Toplu hakaret sayılmıyormu tek tek isimmi lazım??
boyle seylerden pek bir sey cikmaz diye biliyorum;cunku "nefret sucu" Turkiye'de henuz suc diye kabul edilmedi diye biliyorum. Internet hakaret dolu o yuzden. Aynisini gecen baska biri de soyledi; o da hayricilara soyledi. Guya isten cikarildi ama, bakalim.
Ya HSYK anayasanın yanında devede kulak bir konu öncelikle. Diyorsunuz ki anayasa mahkemesi üyelerinin süresi 12 yıl. Aralarında Sezer'in atadıkları da var. Pek güzel, bunların fetöcü diye atılmayacakları ne malum? Takibini yapıyor musunuz? Diyelim ki atıldılar. Atılmasına karşı muhalefet ses çıkarsa ciddiye alınacağına inanıyor musunuz?
Şu an muhalefet, YSK'nın 2010'da çıkardığı genelgeyi (mühürsüz zarf ve oyların geçersiz sayılması) tam oy sayımı başlayacağı anda (saat 17.05) değiştirmesi ve o genelgeye aykırı bir karar almasına itiraz etmek istiyor ama YSK kararlarına yargı yolu kapalı. Benzer şekilde şu anda anayasa mahkemesi üyelerinin tamamı OHAL KHK'sı ile atılsa yargı yolu kapalı.
Para cezası var diye biliyorumboyle seylerden pek bir sey cikmaz diye biliyorum;cunku "nefret sucu" Turkiye'de henuz suc diye kabul edilmedi diye biliyorum. Internet hakaret dolu o yuzden. Aynisini gecen baska biri de soyledi; o da hayricilara soyledi. Guya isten cikarildi ama, bakalim.
Hersey bitti simdi olasiliklar uzerindenmi konusalim.
Nasıl işten çıkarıldı? İBB çalışanını mı diyorsun? O çıkarılmadı ki uzaklaştırma yedi ve soruşturma açıldı.
Para cezası var diye biliyorum
Olsa iyi olur aslında
Nefret söylemi okumaktan bıktım hakikaten
İnsanın insana saygısını keşfetseler yeterTurkiye nefret suclari islenen bir ulke surekli. Politikacilarimiz ve gozonunde olanlar bile oyle. Deyimlerimiz bile oyle. Agzimizin, aklimizin degismesi lazim.
İnsanın insana saygısını keşfetseler yeter
Doğru dağınık yazsa kafi halbukidaha bugun birinin konusunu gordum bdv'de "evim cingene cadirina dondu" diye konu acmis. Bu yazi nefret sucu mesela
Para cezası var diye biliyorum
Olsa iyi olur aslında
Nefret söylemi okumaktan bıktım hakikaten
Doğru dağınık yazsa kafi halbuki
Sanırım ütopik bir istek bizimkisi
1Sen akp sence recep tayip erdoğan olmadan ne kadar güçlü
Binali yıldırım profili tek başına ne yapabilir keza süleyman soylu numan kurtulmuş insanların itibar edeceği liderler değil
Durum böyleyken akp ne kadar güçlü?
Bunların profili yanında kılıçdaroğlu çok dürüst ve güvenilir ha iyi bir hatip ve reformcu değil ama sorgulayan insan profili bana kalırsa tercihini gene chp den yana kullanır
Burada birçok kez şunu dile getirdim chp nin eksikleri var ama her halükarda diğer sağ partilere tercih edilir
referandumda evet mi verdiniz?
eğer öyleyse burada sıradan bir iki kadının nefret söylemleri sizi rahatsız etmemeli zira seçtiğiniz kişi zaten nefret söylemleri ile ün yapmış biri
lütfen komik olmayın cidden bakınca yok artık dedirtiyorsunuz
Siz bakıp yokk artık demeye devam edin lütfenreferandumda evet mi verdiniz?
eğer öyleyse burada sıradan bir iki kadının nefret söylemleri sizi rahatsız etmemeli zira seçtiğiniz kişi zaten nefret söylemleri ile ün yapmış biri
lütfen komik olmayın cidden bakınca yok artık dedirtiyorsunuz
Sadece kendime duyarlı olsam bende bir çoğu/nuz gibi sadece karşıt görüşe saydırır kendi görüşümdekileri savunurumAynı şeyi düşündüm ama polemğie girmedim. Bir de Bimer'e şikayet etmiş bir arkadaş var. Bu kendilerine duyarlı arkadaşlara soralım biz kadıyı kime şikayet edelim? Bimer'e mi?
Siz bakıp yokk artık demeye devam edin lütfen
Size yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?