Sen bir tanesin canım ablam . İyiki varsınO mesajı herkesin kiblemesi lazım..
Ne demek hayatım destek olmamız lazım hepimizin..
O saygıyı kaybettirenler var maalesef,birasz önce direk aile hedef gösterilmiş..
Sence doğrumu bu yapılanlar..
ama devamlı hep cumhuriyete atıf yapılan seyler yazılıyor bu gercekten rahatsız edici bizde de bu sefer onyargı olusuyor cumhuriyeti ortadan kaldırma dusuncelerimi var diye haksızmıyız peki sen istiyorsun demiyorum da o kesimden cok fazla boyle seyler cıkıyor.. aslında cumhuriyete hepimizin ihtiyacı varHer zaman ki gibi içinden cımbızla laf çekip oraya odaklandınız.Merak etmeyin bizler de cumhuriyete sahip çıkarız ,en az sizler kadar.
Her zaman ki gibi içinden cımbızla laf çekip oraya odaklandınız.Merak etmeyin bizler de cumhuriyete sahip çıkarız ,en az sizler kadar.
Sen bir tanesin canım ablam . İyiki varsın
Sağol canısı tşkler:))
Çok sıkıcısıız gerçekten . atam FATİH SULTAN MEHMET HANAhaaaa kimmiş bu atalarınız yahu,merak ettim
Ya Allah aşkına ne yazdığını bile anlamıyorum. Ki yorumlarını sevdiğim bir üyesin beni neden polemiğe çekmeye çalıştığını gerçekten anlamadım.
Ben oyum güvende derken kendi oy kullandığım sandıktan bahsettim, tüm türkiye genelinden değil.
Kızgınlığın neye kime bilmiyorum ama ben kimseyi ayrıştırmadım hayırlı olsun sözümle. Bize terörist, vatan haini diyorlar asıl o zaman ayrışmış olmuyor muyuz?
Yine söylüyorum çıkan sonuç hayırlı olsun ülkeme. Ama bu bir temenni. Ben çıkan sonucun hayırlı olduğunu düşünmüyorum. Bunu söylemek de benim demokratik hakkım.
Kimseye hakaret etmemişim, kötü söz söylememişim sadece hayırlısı olsun demişim yaptığım açıklamalara bak.
Çok sıkıcısıız gerçekten . atam FATİH SULTAN MEHMET HAN
Çok sıkıcısıız gerçekten . atam FATİH SULTAN MEHMET HAN
Vatan haini diye suçlayan kendisidir. Bu şekilde ayristiranlarin yanında değilim.ben zaten.
Diğer taraftanda , cahil , okumamış , sürü olarak diye ayristiranlarinda yanında değilim. Her iki tarafa da hayretler içinde bakıyorum..
Bu düşmanlığı da en çok gördüğüm yer burası.
Derdim asla polemik değil.
Aylarca hayırlısı olsun diye söylemlerde bulunuldu. Hayırlı günler, hayırlı akşamlar v.s
Şimdi ise bunu kullanmayı kesti herkes.
Neden diyorum hepsi bu. Kelimeler ile oynamak bu kadar ile sonuçlanıyor işte .
Mutsuzum evet. Iki düşman kesim olsuturuldugu için ,çok mutsuzum.
AYNEN SURATLARA BAKSANA ne kadar üzgünler çünkü onlar gene 100de 70 bekliyodu baktılar yarısı daha akıllanmış şoktalar
Sevgili 1sen,senin tavrını yorularımlarını her zaman beğenmişimdir bilirsin bunu..
Şu konuda ortak noktamız 2 kutupa ayrılmış kesimler olduk,ayrıştırıldık sen ben olduk..
Bunun suçlusu kim acaba,benden değilsen mantığı güdülmedimi hiç yıllardır..
Çok teşekkür ederim. Saygı duyduğum kişilerdensin, çok zıt fikirlere sahip olmamıza rağmen.
Evet , üzgünüm çok üzgünüm.
Sevgili arkadaşlar biraz tuhaf olacak ama yazmazsam olmaz. Yönetimden de özür diliyorum. Sonizcinin bana ve aileme yönelik yorumunu sevgili Metenol fark etmeden beğenmiş. Ben de yorumlarimda o mesajı begenenlere de kizginligimi dile getirmiştim. Metenolden özür diliyorum@METENOL
Ağzının ayarı yok biliyormusun,hadi sen arkadaşa cevap vermen gerekirken neden ailesini kattın..
Had bilmesi gereken sensin burada,yaptığın çok ayıp bir davranış..
Geri çekmiş sanırım beğenisini sağolsun :)1 beğeni var o mesajda..
Kim o1 beğeni var o mesajda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?