Eki Görüntüle 1983642
Bende bu yazıya bakınca iyi ki bu zihniyetten değilim diyorum. Çok şükür
ay sürekli bir alıntı, sürekli bir son sözü söyleme çabası
iyi, tamam sen söyle son sözü de huzura er hadi
Hahahahahahaa bu benim paylaştığım resimde ki de ilk okul bebesiydi dimi bence de herkes siyaset yapmasın çünkü sadece suyu çıkmıyor.Eki Görüntüle 1983652 Eki Görüntüle 1983653
Ben de ayni görüşteyim.
Herkes siyasetle uğraşmasın suyu çıkıyor.
İlkokul bebesi siyaset yapınca milliyetçilik olmuyor mesela.
Çoookk iyi yaa
Ne zaman a haber mevzusu çıksa açar izlerim
Almanların ve Avrupalıların bizi totolarına takmadığını ancak kıskanıldığımız gibi ütopik bu zihniyeti bu çoğunluğa kimin aşıladığını görmek için, 2 dakikalık, güzide bir video
Canı sıkılan, gülmek isteyen herkesin izlemesi tavsiye olunur
Gözlatına alınan hayır broşürü dağıtan bir çok kişi halk.
Sen bunları ne olarak tanımlıyorsun.
Benim de yakın çevremde kimseye bir sey olmadı.
Ancak maltepede, ytü de, samsun da bulunan arkadaşlarımızdan gözaltına alınanları biliyorum.
Sen her maddeyi düzgünce okusan halkın çoğunlukta olduğunu görürdün.
Senin cevrende kimse işten çıkarılmaması diğerlerini meşru kılmaz.
İrfan gibi çalışıp ama evet propagandası yapanlar da kurar ihlali yapıyordu.
Yerine gelince kuralcı yerine gelince değilsiniz.
Nasıl işinize geliyorsa.
Rabbim hesabını sorsun. Bizim hakkımızı kimseye yedirmesin, çünkü siz hukukun üstünlüğünü siyasi çıkarlarına göre kullanan yöneticilerin secmenisiniz.
Birsen bunu öyle yanlış biliyorsun ki.Suçu olmayanlar da atıldı.Ben gözlerimle şahidim..Mevcut tc adaletine şuan zerre güvenim yok.Gözlerimle görmesem ben de inanmazdım.Çoluk çocuk rezil oldular boş yere.Suçsuz yere.Kimbilir böyle nicesi vardır.Ya sabır. Satirlarca beddua edin yerini bulmaz. Hakkı hakkaniyeti yalnızca Allah bilir.
Beni siz diye ayrıştıranlar utansın..
Siz diyenler umurumda değil zaten.
Partilerde.
Okudum , karar verdim ve oyumu kullandım. Senin ve senin gibi yazanlara göre hareket etseydim işim zordu.
Evet yine söylüyorum , o atilanlar kural ihlali yapmışlardır. Yapmayanlar yerlerinde çünkü.
Birsen bunu öyle yanlış biliyorsun ki.Suçu olmayanlar da atıldı.Ben gözlerimle şahidim..Mevcut tc adaletine şuan zerre güvenim yok.Gözlerimle görmesem ben de inanmazdım.Çoluk çocuk rezil oldular boş yere.Suçsuz yere.Kimbilir böyle nicesi vardır.
Hayır belki orası karıştı ama ... dolayısıyla memuriyetten suçsuz insanlar da atıldı.Gel de kahrolma.Gel de inan artık.İnsanlar da .... temizleniyor sanıyor.Hayır dediği için mi ? Hangi kurumdan ?
Yazınızı okurken su reklam cuk oturmuş tebessüm ettirdi..
Hıııım güzel, bi izlermiyiz acaba!!!!
Peki benim söylediğim çok önemli detay hakkında ne düşünüyorsun?vahhh zavallılar ne olacak sizin bu haliniz..Bu tarz videolarla kendinizi avutacaginiza tuttuğunuz partiler nerede yanlış yapıyor, neden Hep yeniliyor onlara Kafa yorun.partilerinizi güçlendirin partilerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?