Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Neyi söyledim mi? Sevimsiz kelimesini mi?

Ama tatlııım,ben sadece sevimsiz olanlara sevimsiz derim...
Ciks öyle değil hani tadlum kelimesine takmissin yaa.. Hani diyorum yaa senin arkadaşların olan EVET oyu kullananlara ot beyinli derken onlarada taktinmi diyom. Yoksa sen Sevimli demişsin, dememissin çokta tın.oyyy yeter bu tarz yazışmalarda alintilama beni

Hayir yani ben yine Erdogan icin evet verenleri bi nebze anlayabiliyorum. Ama maddeleri okuyup Evet vermeye karar veren kulliyen ziyan benim icin

Ya yazmayım diyorum dayanamıyorum.
Allah'ı Peygamberi alet etmeyin yine Erdoğan'ın Allah bizimle beraberdir resmini paylaşmış. Yav Allah birtek sizinmi (Erdoğan bizimle dediği için ötekileştirmek için değil)? İLLALLAH geldi bu sözlerinizden. Ben AKPsiz dinimi MHPsiz vatanımı CHPsiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sevebilirim.
Yeter artık.

Her seçim öncesi ve sonrası bu tarz hareketlere ne ka gülüyorum.hirsiz diyene bak ah bre CAHİLLER

Ohal uzatılmış. Hani evet çıkınca ohal kalkacaktı? Yoksa başkanlık sistemi daimi ohal sistemi mi oluyor?
Aferin evlatlarınıza okurken bile duygulandım,ne mutlu sizeki Atatürk sevgisini ne güzel aşılamışsınız onlara..
Teşekkür ederim. Çocuklarım Atatürk'ün hayatını çoğu insandan daha fazlasını biliyo. Atatürk'ün hangi resmini sorsanız hangi cephede veya nerde çekildiğini bilirler. Gittiği okulları vs. Abartmıyorum ve bundan da gurur duyuyorum. Elimden geldiğincede daha fazlasını öğretmeye devam edeceğim. Bu ülkenin bilinçli geleceğe ihtiyacı var.

Secimden bir gun once "Benim icin Evet diyenle Hayir diyen bir olamaz"diyen bir cumhurbaskani varken nasil birleselim?

Ben bu yazıyu dün okumuştumve aslında beğendim. Bakalım vaatlerin gerçekleşmesini bekliyoruz. En çok da evet denilirse vaat edilen cenneti nasıl verecekler onu merak ediyorum.

benden sabahtan beri yazıp yazıp siliyorum ve o kadar kötüyümki fikirlerimi yazamadığım için kahroluyorum

bu arada..Kullandığı oyun fotoğrafını çekip sosyal medyadan paylaşanlara 250’şer lira idari para cezası verilmesine karar verildi..diye bir haber var uygulanırmı acaba

Sen anlattın bende sana cevabımı verdim.
bıkkınlık konusunda katılıyorum kesinlikle
Keşke algılar daha açık olsa...

Umut verici ama hiçbir şeyin değişeceğini sanmıyorum.Tüm Türkiye referandumda hayır deseydi bile sonuç yine evet çıkacaktı!

Ben bu yazıyu dün okumuştumve aslında beğendim. Bakalım vaatlerin gerçekleşmesini bekliyoruz. En çok da evet denilirse vaat edilen cenneti nasıl verecekler onu merak ediyorum.
Bu adam döne döne 50 defa dedi Erdoğana tuzak kuruyorlar diye! Bak bunlar seviniyorlar ama ben tam tersi bu referandum sonucundan pek bi menmunum. Ekonomi berbat diyorlar, eğer hayır çıksaydı çıkıp meydanlarda eyy hayırcılar bize imkan vermediniz ekonomi battı diyceklerdi. Mağdur edebiyatına devam edeceklerdi ama şimdi ellerinde şaibeli kocaman bir boş %51 var.

bu arada..Kullandığı oyun fotoğrafını çekip sosyal medyadan paylaşanlara 250’şer lira idari para cezası verilmesine karar verildi..diye bir haber var uygulanırmı acaba

zaten normalde de öyle. Foto paylaşımlarına para cezası var.

Ama Allah kimseyi partiye ihanet etmediğini veya fetocu olmadığını ispatlamak amacıyla foto çekip paylaşmak vasfına düşürmesin :))

Umut verici ama hiçbir şeyin değişeceğini sanmıyorum.Tüm Türkiye referandumda hayır deseydi bile sonuç yine evet çıkacaktı!
Hayır çıksaydı mühürsüz zarflar bahane edilecek referandum tekrarı istenecekti..YSK başkanı Fetöcü denilecekti....Cart curt nerden tutarsan tut hukuksuzluk vicdansızlık...Sen verdiğin eğitimde bile mühürsüz zarf geçersiz diyeceksin sayıma 1 saat kala geçerli olabilir diyeceksin...Yazıklar olsun...Yaşlı yaşlı insanların merdivenleri zarzor tırmanarak oy kullanan insanların vebali boynunuzda....Bu hak elbet sizden çıkar..Mühürsüz 1 zarf için seçim tekrar ettiren yurtdışı oylarında mühürsüz zarf ı iptal ettiren YSK Yazıklar olsun..Sinek küçük mide bulandırırdı..Sinek büyük artık bünyemiz haksızlığa hukuksuzluğa vicdansızlığı kabul etmiyor...

Secimden bir gun once "Benim icin Evet diyenle Hayir diyen bir olamaz"diyen bir cumhurbaskani varken nasil birleselim?

ee seçimden sonrada dedi.. herkese rağmen kazanmış yabancı mihraklar ve onların içerideki uşakları..
adamın tarzı bu kasımpaşa ağzından kurtulamıyor bir türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…