Hiç bir insana dili dini ırkı mezhebi vs için aşşağılama hakaret yapılamaz.
bence bu bölümü nefret hakaret vs arındırıp ciddi manada yeni durumu herkesin bilgisi dahilinde
konuşup neler getirecek neler götürecek tartışmakda fayda oalcağını düşünüyorum.
kim evet vermiş kim neden hayır vermiş vay hayır veren hainmiş bunlar komik şeyler.
isteyen istediğini verir.fakat tekrar söylüyorum yeni rejimle bizi neler bekliyor bunu sohbet havasında burda konuşmak bence daha güzel olacak.
Aynı şeyi düşündüm ama polemğie girmedim. Bir de Bimer'e şikayet etmiş bir arkadaş var. Bu kendilerine duyarlı arkadaşlara soralım biz kadıyı kime şikayet edelim? Bimer'e mi?
Bugün benimde 7 ve 8 yaşlarındaki kızlarım hile ne anne diye sordular. Ben neyi örnek veriyim şimdi? Atatürk'ün resmini göremiycez mi artık diye soruyorlar. Boğazım düğümlendi. Ben yaşadığım sürece evimin duvarlarında duran Atatürk posterleri hiç inmeyecek. Ben yaşadığım sürece çocuklarım Atatürk'ü asla unutmayacaklar.
benim evet verene de saygım var mecburen var evet verdi diye saldıracak hakaret edecek değilim hayır verene de saygım var ama tutarsız davranan insanlara saygım yok
sorun bu
Siz kişileri oylamışsınızne oldu yanlış bir yere dokundum galiba
siz gidin eyyy diye hitaplarına başlayan hakaretler eden insanı başkan seçin sonra da gelin burada kibarlık dersi verin dava açmaktan bahsedin hahaha :) ama yok olmuyor öyle bu iki yüzlü gibi görünen duruşa sahte tutumlara tahammül etmek zor gerçekten
insanlar kendisine,diline,karakterine,görüşüne,kültürüne uygun kişilere oy verir
Siz kişileri oylamışsınız
Ben size ne anlatayım
Yanlış bir yere dokunma ihtimalin 0
Tutarsız diyorsunuz yaneyse ben artık olacaklardan başımıza gelebileceklerden korkuyorum ve korktuğum içinde bu sayfadan gidiyorum
sahte gösterilerinizle duyarlılık modlarınızla mutluluklar :)
Her insan aynı şeyi okuyuo aynı yorumu yapmaznolur yeter cidden gülemiyorum artık
asıl evet verenler kişiyi oyladı
aynı sistemi kılıçdaroğlu ya da demirtaş getirseydi oo sistem güzelmiş deyip evet mi verecektiniz?
gerçekten bazı evet veren insanları gördükçe daha da üzülüyorum çıkmalıyım bu bölümden ben.
nolur yeter cidden gülemiyorum artık
asıl evet verenler kişiyi oyladı
aynı sistemi kılıçdaroğlu ya da demirtaş getirseydi oo sistem güzelmiş deyip evet mi verecektiniz?
gerçekten bazı evet veren insanları gördükçe daha da üzülüyorum çıkmalıyım bu bölümden ben.
Her insan aynı şeyi okuyuo aynı yorumu yapmaz
Aklı selim her insan parti olayından sıyrılıp sistem değişikliğini araştırıp onu oylar
Akp sempatizanı değilim
Ben maddelere bakarım
İyi günler
Seni çok iyi anlıyorum, ama ilahi adalete inan. Bir anayasa geçti, bir koltuk hazırlandı ama o koltuğa bekledikleri kişi oturamayacak. Bunu Erdoğan'ın referandum sonrası konuşmasındaki yüzünden anladım.[/QUOTE.
Bunu okuyunca artık muhtar bile olamaz gazete başlıkları aklıma geldi nedense
Ya Illina sen degilsin ama insanlarin cogu boyle;sokaklara Erdogan t-shirtleri, kafada Erdogan yazan bantlar ile ciktilar. Okudugumuza, gordugumuze, duydugumuza da mi inanmayalim
Guveniyorlar demek ki . Bunun üzerinde neden bu kadar duruluyor.. Adam sevdirmis kendisini..
Daha önce çok yazdım. Gönül isterdiki , bizim , çocuklarımızın , torunlarimizin geleceğini parti üzerinden değilde , tamamen gerçekten istiyorsa oylamalariydi insanların.
Bu şekilde oylayanda var , akp sevgisi taşıdığı için oylayanda , nefret ettiği için hiç düşünmeden oylayanda.
..
Cahil ve eğitimsiz kesim akp yi oylamış , vatan haini hayır diyen kişilerde hiç terbiye sınırlarını bilmeyen , Adap edep tanımamış, cahilin ta kendileri aslında.
Burada da gördüm bunun üzerinde duran üyeler.
" Ben çok harikayım, bilgiliyim, egitimliyim " diye dolanan kişiler gerçekten çok cahildir aslında. Etiket yüklenmiş ama kendini hiç doldurmamış kişilerdir.
Çok bilen , cok bildigini ağzıyla söylemez.
Hayır dediği için mi ? Hangi kurumdan ?
Sorunlu bu durum cunku sitem oylaniyor bir insan evlenirken bile belge imzaliyor;en esime guveniyorum bir sey yapmaz demiyorsun;kendini guvene aliyorsun.ama ulkeyi 80 milyonu bir kisinin kararina birakiyorsun. Bu olmaz iste;hayir keisimini surekli yeriyorsunuz ama ayni tavir evet grubunda da var. Turkiye insani boyle.
Hayırcı olduğunu söyleyen kalmadı ki stratejik kurumlarda. Varsa da gizliyorlar.
Benim amca oğlu Yolava Hastanesi'nin bashekimidir ve feto olaylarında tutuklanmış ve yargılanmış tır . Neden bilirmisin o yurtlarda kalmış o abilerin yanında okumuştur.. Ama su an görevinin başında dadir.sucsuzlugu nu ispat etmiş.ve mücadelesini vermiştir.ax badire atlatmadi bu ülke ve her masum suçsuzluğunu ispat etmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?