- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Evet diyenlerde hayır diyenler için mi aynı şeyi düşünsünEvet diyenelere saygı duymuyorum. Konu tartışmaya kapalı..
Adam gelip benim çocuklarımın geleceğini çöpe atacak ben saygı duyacağım. Yok öyle bir dunya
batircam banane banane batiricam hiahahhahahohohohohO zaman gemiyi batırmaya çalışmayın
hic olurmu öyle sey?? delimisin?? en cok o hakli en cok o düşünüyor bu ülkeyi en cok onun cocuklari değerli..Evet diyenlerde hayır diyenler için mi aynı şeyi düşünsün
Saygı duymuyorum benim çocuklarımın geleceğini karartıyormu desin ?
Saygı görmek için saygı duymayı bilmek lazım
Kin ile nefret ile ancak geriye gidilir...
Bu yoruma gelecek yanıtları hayal ettim. Öğretilmiş tarih mi örensin çocuklarımız.? Alternatif tarih diye bi şey var sonuçta yiaaauyuyanların uyanması dıleklerımle
TÜRKİYEMİZE HAYIR lı olur ınsallah
ayrıca en son yenı duzenlenen mufredatı duyanlar olmustur
Saygı beklemiyorum...Evet diyenlerde hayır diyenler için mi aynı şeyi düşünsün
Saygı duymuyorum benim çocuklarımın geleceğini karartıyormu desin ?
Saygı görmek için saygı duymayı bilmek lazım
Kin ile nefret ile ancak geriye gidilir...
Tarafsız mahkemeye kim ,neden karşı çıksın ki.Tabii sözde değil özde tarafsız olması şartıylaMadde 9
YÜRÜRLÜKTEKİ METİN
IX. Yargı yetkisi
Madde 9 – Yargı yetkisi, Türk Milleti adına bağımsız mahkemelerce kullanılır.
TEKLİFLE DEĞİŞİK METİN
IX. Yargı yetkisi
Madde 9 – Yargı yetkisi, Türk Milleti adına bağımsız ve tarafsız mahkemelerce kullanılır.
Böyle madde madde gitsek : )
Mesela bu değişikliğe karşı çıkan var mı ? Ya da söyleyin ilgili mevcut maddeyi ve yapılan değişikliği yazalım onun üzerinden gidelim.
50 milletvekili maaşını düşündüm deMadde 75
YÜRÜRLÜKTEKİ METİN
I. Türkiye Büyük Millet Meclisi
A. Kuruluşu:
Madde 75 – (Değişik: 23/7/1995 - 4121/8 md.)
Türkiye Büyük Millet Meclisi genel oyla seçilen beşyüzelli milletvekilinden oluşur.
TEKLİFLE DEĞİŞİK METİN
I. Türkiye Büyük Millet Meclisi
A. Kuruluşu:
Madde 75 – (Değişik: 23/7/1995 - 4121/8 md.)
Türkiye Büyük Millet Meclisi genel oyla seçilen altıyüz milletvekilinden oluşur.
Teklifin bu düzenlemesi ile ilgili TBB'nin notu;
Türkiye'de uzun yıllardır tartışmalara konu olan seçilme yaşı konusunda bir düzenleme yapıldığı ve seçilme yaşının on sekize indirildiği görülmektedir.
Aşağılama küçümseme vb negatif tavırları kullanmadan da düşüncenizi savunabilirsinizBu yoruma gelecek yanıtları hayal ettim. Öğretilmiş tarih mi örensin çocuklarımız.? Alternatif tarih diye bi şey var sonuçta yiaaaHocaları mısır püskülü olanlardan çok şey bekliyoruz
Bir de nasıl emin olabiliyorlar anlamıyorum. Dün ak dediğine bugün kara diyorEyalet sisteminin gelip gelmeyeceğni anlamak için bölgesel yönetimler başlıklı maddelerin içieriğini iyi incelerseniz görürsünüz? İfadeler içerisinde cinlikler var.
Ben yurtdışında yasiyorum. Anladigim kadariyla burda da oy kullanilabilecekmis. Türkiye'de yasamadigim halde ordaki insanlarin yonetilis bicimi hakkinda fikir beyan etme hakkini kendimde bulmuyorum. Bu referandumda yurtdisinda oturanlarin oy kullanabilmesi cok ama cok yanlis bu sebeple. Zamaninda ak partiden yana olmus olsam da, son gelinen noktada samimiyetlerine artik pek inanmıyorum. Ayrica su an zaten erdogan'in mevcut gucleri elinde bulundurdugu da asikar. Kendisin bu yetkileri kotuye kullandigi zamanlar olmadi degil, ondan sonra gelenlerin ne yapacagi ne malum. Bu kadar guvun tek insanin eline verilmesi en dogru insani bile yolundan sapitabilir. Oy verseydim hayir olurdu secimim.
Siz beklemiyorsunuz diye insanı hakkımdan feragat edemiyorum dolayısıyla ben saygı bekliyorumSaygı beklemiyorum...
10 Kasımda kenefe gidin diyen adamı hoca görenler onları saraylarında ağırlayanlar hakkında şirazem kayıyo. Okumayıveriniz. Çok zor olmasa gerekAşağılama küçümseme vb negatif tavırları kullanmadan da düşüncenizi savunabilirsiniz
Niye evet diyen herkezi belli bir kılıfa sokuyorsunuz ki?10 Kasımda kenefe gidin diyen adamı hoca görenler onları saraylarında ağırlayanlar hakkında şirazem kayıyo. Okumayıveriniz. Çok zor olmasa gerek
Saygı duymuyorum da ne yapıyorum sizi taşlıyor muyum hakaret mi ediyorum cahil koyun gibi aşağılayıcı kelimeler kullanmış mıyım mesajlarımda? Hayır... Eee ? Saygı duymuyorum işte . Neden bu kadar problem oldu.?Siz beklemiyorsunuz diye insanı hakkımdan feragat edemiyorum dolayısıyla ben saygı bekliyorum
Siz beklemesenizde tüm hayır oyu verenlerede saygı duyuyorum
Evet diyen değil. Alıntıladığınız mesajda müfredat değişiminden bahsediliyordu. Sosyal medyadan çevremden bunu savunanların argümanlarını yazdım. Neden evet diyenlerin üzerine yüklediniz ki yazdıklarımıNiye evet diyen herkezi belli bir kılıfa sokuyorsunuz ki?
Seni tahrik etmeye çalışıyor. Tahriklere kapılma.Saygı duymuyorum da ne yapıyorum sizi taşlıyor muyum hakaret mi ediyorum cahil koyun gibi aşağılayıcı kelimeler kullanmış mıyım mesajlarımda? Hayır... Eee ? Saygı duymuyorum işte . Neden bu kadar problem oldu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?