Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Toplu hakaret sayılmıyormu tek tek isimmi lazım??

boyle seylerden pek bir sey cikmaz diye biliyorum;cunku "nefret sucu" Turkiye'de henuz suc diye kabul edilmedi diye biliyorum. Internet hakaret dolu o yuzden. Aynisini gecen baska biri de soyledi; o da hayricilara soyledi. Guya isten cikarildi ama, bakalim.

Nasıl işten çıkarıldı? İBB çalışanını mı diyorsun? O çıkarılmadı ki uzaklaştırma yedi ve soruşturma açıldı.

Hersey bitti simdi olasiliklar uzerindenmi konusalim.

çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorum malum artık hiç yazamayız.

bunu bir zafer olarak gören cahiller acaba hiç düşünmez mi iktidar neden mühürsüz zarflara tenezzül etti hukuk dışı bu uygulamayı yaptı yarışta iki taraf eşit olmamasına rağmen neden başa baş sonuç çıktı vs vs
.hatta üç önemli büyük şehirde hayırlar kazandı var mı ötesi?

ama diyorum ya zaten düşünülebilseydi kazandık demezlerdi :).zira kazanmadık ülkece kaybettik.

benim için evet yada hayır çıkması sorun değil hatta eyalet sisteminin gelmesi halkın fakirleşmesi terör eğitim ve sağlık sistemi hiç biri sorun değil artık,herkes hak ettiği gibi yönetilir hayırlı olsun yeni sistemimiz

Para cezası var diye biliyorum
Olsa iyi olur aslında
Nefret söylemi okumaktan bıktım hakikaten

Nasıl işten çıkarıldı? İBB çalışanını mı diyorsun? O çıkarılmadı ki uzaklaştırma yedi ve soruşturma açıldı.

o iste cikarilmadi bile demek ki. ben yanlis takip etmisim;bir sey yapilmamisti zaten en basindan da.

daha bugun birinin konusunu gordum bdv'de "evim cingene cadirina dondu" diye konu acmis. Bu yazi nefret sucu mesela
Doğru dağınık yazsa kafi halbuki
Sanırım ütopik bir istek bizimkisi

Para cezası var diye biliyorum
Olsa iyi olur aslında
Nefret söylemi okumaktan bıktım hakikaten

referandumda evet mi verdiniz?

eğer öyleyse burada sıradan bir iki kadının nefret söylemleri sizi rahatsız etmemeli zira seçtiğiniz kişi zaten nefret söylemleri ile ün yapmış biri

lütfen komik olmayın cidden bakınca yok artık dedirtiyorsunuz

Parti lideri olmak ve bir ülkeyi idare etmek için iyi ve efendi olmak yetmiyor.

Zayıf karakter olduğu zaman söz geçmiyor .
Düzen böyle. Siyaset ve idareyi bilen kişi yükseliyor.
Tayip 'in etrafında çok iyi insanlar da var ( ancak zayıf ) , Aslan payını yemek için yerinden ayrilmayanlarda var.
Çıkar ilişkileri doğrultusunda yerlerinde kalıyorlar sanıyorum.
Dünyanın dinlediği, korkusuz bir lider mi , yoksa zayıf iyi bir lider mi düşünmek lazım.

Aynı şeyi düşündüm ama polemğie girmedim. Bir de Bimer'e şikayet etmiş bir arkadaş var. Bu kendilerine duyarlı arkadaşlara soralım biz kadıyı kime şikayet edelim? Bimer'e mi?

Siz bakıp yokk artık demeye devam edin lütfen
Size yeter

Aynı şeyi düşündüm ama polemğie girmedim. Bir de Bimer'e şikayet etmiş bir arkadaş var. Bu kendilerine duyarlı arkadaşlara soralım biz kadıyı kime şikayet edelim? Bimer'e mi?
Sadece kendime duyarlı olsam bende bir çoğu/nuz gibi sadece karşıt görüşe saydırır kendi görüşümdekileri savunurum
Ben maddeleri okudum araştırdım ve kendi bildiğim doğruyu yaptım
Kılıçdaroğlu mu erdoğan mı o mu bu mu değildi konu
Sistem değişikliği idi
Bir kişiyi oylamadım ...

Hiç bir insana dili dini ırkı mezhebi vs için aşşağılama hakaret yapılamaz.
bence bu bölümü nefret hakaret vs arındırıp ciddi manada yeni durumu herkesin bilgisi dahilinde
konuşup neler getirecek neler götürecek tartışmakda fayda oalcağını düşünüyorum.
kim evet vermiş kim neden hayır vermiş vay hayır veren hainmiş bunlar komik şeyler.
isteyen istediğini verir.fakat tekrar söylüyorum yeni rejimle bizi neler bekliyor bunu sohbet havasında burda konuşmak bence daha güzel olacak.

Siz bakıp yokk artık demeye devam edin lütfen
Size yeter

ne oldu yanlış bir yere dokundum galiba

siz gidin eyyy diye hitaplarına başlayan hakaretler eden insanı başkan seçin sonra da gelin burada kibarlık dersi verin dava açmaktan bahsedin hahaha :) ama yok olmuyor öyle bu iki yüzlü gibi görünen duruşa sahte tutumlara tahammül etmek zor gerçekten

insanlar kendisine,diline,karakterine,görüşüne,kültürüne uygun kişilere oy verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…