Arkadaşım ben inançlı bir insanım. Sana bir sorum olacak. Sence akp neden zinayı suç olmaktan çıkardı?Odunuz kopuyor hilafet gelecek diye aa obama da halife diymi ama onlarin dini islam degil ki.siz islamdan korkuyorsunuz korkmayin yahu korkmayin.hilafet de gelmez merak etmeyin.bak dilipaki da sevesi gelmis.
Şu an ki kararım evet
Hiç sanmıyorum .Diyelim CHP iktidarda ,eminim ki evet oyu kullanacaktınız.
Rabbim senı korusun Recep Tayyip ErdoğanKendi adıma cevap vereyim.
Maddelerin hepsi Tek Adam'a bağlandığından çokta okumaya gerek yok.
Benim için TEK ADAM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'tür.
Bu yüzden Hayır diyorum.
Arkadaşım ben inançlı bir insanım. Sana bir sorum olacak. Sence akp neden zinayı suç olmaktan çıkardı?
Siz sırf desteklediğiniz parti ve adam olduğu için gerekçesiz şekilde evet dediğinizden herkesi kendiniz gibi sanmanız normal.
Ben yıllardır mhpye oy veririm. İllaki anayasa ve rejim değişikliği gibi büyük adımlara gerek yok. Son dansözlüklerden sonra mhp oyumu kaybetti. Ben ve benim gibiler adama değil ülkemiz için yararlı olacak adımlar atanlara oy veriyoruz. Kendinizle karıştırmayınız lütfen.
Ben senden taraftayim zaten hayatim.sormuş olduğun sorunun cevabını bende merak ediyorum.ve soylediklerine tamamen katılıyorumCocoChanelmademoiselle eskiden yasaktı canım siyasi ve dini konular. Şimdi Türkiye Gündemi diye başlık açılmış o sebeple bilmiyordum şaşırdım. Söylemek istediğim tam da @Tursu sever'in dediği gibi. Benim de elbette bir görüşüm var, bir fikrim var ama gelip burda hiçbirşey bilmeyen veya biliyor ama konuşma adabından uzak olan insanlarla yazı yoluyla tartışmayı saçma buluyorum. Bu sebeple bir cevap bildirip gereksiz bir tartışma içine girmek istemiyorum. Oyumu kullandım bu yeterli benim için. Ben Fal topiğime gideyim önemli olan referanduma giderse oradan çıkacak sonuç. Hepimizi için ve ülkemiz için güzel seneler diliyorum.
Kendinizle karıştırmayın derken ,benim nasıl düşündüğüm hakkında nasıl bu kadar eminsiniz?Diğer mesajlarıma da bakarsanız yanılmadığımı bir kez daha anladımArkadaşım ben inançlı bir insanım. Sana bir sorum olacak. Sence akp neden zinayı suç olmaktan çıkardı?
Siz sırf desteklediğiniz parti ve adam olduğu için gerekçesiz şekilde evet dediğinizden herkesi kendiniz gibi sanmanız normal.
Ben yıllardır mhpye oy veririm. İllaki anayasa ve rejim değişikliği gibi büyük adımlara gerek yok. Son dansözlüklerden sonra mhp oyumu kaybetti. Ben ve benim gibiler adama değil ülkemiz için yararlı olacak adımlar atanlara oy veriyoruz. Kendinizle karıştırmayınız lütfen.
Bunlar da bu işin makyajı olmasın? HDP desteklerse evet oyu azalacak gibisiden.Ya ben cogu seyi anlayabiliyorum diyelim hdp niye baskanlik istemiyor onu anlamiyorum mesela. Pkk olan iliskisini dusununce. Amerika mesela yapmadigi kalmadi, bunlar neden bu kadar tepkili. Daha cok sorum var.
al benden de o kadar. Seçim bildirisinde memleti bölecek başkanlığa karşı olduklarını bildirmişlerdi. Oy verme sebebplerimden biri de bu olan parti Başkanlığın önünü açıyor. Hani beni kim temsil ediyor?Arkadaşım ben inançlı bir insanım. Sana bir sorum olacak. Sence akp neden zinayı suç olmaktan çıkardı?
tekrar okumalısın. yanlış anlamışsın. sınıf ayrımı yapmmamıs. zengin olan başının caresıne zaten bakar ama fakır olan ne yapsın ustelık evet dıyenlerde fakirler demiş en acısı da bu. çünkü bindiği dalı kesıyorlar demek istemiş.
ahh ahh bırbırımıze sadece tepkı göstermeye odaklıyız. anlamaya calıssak sorunlarımızı belkide çözecegiz
Evlilik dışı seks suç muydu ki?
Kendinizle karıştırmayın derken ,benim nasıl düşündüğüm hakkında nasıl bu kadar eminsiniz?Diğer mesajlarıma da bakarsanız yanılmadığımı bir kez daha anladım.Bütün sayfaları okudum hayır demeyi gerektirecek ne var diye.Ne diye okuyorsam ben de her şeye gerekçesiz şekilde oy veriyormuşum zaten
ALLAHA sükür kendımı bılelı CHP den nefret ettim vede ediyorumdeynepnaz ,
Kendimi bildim bileli CHP'liyimdir,HAYIR oyumu hangi parti olursa olsun teklif etse yine HAYIR olurdu...
aminnnnnnnRabbim senı korusun Recep Tayyip Erdoğan
evet dıyorum
Atatürk degılmı hocaları asan CHP degılmı Camılerı ahır yapan Kuranı Kerımı yakıp yıkan hepsıde googlede ac oku eyyy cahıl kım dinimin düşmasnıysa Düsmanımdır bittiAKP ye oy vermeyen herkese dinsiz muamelesi yapmanıza çok guluyorumyanlız gerçekten İslamiyeti bilseniz kuranı okuyup anlamını bilseniz bu kadar cahil olmazsiniz
ALLAHA sükür kendımı bılelı CHP den nefret ettim vede ediyorum
Hak yolda hangisi ise ondan oldum
Recep Tayyip Erdoğan seni bu nankör insanların şerrinden Rabbim seni korusun kendi şerrlerinıde başlarına çevirirsin amin dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?