Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Twitterda da 80milyonkardesiz hashtagi acmıslar. Nasıl kardeslikse hep kendi işlerine geldiği gibi.
Evet kardeşim ortada bir yanlışlık var bu çözülsün diyemiyor hiçbiri. Neyden çekiniyorlarsa madem eminler kendilerinden?

Kardeş kardeşe yapmaz değil mi, ahlaklıyım diyen düşmanına bile yapmaz aslında.

Avrupadan da iyi düzgün adam zaten beklemedik ama bu kadarına pess diyorum...

Avrupadan da iyi düzgün adam zaten beklemedik ama bu kadarına pess diyorum...
Ayrıca agit üyelerinin isimleri aşağıda listede yazıyor. Bakın bakalın içinde ana miranda varmı???? Sağdan sokdan bulms resimlerle iftira haberleri...
Bende bu zihniyete peeees diyorum.

Kafalarına göre neden haber yapsınlar...
O haberde gösterdikleri kişi, bu biz değiliz diye çıkıp söylesinler ozaman.
Çıkartsınlar yalan haber yaptıklarını...

E masumiyet karinesini unuttunuz mu?
Kişi suçsuzluğunu ispatla yükümlü değildir, onu iddia edenler ispatla yükümlüdür.

Neyi söyleycek şakamı yapıyon sen arkadaşım. Sağdan soldan bulma resimi koy al bunlar agit pkk cılar deee. Kim neyi ıspatlıycak. Sarı çizmeli Mehmet ağa
Ayrıca ağitin falan ne dediğin ne önemi varki? Ben sana sorıyorum bu secimlerde şaibe varmı yokmu???

Bütün seçimlerde şaibe vardı ama bu biraz cebren oldu göstere göstere..Sağır sultan duydu...Tarihin en şaibeli.seçimi yapıldı...Agitte filan gerek yok...biz açıkça anlıyor ve görüyoruz..Agitle dünyaya rezil olduk olucaz...He bi de batı bizii kıskanıyorrr..Allahtan müslümanız herşeçim oy şaibesi çıkıyor ortaya...

Ben hep derim Kırsal bölgelerde çok üsülsüzlük oluyor oraya dikkat açık oy basanlar hepsi Doğu güneydoğudan kırsaldan...Oy torbalarını kime emanet ettiğini düşünürsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…