- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
Ya hu bir kere de ALLAH RIZASI için deyin ki;
Ben vicdanımla kendi aklıma yatan oyu kullandım. Fakat ortada bir şaibe varsa, hile varsa bu kesinlikle yargılanmalıdır.
Hileli olan sandık numaraları tespit edilip o sandık başkanı yargılanmalı gerekli işlemler başlatılmalıdır.
Birçok yerde evetçiler şunu yazmış: Sanki mühürsüz oyların olduğu yerde tekrar oylama yapılsa hayır çıkacak!
Nereden biliyorsun kardeşim ne çıkıp ne çıkmayacağını. Biz şu çıkacak diye iddia mı ediyoruz? Evet de çıkabilir. Hayır da. Önemli olan kurallara uygun yapılması değil midir?
Neden kendi yöneticileriniz ne derse onların açıklamasına uygun hareket ediyorsunuz.
Yav ALLAH AŞKI için bir kere ya bir kere hileli oy hangi taraftan olursa olsun rabbim hesabını soracaktır. Devlet görevlileri bunun hesabını sormalıdır diyemiyorsunuz.
Tek söylediğiniz SİZ İNANMAK İSTEDİĞİNİZE İNANIYORSUNUZ.
Sizinle aynı tarafta olmadığım için o kadar mutluyum ki. Çünkü sadece kendi canınız yandığında gerçekleri anlamaya başlıyorsunuz.
Kendinizden olmayan bir insanın derdini, haksızlığa uğramış olmasını hiç umursamıyorsunuz.
Aranızda evli barklı olanlar çocuğu olanlar rabbim bir gün bunları karşınıza çıkartır diye hiç mi korkmuyorsunuz.
Siz hem akıl hem vicdan hem de merhamet yoksunu insanlarsınız.
Kanla kazanılan bu toprakları hileyle birinin eline teslim etmek bilgelik göstergesi olamaz. Siz köle olmaya, evden dışarı çıkmamaya, birilerinin hükmü altında yaşamaya alışmış nesillerin çocuklarısınız. Ruhunuzda özgürlük ve bağımsızlık yatmıyor. Hoş sizin reisiniz kadının toplumda ki tek siyasi görevi oy kullanmaktır demişti zamanında, doğru söylemiş, kendine inanan biat eden kadınların kafa yapısı tam da böyle.
Rabbim yaptığınız ve yapılanlara göz yumduğunuz tüm haksızlıklar için sizden bunu hesabını sorsun.
Hileye, şaibeye boyun eğmeyen bunun haksızlık olduğunu düşünen evetçi kişileri ayırt ediyorum eğer varsa böyle üyeler üzerine alınmasın.*