Sinirden ağladım abla ya insan insana der mı bunu ? Bana dense gücüme gitmez o kadar . Anne babam sülalem sonuçta. Ki ben çok hassasim aile konusunda. Helal etmiyorum hakkımı. Hi ne hakkı denebilir. Kalp kırmak da hakka girmektir bence. Ben özür bekliyorum gerçekten çok üzüldüm
PöffTabi ya ölümsüz olduğunu atlamış arkadaş..
İnşallah
Tam anlamıyla açıklığa kavuştururlar
Nefret söylemlerine girmedende tartışabiliriz bu konuları
Sağol ablam desteğin için güzel ablamSen son derece haklısın yazılan mesaj zaten çok çirkince,birde aile katılınca daha da üzücü oluyor..
igrenc bir dusunce boylesine sorsan namus duskunudur ama ilk once baskalarının namusuna dil uzatmaması lazım..artık oyle fanatiklesmis tipler var ki gercekten muattap alamazsın bile iki tarafda da olabiliyor maalesef..siyasetcilerinde uslubunu duzeltmeleri lazım cok sert cok kaba olabiliyorlarBu hangi taraftan olursan ol
İnsan olan için utanç verici
Sağcısı solcusu siyaset yapmayı bilmeyip bel altı konuşan çok var
Umarım zamanla tükenirler daha başarılı insanlar yetişir
Evet oyu kullanan biri olarak yazdıklarının büyük kısmına katılıyorumYa hu bir kere de ALLAH RIZASI için deyin ki;
Ben vicdanımla kendi aklıma yatan oyu kullandım. Fakat ortada bir şaibe varsa, hile varsa bu kesinlikle yargılanmalıdır.
Hileli olan sandık numaraları tespit edilip o sandık başkanı yargılanmalı gerekli işlemler başlatılmalıdır.
Birçok yerde evetçiler şunu yazmış: Sanki mühürsüz oyların olduğu yerde tekrar oylama yapılsa hayır çıkacak!
Nereden biliyorsun kardeşim ne çıkıp ne çıkmayacağını. Biz şu çıkacak diye iddia mı ediyoruz? Evet de çıkabilir. Hayır da. Önemli olan kurallara uygun yapılması değil midir?
Neden kendi yöneticileriniz ne derse onların açıklamasına uygun hareket ediyorsunuz.
Yav ALLAH AŞKI için bir kere ya bir kere hileli oy hangi taraftan olursa olsun rabbim hesabını soracaktır. Devlet görevlileri bunun hesabını sormalıdır diyemiyorsunuz.
Tek söylediğiniz SİZ İNANMAK İSTEDİĞİNİZE İNANIYORSUNUZ.
Sizinle aynı tarafta olmadığım için o kadar mutluyum ki. Çünkü sadece kendi canınız yandığında gerçekleri anlamaya başlıyorsunuz.
Kendinizden olmayan bir insanın derdini, haksızlığa uğramış olmasını hiç umursamıyorsunuz.
Aranızda evli barklı olanlar çocuğu olanlar rabbim bir gün bunları karşınıza çıkartır diye hiç mi korkmuyorsunuz.
Siz hem akıl hem vicdan hem de merhamet yoksunu insanlarsınız.
Kanla kazanılan bu toprakları hileyle birinin eline teslim etmek bilgelik göstergesi olamaz. Siz köle olmaya, evden dışarı çıkmamaya, birilerinin hükmü altında yaşamaya alışmış nesillerin çocuklarısınız. Ruhunuzda özgürlük ve bağımsızlık yatmıyor. Hoş sizin reisiniz kadının toplumda ki tek siyasi görevi oy kullanmaktır demişti zamanında, doğru söylemiş, kendine inanan biat eden kadınların kafa yapısı tam da böyle.
Rabbim yaptığınız ve yapılanlara göz yumduğunuz tüm haksızlıklar için sizden bunu hesabını sorsun.
Hileye, şaibeye boyun eğmeyen bunun haksızlık olduğunu düşünen evetçi kişileri ayırt ediyorum eğer varsa böyle üyeler üzerine alınmasın.*
Her zaman ki gibi içinden cımbızla laf çekip oraya odaklandınız.Merak etmeyin bizler de cumhuriyete sahip çıkarız ,en az sizler kadar.100 yıllık pranga diyor cumhuriyete laf ediyor,böyle bir saygısızlık görmedim ben.
Cumhuriyet olmasaydı,Atatürk'ün inkılapları olmasaydın bilmem kimin 4. karısı olup kara çarşafın için de gözleri görünen ve eşinin arkasında ancak yürüyebilen bir kadın olacaktı..Bu devrimler çok fazla Türk milletine Türk kadınına özellikle..
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkez birbirine saygı duymak zorundaPek birşey çıkacağını zannetmiyorum artık...
Aleni hakaret edilmemesi lazım..
.
Ayrıca senin 7 sülaleni maaşlı çalıştıracak kadar durumum iyi paraya ihtiyacım yok merak etme haddini bil.
Ne kadar sahip çıktığınızı gördük,cımbızlarım önem derecesi yüksektir çünkü,nasıl gözünüzden kaçabildi?Her zaman ki gibi içinden cımbızla laf çekip oraya odaklandınız.Merak etmeyin bizler de cumhuriyete sahip çıkarız ,en az sizler kadar.
Siyasetçilerdede seçmenlerdede okumaktan utandığım insanlar var gerçektenigrenc bir dusunce boylesine sorsan namus duskunudur ama ilk once baskalarının namusuna dil uzatmaması lazım..artık oyle fanatiklesmis tipler var ki gercekten muattap alamazsın bile iki tarafda da olabiliyor maalesef..siyasetcilerinde uslubunu duzeltmeleri lazım cok sert cok kaba olabiliyorlar
Erdoğan baştanberidir rejim değil sistem değişecek diyor ,cumhuriyete sahip çıkıyor zaten ,Başkasının değil benim sözlerimi dikkate alın diyor.Kimse cumhuriyet gitsin istemiyor zaten.Yazının sadece orasına odaklanmışsınız.
Evet çağ açıp çağ kapatan atamız var.çok şükür Zoruna mı gitti
bizde burda bebekleri geriyoruz :))Siyasetçilerdede seçmenlerdede okumaktan utandığım insanlar var gerçekten
Tükenmeleri dileğiyle
Sağol ablam desteğin için güzel ablam
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkez birbirine saygı duymak zorunda
İnsan olanın bi nevi görevidir bu
Evet çağ açıp çağ kapatan atamız var.çok şükür Zoruna mı gitti
Evet oyu kullanan biri olarak yazdıklarının büyük kısmına katılıyorum
Ne güzel yazmış diye okuyordum ki
Yine bir kalıba sokmuşsunuz
Buda hakka girmek değil mi
Ben öyle değilim mesela ama sen kalkıp akılsız vicdansız merhametsiz deyip hakka giriyorsun
Hangi taraftan olursanız olun
Nefret söyleminden uzak
Birbirinizi aşağılamadan
Hakaret etmeden
Beddua etmeden ifade edin kendinizi Allah aşkına
Bu yetenek hepimizde var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?