Türkiyenin 4 bir yanından gelen şaibe haberleri hiç mi evetçilerin vicdanlarında soru işareti yaratmıyor merak ediyorum.
Ve tabi ki o sözde yüksek güvenlik önlemleri alınan yurtdışı sandıklarından...
Twitterda da 80milyonkardesiz hashtagi acmıslar. Nasıl kardeslikse hep kendi işlerine geldiği gibi.
Evet kardeşim ortada bir yanlışlık var bu çözülsün diyemiyor hiçbiri. Neyden çekiniyorlarsa madem eminler kendilerinden?
kapak yine mi melek subaşına patladı
aynenahahah çok iyi yapmamışlar mı amaaYine kendini hatırlattı
Avrupadan da iyi düzgün adam zaten beklemedik ama bu kadarına pess diyorum...Bu adamlar kendileri gelmedi, Türk hükümeti ve ysk seçimde gözlemci olarak davet ettiler. Madem tarafsız değillerdi ne diye davet ettiler!!!!
Ettiniz bari çamır atmayın, dünden beri adamlara atılmadık iftira bırakmadınız
Ayrıca agit üyelerinin isimleri aşağıda listede yazıyor. Bakın bakalın içinde ana miranda varmı???? Sağdan sokdan bulms resimlerle iftira haberleri...Avrupadan da iyi düzgün adam zaten beklemedik ama bu kadarına pess diyorum...
Kafalarına göre neden haber yapsınlar...Ayrıca agit üyelerinin isimleri aşağıda listede yazıyor. Bakın bakalın içinde ana miranda varmı???? Sağdan sokdan bulms resimlerle iftira haberleri...
Bende bu zihniyete peeees diyorum.
Eki Görüntüle 1984362 Eki Görüntüle 1984363
Kafalarına göre neden haber yapsınlar...
O haberde gösterdikleri kişi, bu biz değiliz diye çıkıp söylesinler ozaman.
Çıkartsınlar yalan haber yaptıklarını...
Kafalarına göre neden haber yapsınlar...
O haberde gösterdikleri kişi, bu biz değiliz diye çıkıp söylesinler ozaman.
Çıkartsınlar yalan haber yaptıklarını...
Bütün seçimlerde şaibe vardı ama bu biraz cebren oldu göstere göstere..Sağır sultan duydu...Tarihin en şaibeli.seçimi yapıldı...Agitte filan gerek yok...biz açıkça anlıyor ve görüyoruz..Agitle dünyaya rezil olduk olucaz...He bi de batı bizii kıskanıyorrr..Allahtan müslümanız herşeçim oy şaibesi çıkıyor ortaya...Neyi söyleycek şakamı yapıyon sen arkadaşım. Sağdan soldan bulma resimi koy al bunlar agit pkk cılar deee. Kim neyi ıspatlıycak. Sarı çizmeli Mehmet ağa
Ayrıca ağitin falan ne dediğin ne önemi varki? Ben sana sorıyorum bu secimlerde şaibe varmı yokmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?