Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Ya hu bir kere de ALLAH RIZASI için deyin ki;

Ben vicdanımla kendi aklıma yatan oyu kullandım. Fakat ortada bir şaibe varsa, hile varsa bu kesinlikle yargılanmalıdır.

Hileli olan sandık numaraları tespit edilip o sandık başkanı yargılanmalı gerekli işlemler başlatılmalıdır.

Birçok yerde evetçiler şunu yazmış: Sanki mühürsüz oyların olduğu yerde tekrar oylama yapılsa hayır çıkacak!

Nereden biliyorsun kardeşim ne çıkıp ne çıkmayacağını. Biz şu çıkacak diye iddia mı ediyoruz? Evet de çıkabilir. Hayır da. Önemli olan kurallara uygun yapılması değil midir?

Neden kendi yöneticileriniz ne derse onların açıklamasına uygun hareket ediyorsunuz.

Yav ALLAH AŞKI için bir kere ya bir kere hileli oy hangi taraftan olursa olsun rabbim hesabını soracaktır. Devlet görevlileri bunun hesabını sormalıdır diyemiyorsunuz.

Tek söylediğiniz SİZ İNANMAK İSTEDİĞİNİZE İNANIYORSUNUZ.

Sizinle aynı tarafta olmadığım için o kadar mutluyum ki. Çünkü sadece kendi canınız yandığında gerçekleri anlamaya başlıyorsunuz.
Kendinizden olmayan bir insanın derdini, haksızlığa uğramış olmasını hiç umursamıyorsunuz.

Aranızda evli barklı olanlar çocuğu olanlar rabbim bir gün bunları karşınıza çıkartır diye hiç mi korkmuyorsunuz.
Siz hem akıl hem vicdan hem de merhamet yoksunu insanlarsınız.

Kanla kazanılan bu toprakları hileyle birinin eline teslim etmek bilgelik göstergesi olamaz. Siz köle olmaya, evden dışarı çıkmamaya, birilerinin hükmü altında yaşamaya alışmış nesillerin çocuklarısınız. Ruhunuzda özgürlük ve bağımsızlık yatmıyor. Hoş sizin reisiniz kadının toplumda ki tek siyasi görevi oy kullanmaktır demişti zamanında, doğru söylemiş, kendine inanan biat eden kadınların kafa yapısı tam da böyle.

Rabbim yaptığınız ve yapılanlara göz yumduğunuz tüm haksızlıklar için sizden bunu hesabını sorsun.

Hileye, şaibeye boyun eğmeyen bunun haksızlık olduğunu düşünen evetçi kişileri ayırt ediyorum eğer varsa böyle üyeler üzerine alınmasın.*

Sen son derece haklısın yazılan mesaj zaten çok çirkince,birde aile katılınca daha da üzücü oluyor..

Bu hangi taraftan olursan ol
İnsan olan için utanç verici
Sağcısı solcusu siyaset yapmayı bilmeyip bel altı konuşan çok var
Umarım zamanla tükenirler daha başarılı insanlar yetişir
igrenc bir dusunce boylesine sorsan namus duskunudur ama ilk once baskalarının namusuna dil uzatmaması lazım..artık oyle fanatiklesmis tipler var ki gercekten muattap alamazsın bile iki tarafda da olabiliyor maalesef..siyasetcilerinde uslubunu duzeltmeleri lazım cok sert cok kaba olabiliyorlar

100 yıllık pranga diyor cumhuriyete laf ediyor,böyle bir saygısızlık görmedim ben.
Cumhuriyet olmasaydı,Atatürk'ün inkılapları olmasaydın bilmem kimin 4. karısı olup kara çarşafın için de gözleri görünen ve eşinin arkasında ancak yürüyebilen bir kadın olacaktı..Bu devrimler çok fazla Türk milletine Türk kadınına özellikle..

Kendi geleceğim ve cocugumun geleceği için suphelerin var allahım Sonumuz hayır eyle böyle bir seçim hayatım boyunca görmedim oy çalma yanlış lanse edilmesi anadolu ajansinin daha ysk oylari saymadan evet demesi ve balkon konuşmaları başlaması daha dur ysk açıklamadı + ysk nin uzun yıllardır muhurusüz ooylari kabul etmemesi ama son anda oylar sayilırken kabul etmesi.
Ortada dolaşan asılsız videolar oy calinmalari oy kullanmayalarin yerine evet basılıp zarflara konması nedir yahu bu dün akşam ne yaşadım ben hiçbirşeye anlam veremedim dinde soğudum herseyden.
Atatürkü seviyorum yazık oldu atatama kemikleri sizlamistır eminim.
Simdi OHAL uzatilicak idam gelicek suriyelilere vatandaşlık vericek.ülkemizı verdik başımız sağolsun demekten kendimi alamiyorum

Evet oyu kullanan biri olarak yazdıklarının büyük kısmına katılıyorum
Ne güzel yazmış diye okuyordum ki
Yine bir kalıba sokmuşsunuz
Buda hakka girmek değil mi
Ben öyle değilim mesela ama sen kalkıp akılsız vicdansız merhametsiz deyip hakka giriyorsun

Hangi taraftan olursanız olun
Nefret söyleminden uzak
Birbirinizi aşağılamadan
Hakaret etmeden
Beddua etmeden ifade edin kendinizi Allah aşkına

Bu yetenek hepimizde var...

sadece kisiye yorumlar yapılsa insanların ailelerini rencide edice seyler yazılmasa daha iyi olur..neticede biz tartısıyoruz ailemiz degil ve hassas konular hos degil gercekten ya dikkat edilmesi lazım

Her zaman ki gibi içinden cımbızla laf çekip oraya odaklandınız.Merak etmeyin bizler de cumhuriyete sahip çıkarız ,en az sizler kadar.

.
Ayrıca senin 7 sülaleni maaşlı çalıştıracak kadar durumum iyi paraya ihtiyacım yok merak etme haddini bil.

Ağzının ayarı yok biliyormusun,hadi sen arkadaşa cevap vermen gerekirken neden ailesini kattın..
Had bilmesi gereken sensin burada,yaptığın çok ayıp bir davranış..

Her zaman ki gibi içinden cımbızla laf çekip oraya odaklandınız.Merak etmeyin bizler de cumhuriyete sahip çıkarız ,en az sizler kadar.
Ne kadar sahip çıktığınızı gördük,cımbızlarım önem derecesi yüksektir çünkü,nasıl gözünüzden kaçabildi?
Rica ederim nereden kopyalayıp yapıştırıyorsanız önce kendiniz okuyun bize okutmadan.

Siyasetçilerdede seçmenlerdede okumaktan utandığım insanlar var gerçekten
Tükenmeleri dileğiyle

Yazının alt metni o çünkü.
Trumpın ingilterenin oy sayıları beni ilgilendirmiyor.

Evet çağ açıp çağ kapatan atamız var.çok şükür Zoruna mı gitti

Kim kız atanız

Sağol ablam desteğin için güzel ablam

O mesajı herkesin kiblemesi lazım..
Ne demek hayatım destek olmamız lazım hepimizin..

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkez birbirine saygı duymak zorunda
İnsan olanın bi nevi görevidir bu

O saygıyı kaybettirenler var maalesef,birasz önce direk aile hedef gösterilmiş..
Sence doğrumu bu yapılanlar..

Ama sonunda ayırdım linacım, senin öyle olmadığını biliyorum ve işin kötüsü sadece senin öyle olmadığını biliyorum.
Hatta yorumuma yazacaktım senin ismini sonra nasıl olsa okuduğunda alınmaz diyerek yazmadım.

Evet benim için 15 sene boyunca akp tarafından haksızlığa uğratılmış bütün insanları bir kere bile umursamayanlar vicdan yoksunudur.

18 maddeyi okumadan oylamaya gidenler akıl yoksunudur.

şaibe ve hileyi görmezden gelip bir gün adaletin kendilerine de gerekli olacağını düşünmeden hareket edenler ise merhamet yoksunudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…