• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Hiç bir insana dili dini ırkı mezhebi vs için aşşağılama hakaret yapılamaz.
bence bu bölümü nefret hakaret vs arındırıp ciddi manada yeni durumu herkesin bilgisi dahilinde
konuşup neler getirecek neler götürecek tartışmakda fayda oalcağını düşünüyorum.
kim evet vermiş kim neden hayır vermiş vay hayır veren hainmiş bunlar komik şeyler.
isteyen istediğini verir.fakat tekrar söylüyorum yeni rejimle bizi neler bekliyor bunu sohbet havasında burda konuşmak bence daha güzel olacak.

Ben nokta koyarak kaciyorum.

Iyi seyler beklemiyor;hem de hic. Ne yazik ki hepimiz yasayip gorecegiz.

Aynı şeyi düşündüm ama polemğie girmedim. Bir de Bimer'e şikayet etmiş bir arkadaş var. Bu kendilerine duyarlı arkadaşlara soralım biz kadıyı kime şikayet edelim? Bimer'e mi?

benim evet verene de saygım var mecburen var evet verdi diye saldıracak hakaret edecek değilim hayır verene de saygım var ama tutarsız davranan insanlara saygım yok

sorun bu

Bugün benimde 7 ve 8 yaşlarındaki kızlarım hile ne anne diye sordular. Ben neyi örnek veriyim şimdi? Atatürk'ün resmini göremiycez mi artık diye soruyorlar. Boğazım düğümlendi. Ben yaşadığım sürece evimin duvarlarında duran Atatürk posterleri hiç inmeyecek. Ben yaşadığım sürece çocuklarım Atatürk'ü asla unutmayacaklar.

Aferin evlatlarınıza okurken bile duygulandım,ne mutlu sizeki Atatürk sevgisini ne güzel aşılamışsınız onlara..

neyse ben artık olacaklardan başımıza gelebileceklerden korkuyorum ve korktuğum içinde bu sayfadan gidiyorum

sahte gösterilerinizle duyarlılık modlarınızla mutluluklar :)

benim evet verene de saygım var mecburen var evet verdi diye saldıracak hakaret edecek değilim hayır verene de saygım var ama tutarsız davranan insanlara saygım yok

sorun bu

Seni çok iyi anlıyorum, ama ilahi adalete inan. Bir anayasa geçti, bir koltuk hazırlandı ama o koltuğa bekledikleri kişi oturamayacak. Bunu Erdoğan'ın referandum sonrası konuşmasındaki yüzünden anladım.

ne oldu yanlış bir yere dokundum galiba

siz gidin eyyy diye hitaplarına başlayan hakaretler eden insanı başkan seçin sonra da gelin burada kibarlık dersi verin dava açmaktan bahsedin hahaha :) ama yok olmuyor öyle bu iki yüzlü gibi görünen duruşa sahte tutumlara tahammül etmek zor gerçekten

insanlar kendisine,diline,karakterine,görüşüne,kültürüne uygun kişilere oy verir
Siz kişileri oylamışsınız
Ben size ne anlatayım
Yanlış bir yere dokunma ihtimalin 0

Siz kişileri oylamışsınız
Ben size ne anlatayım
Yanlış bir yere dokunma ihtimalin 0

nolur yeter cidden gülemiyorum artık

asıl evet verenler kişiyi oyladı

aynı sistemi kılıçdaroğlu ya da demirtaş getirseydi oo sistem güzelmiş deyip evet mi verecektiniz?

gerçekten bazı evet veren insanları gördükçe daha da üzülüyorum çıkmalıyım bu bölümden ben.

neyse ben artık olacaklardan başımıza gelebileceklerden korkuyorum ve korktuğum içinde bu sayfadan gidiyorum

sahte gösterilerinizle duyarlılık modlarınızla mutluluklar :)
Tutarsız diyorsunuz ya
Size göre evet veren saygı beklemesin göstermesin
Saçma söylemlerde bulunsun
Hakaret vari seviyesiz konuşsun
Saygı çerçevesinde konuşunca evet verdim diye tutarsız oluyorum
Sizin beklediğiniz seviyesizlik ama yanlış yerden yürüyorsunuz
Beklediğiniz benden çıkmaz
Kişilere göre davranmalıymışız ya
Hayır veren biri ya kılıçdaroğlu ya hdp yöneticileri tavrında olmalı o zaman
Siz bu yolda ilerleyebilirsiniz beni ilgilendirmez
Ama karşınızda kişilere bürünmüş birini bulamayacaksınız

aynı sistemi kılıçdaroğlu ya da demirtaş getirseydi oo sistem güzelmiş deyip evet mi verecektiniz?

gerçekten bazı evet veren insanları gördükçe daha da üzülüyorum çıkmalıyım bu bölümden ben.
Her insan aynı şeyi okuyuo aynı yorumu yapmaz
Aklı selim her insan parti olayından sıyrılıp sistem değişikliğini araştırıp onu oylar
Akp sempatizanı değilim
Ben maddelere bakarım
İyi günler

Soyledigin seyi ben de onceden sordum bazi insanlara. Yanit vermediler, cunku cevabi belli. Turkiye icin iyi bir sey yaptiklarini saniyor insanlar hala. Bu anayasanin cok daha yuksek oranda reddedilmesi lazimdi ama olmadi:S

Her insan aynı şeyi okuyuo aynı yorumu yapmaz
Aklı selim her insan parti olayından sıyrılıp sistem değişikliğini araştırıp onu oylar
Akp sempatizanı değilim
Ben maddelere bakarım
İyi günler

Ya Illina sen degilsin ama insanlarin cogu boyle;sokaklara Erdogan t-shirtleri, kafada Erdogan yazan bantlar ile ciktilar. Okudugumuza, gordugumuze, duydugumuza da mi inanmayalim

Seni çok iyi anlıyorum, ama ilahi adalete inan. Bir anayasa geçti, bir koltuk hazırlandı ama o koltuğa bekledikleri kişi oturamayacak. Bunu Erdoğan'ın referandum sonrası konuşmasındaki yüzünden anladım.[/QUOTE.
Bunu okuyunca artık muhtar bile olamaz gazete başlıkları aklıma geldi nedense:halay:

Ya Illina sen degilsin ama insanlarin cogu boyle;sokaklara Erdogan t-shirtleri, kafada Erdogan yazan bantlar ile ciktilar. Okudugumuza, gordugumuze, duydugumuza da mi inanmayalim

Guveniyorlar demek ki . Bunun üzerinde neden bu kadar duruluyor.. Adam sevdirmis kendisini..

Daha önce çok yazdım. Gönül isterdiki , bizim , çocuklarımızın , torunlarimizin geleceğini parti üzerinden değilde , tamamen gerçekten istiyorsa oylamalariydi insanların.
Bu şekilde oylayanda var , akp sevgisi taşıdığı için oylayanda , nefret ettiği için hiç düşünmeden oylayanda.
..

Cahil ve eğitimsiz kesim akp yi oylamış , vatan haini hayır diyen kişilerde hiç terbiye sınırlarını bilmeyen , Adap edep tanımamış, cahilin ta kendileri aslında.
Burada da gördüm bunun üzerinde duran üyeler.

" Ben çok harikayım, bilgiliyim, egitimliyim " diye dolanan kişiler gerçekten çok cahildir aslında. Etiket yüklenmiş ama kendini hiç doldurmamış kişilerdir.
Çok bilen , cok bildigini ağzıyla söylemez.

Guveniyorlar demek ki . Bunun üzerinde neden bu kadar duruluyor.. Adam sevdirmis kendisini..

Daha önce çok yazdım. Gönül isterdiki , bizim , çocuklarımızın , torunlarimizin geleceğini parti üzerinden değilde , tamamen gerçekten istiyorsa oylamalariydi insanların.
Bu şekilde oylayanda var , akp sevgisi taşıdığı için oylayanda , nefret ettiği için hiç düşünmeden oylayanda.
..

Cahil ve eğitimsiz kesim akp yi oylamış , vatan haini hayır diyen kişilerde hiç terbiye sınırlarını bilmeyen , Adap edep tanımamış, cahilin ta kendileri aslında.
Burada da gördüm bunun üzerinde duran üyeler.

" Ben çok harikayım, bilgiliyim, egitimliyim " diye dolanan kişiler gerçekten çok cahildir aslında. Etiket yüklenmiş ama kendini hiç doldurmamış kişilerdir.
Çok bilen , cok bildigini ağzıyla söylemez.

Sorunlu bu durum cunku sistem oylaniyor bir insan evlenirken bile belge imzaliyor;ben esime guveniyorum bir sey yapmaz demiyorsun;kendini guvene aliyorsun.ama ulkeyi 80 milyonu bir kisinin kararina birakiyorsun. Bu olmaz iste;hayir keisimini surekli yeriyorsunuz ama ayni tavir evet grubunda da var. Turkiye insani boyle.

Son düzenleme:

fetihce fetihce Canım sen alaya devam et, bir zamanlar da fetöcülerin astığı astık kestiği kestikti, hukuk size de lazım denildiğinde yaw he he diyorlardı :KK66:

Referandum sonrası ilk kez TBMM'de partisinin Grup Toplantısı'nda konuşan Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cinin-evet-dedigini-ortaya-cikarmali.1003160/
"Kim FETÖ ile bir zamanlar yanak yanağaysa, şimdi MHP'ye saldırıyorlar"
Kaybedenler kulübü ise oldukça karışık ve kalabalıktır. 16 Nisan'da FETÖ yerle bir olmuştur. "Evet çıkarsa bittik" diyen PKK hapı yutmuştur. PYD/YPG kaybetmiş, HDP dağılmış, DHKP-C darbeyi yemiştir. CHP ise yine baltayı taşa vurmuştur

Milliyet gazetesinde köşesi bulunan bir ezik, "Referandumun kaybedeni MHP" demiş. Sen necisin, bre ahlaksız, bre kemiksiz! Tabanımızın yüzde 80'i hayır demiş, çünkü canı öyle çekiyor. Öyle olsun istiyor. Kafa almıyor, sanırsınız bidon.

:olamaz::olamaz::olamaz:

Sorunlu bu durum cunku sitem oylaniyor bir insan evlenirken bile belge imzaliyor;en esime guveniyorum bir sey yapmaz demiyorsun;kendini guvene aliyorsun.ama ulkeyi 80 milyonu bir kisinin kararina birakiyorsun. Bu olmaz iste;hayir keisimini surekli yeriyorsunuz ama ayni tavir evet grubunda da var. Turkiye insani boyle.

Benim ne oy verdiğim belli. Dakika başı bunun üzerinde durmuyorum , kimseye bir şey açıklamak zorunda değilim çünkü.

Ancak bir yerde koyu bir nefret var , bu nefrete tahammül edemiyorum. Ve bu nefret çoğunlukla hayır grubunda.

Yukarıda çok yakışıksız konulara deginilmis. Gelecek üzerine konuşulması gerekirken hakaret ediliyor. Cahillik , okumamaşlik var deniliyor. Ve burada yazılıyor bu. Vatan haini hayır diyenler var mi gormedim, varsa sözüm onlarada .
Bu platformda yazıyorum ve buradaki sözler benim icin önemli.

Üyelerin isimlerine çok.
dikkat etmediğim için hatırlayamıyorum . Mesela bir üyemiz , erdogandan beklediklerimiz , biz istiyoruz hadi yapsınlar demiş. Böyle mesajlar lazım bize. Laf atsada , ironi de yapsa yinede akılcı cevaplar bunlar.

Bilmem hangi edepsizin videosunu paylaşıp , işte bu kesim böyle diyenin sözünü kaale bile almam. Çünkü ilerleme yok. Amaç sadece yazmak.

Benim amca oğlu Yolava Hastanesi'nin bashekimidir ve feto olaylarında tutuklanmış ve yargılanmış tır . Neden bilirmisin o yurtlarda kalmış o abilerin yanında okumuştur.. Ama su an görevinin başında dadir.sucsuzlugu nu ispat etmiş.ve mücadelesini vermiştir.ax badire atlatmadi bu ülke ve her masum suçsuzluğunu ispat etmeli.

Ama işte stratejik kurumlardakiler öyle bir şüphe olmadan bile gönderildiler. Benim de bir arkadaşım atıldı ve sizin yakınınız gibi bir yakınlığı bile bulunmuyor fetö ile. Anvak dava açıp sicilinden sildirmesine rağmen şuan özelde bile iş bulamıyor. Hatta benim tanıdığım bir yerle çok güzel bir mülakat yaptı, ben müşakatı yapan arkadaşı aradım, durum nedir diye. Arkadaşım, aslında tam istediğimiz gibi birisi, ama şirket yönetimi eski kurumundan ayrılmasının ohal sebebiyle olması sebebiyle korkuyor ve işe almayacaklar dedi. Bakın bu mağdur olan arkadaşım doktora yapmış vasıflı bir arkadaş.

Back