itiraz etmelerine rağmen neden şimdi hukuksuz diyorlar? ?

Peki belgeler hakkında ne düşünüyorsunuz? ? Uzak bi zaman değil 2 sene önce. . Ha 1 oy ha 1.5 milyon oy. . AK Partinin nin seçim iptalini duymadım.

Sizce aynı karara itiraz etmelerine rağmen neden şimdi hukuksuz diyorlar? ?

Ha 1 oy ha 2.5 milyon oy mu ? 2014 yılında Akp'li adayın tam 4 defa sandıkları saydırıp sonuncusunda da yalnızca bir tane mühürsüz zarf bulunduğunda o seçimi yeniden tekrarlattığını belgeden saymıyorsunuz sanırım. Üstelik Chp'li isimler arasında bir sandıktan sırf HAYIR çıkana da itiraz var, yeniden sayılması için. Herhangi bir şüphe olmasın diye. Madem Akp seçmenine güveniyor neden bir kez daha eşit şartlarda, şaibeye fırsat vermeyecek şekilde adaletli bir seçim yapılmıyor? Yoksa o da mı çok iyi biliyor bu işin hile olduğunu. Vicdanı olan bu seçime hatasızdı, eşit şartlardaydı, haklıydı di-ye-mez!

Tek chp ve hdp mi karar vermiş? Bunu suçlamak için kullanmanız bile komik.

Hep birlikte karar almışlar.
Lakin o da hukuka aykırıdır. :)

partiye göre karar verilmesi gerektiğini düşünmeniz.ne kadar ilginç.
Hayır cnm şu anda itiraz eden iki parti aynı talebi 2 sene önce yapmış. Ak parti o zaman yapsa şimdi Hayır hukuksuz dese aynı belgeyi sizde bulur getirirdiniz.. Üstelik ben haberlerde gördüm sizle Paylaşmak istedim. Yani karar hukuki..

Ha 1 oy ha 2.5 milyon oy mu ? 2014 yılında Akp'li adayın tam 4 defa sandıkları saydırıp sonuncusunda da yalnızca bir tane mühürsüz zarf bulunduğunda o seçimi yeniden tekrarlattığını belgeden saymıyorsunuz sanırım. Üstelik Chp'li isimler arasında bir sandıktan sırf HAYIR çıkana da itiraz var, yeniden sayılması için. Herhangi bir şüphe olmasın diye. Madem Akp seçmenine güveniyor neden bir kez daha eşit şartlarda, şaibeye fırsat vermeyecek şekilde adaletli bir seçim yapılmıyor? Yoksa o da mı çok iyi biliyor bu işin hile olduğunu. Vicdanı olan bu seçime hatasızdı, eşit şartlardaydı, haklıydı di-ye-mez!
Lütfen saptırmayın. Referandum bitti. Neden tekrarlansın.. benim burda söylemek istediğim illa bişey bulurlar. . Seçim tekrarlanır bu sefer başka bişey bulurlar. . Her zamanki gibi..

Back