Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bu noktada zaten birleşiyoruz. Ben de mutsuzum düşmanlıktan, ayrıştırılmaktan.

Ama eski siyaset dönemine bir bak bu kadar düşmanlık var mıydı? İnsanlar birbirine espri yapabilirdi, skeçler çekilebilirdi, karikatürler çözülebilirdi. Şimdi bunlardan birini yapsan tutuklanma tehliken var. Beni rahatsız eden bu.

Benim bir şeyi hallettigm falan yok. Ben hala kırgınım size. Aileme laf ettiniz. Hanım abla karışır yani ben olsam ben de karisirdim. Lütfen bana söyleyin ne soyleyecekseniz hanım ablaya bir şey demeyin.

7 sülalesini maaşla çalıştıracak kadar durumun iyiymiş ya..
Bu saygısızlık değilde nedir sence..
Şu mesajı kşm yazarsa yazmış olsun,yine aynı tepkiyi verirdim..
Burada aileyi katmak etik değil..
Direk kibledim zaten..
Hadi sende beni kiblede ödeşelim..

Allah aşkına senin yaşadığın yer neresi?

Parklara bile derken, en işlek caddelerde, çevre yollarında, binaların üstünde her yerde kocaman evet afişlerini görmedin mi hiç?
Zibilyon tane adım başı her yer evet afişi ile dolu iken parklara bile yazman çok ilginç doğrusu. Adım başı evet afişinden bizim de rahatsız olacağımızı neden hiç düşünmüyorsunuz.

Adamlar devletin imkanı ile benim vergilerim ile onaylamadığım kadar para harcayıp 50 metrelik bezlere evet yazdırıp yüksek binaların tepesınden sarkıtıyorlar bunlar sizin gözünüze neden görünmüyor. Bir çoğunun üzerinde ne bir simge ne bir amblem var. Derneklerden, il ve ilçe başkanlıklarından, belediyelerden bilmem nelerden tutunda afiş basmak için hiçbir vasfı olmayan seçmenler dahi kocaman evet yazılı pankartları her yerde adım başı sergiliyorken..

Hayır afişlerinin söküldüğü, hayır standlarına saldırıların olduğu, hayır afişi dağıtan kişileri gözaltına alındığı ve işten atılmaların olduğunu görürken, duyarken
Peki sadece sizi rahatsız eden evet afişinin üzerine hayır damgası vurulması mıydı?

Çok sıkıcısıız gerçekten . atam FATİH SULTAN MEHMET HAN

Sevgili Padişah demiştir ki;
Aklı öldürürsen, ahlak da ölür. Akıl ve ahlak öldüğünde millet bölünür. Kadı’yı satın aldığın gün adalet ölür. Adaleti öldürdüğün gün Devlet de ölür.

Ayrıca Fatih Sultan Mehmet senin atan olamaz.
Osmanlı hanedanı bir sülaledir.
Torunu Nihan olabilir ancak sen sarayların dışında kalmış halkın torunu olabilirsin.

Yapma lütfen. Eskiden yapılan tüm haksızlıklara susuluyor , başkasının ağladığı konu skeç haline getirilip gulunuyor diye mi demokratik ortam vardı ?
Şuanda da konusulabilindigi kadar konuşuluyor.

Çaytabağı sen bize satılmış ve çıkarları için parti savunuyor dersen bende sana paraya ihtiyacım olmadığını ıspatlamak zorunda kalmam ok
Herkes ağzından çıkanı ve haddini bilecek gerisi teferruat ok.

Geri çekmiş sanırım beğenisini sağolsun :)

Dediğin gibi yanlışlıkla olmuştur:))

Tekrar bakmam lazım..

ikiside benim atamdır ee ne olacak şimdi

Tercih meselesi buda:))

Benim bir şeyi hallettigm falan yok. Ben hala kırgınım size. Aileme laf ettiniz. Hanım abla karışır yani ben olsam ben de karisirdim. Lütfen bana söyleyin ne soyleyecekseniz hanım ablaya bir şey demeyin.

Bırak söylesin benim için öenmli değil..

Daha ne dediğinin farkında değil abla kendisi. Ne dedimki diyor. Seni ugrastirmis oluyorum abla böyle içim de rahat değil. Bana desin ne diyecekse daha da

Kim hayır afişi dağıttı diye göz altına alınmış , neden çevremde bir tek insan yok alınan ?

Evet afisinin üstüne hayır basılmamış. Evet afislerinin basilmasina dahi izin verilmedi yaşadığım yerde evet. Her yer hayır afişleriyle dolu.
Bana göre ikiside doğru. Parti amblemi olmadıktan sonra sorun yok ancak her iki tarafta bunu bu hale soktu .

Yok canım seni neden kibliyim ?
Haklıysan kible tabi sıkıntı yok bende çok kişi kibledim bu bizim hakkımızsa kullanacağız.
Ben bana söylenen sözün altında kalmadım o kadar, kimsenin ailesine dil uzatmadım.

Sen boyle sert degildin yaa:) bence o sahsina birsey desen bu kdr alinmazdi sulale falan katinca agirina gitti

Aslinda hem Fatih Sultan Mehmet hem Mustafa Kemal Ataturk tarihimizin cok onemli isimleri Ama kesin birsey de var Ataturk de olmasaydi paracalanicaktik

Mutlaka öyle olacaktı,Fatih İstanbul'u fet etti,ATATÜRK bu ülkeyi kurtardı..

Aylardır evetçileri mağdur edebiyatı yapmakla suçlayanlar bugun mağdur edebiyatı yapmaya başladılar.
Her seçim sonrası hiç mi şaşmaz yahu
Provokasyon sizin işiniz be sevgili vatandaşlarım. Kabullenin ve bekleyin.
Ülkemizin selameti için herkes taşın altına elini koysun ve bu kez gerçekten "hayırlısını" dileyin.
Mübarek kelimeden soğuttunuz zaten..

İşgüzarlar iş başında olmasaydı da çamur bulaştırmadan olsaydı keşke. Ama olmuyor işte, çamurluk seviyorlar bir takım kimseler.
Olsun....
Olan oldu.
Şimdi görelim bakalım güzel günleri, hep birlikte...

Bu anket konusu da kapanır herhalde, daha fazla insanlar birbirine düşmeden.

Carpitmanin da bu kadarı. Satılmış dedim ben ha ben birine satılmış diyeceğim . Beni bilen biliyor ne düşünürseniz düşünün. Suç bastırma taktiği. Ok ok kapandı konu lütfen kimseye cevap vermeyin insanların da başı agrimasin özellikle hanım ablaya lütfen bir şey yazmayın.

Nerden biliyorsun 6o yaşında öleceğini.
Yahu dindar geçinen siz açıklama yapan biz ..İnsanın yarına çıkmaya seneti yokken 60 yaşında bağırsak kanseri tedavisi gören bi kişiden bahsediyorum burda 63 olur 65 olur yani kendisi epey yaşlandı yoruldu çöktü ve hasta,,, bu adama bişey olursa herkese olan olucak çünkü ipler kimin eline geçicek acaba dedim bunu hep söylüyorum....

Aileye direk lafı çakmışsın,7 sülale dersen kim olsa tepki gösterir..
Suçunu bastırma bence,suçlusun burada..

lütfen artık ortamı germeyelim son izci yazındaki ilk paragrafı begendim çünki milli iradeye saygı duyulmaması hoşuma gitmiyor..sende fazla sinirlenip hızını alamadın herhalde
ama kişiler bazında olmaması gerekir bu tartışmaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…