- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.124
- 128
- 32
Yıllarca bu iş böyle süregelmiş.
Bir dönüp baksanıza bir defa çirkeflik yapmadığınız an var mı?
Bu referandumun adil olmadığını mı savunuyor sunuz evet bizde öyle savunuyoruz keşke azcık aklınız çalışsa
Ben sıktım dişimi ya sabır dedim ama artık kendinize gelin ..
Demokratik olmadan hilesiz seçimi bir tek ak parti mi yaptı .?
Doğuda insanlar tehdit edilerek zorla hayır dedirtildi.
Maskeleli pkk lılar gizlice evlere sızıp ev halklarını (bu il veya ilçeden evet çıkarsa hepinizi havaya uçururuz) diye tehdit etti be neyden bahsediyorsun.?
O ki sandıklarda hilelerden bahsediliyor ve hırsızlık var deniyor o halde bende doğudaki sandıklarda hırsızlık var diyorum.
Siz varya iflah olmaz nankörlersiniz OKADAR ...
Bir bakalım kimler HAYIR demiş...
Mıy mıy mıy konuşan hiçbir ideolojisi olmayan sırf muhalefet olayımda bir kenardan maaş alayım diyen bir CHP
Halkı sindirip pkk bayraklarıyla seçime giden halkı hayır kullanması için tehdit eden bir PKK
Türkiyenin zerre menfaatini düşünmeyen yıllarca Celal BAYAR ,DEMİREL,Turgut ÖZAL,ECEVİT,Tansu ÇİLLER,Mesut YILMAZ'ı kendi stratejik oyunlarının parçası yapan ve yıllardır sürekli devleti darbelerle indiren ABD
Amerikanın köpeği olan ve Türkiye yi 80 li yıllardan beri bölmek için tüm stratejileri mubah gören FÖTÖ
Bu işte bir terslik yok mu ?
Biz kimsenin bize torpili olacak diye Ülken'in geleceğini kendi menfaatlerimize tercih etmiyoruz etmeyiz bazıları gibi.
Ayrıca senin 7 sülaleni maaşlı çalıştıracak kadar durumum iyi paraya ihtiyacım yok merak etme haddini bil.
Sizin anlamadığınızı size anlatmak bizim işimiz değil eğitim bebeklikten başlar.
İşte En büyük devrim dün gece oldu ve Ülkemiz artık bağımsızlığını ilan etti.
Önümüzde 2 yıl var kim aklınıza yatarsa artık onun yönetimini tercih edersiniz olur biter ama düşünecek kadar aklınız kalmışsa.
Haddini bil sen önce. Ben vakti zamanında akpye oy vermiş bir seçmenim. Sana ve su yazdığını beğenen nankorlere ne desem az ama susuyorum. Çünkü anlamayacaksınız. Hdpyi meclise sokan siz terörist biz. Hadi ordan. @hippotalamus size de yazıklar olsun. O kadar dertlestik vaktinde başka bir şey demeyeceğim. Siz de gerçekten vicdan merhamet olsa bir insana bunları söyleyen birinin yazdıklarını beğenmeye haya ederdiniz.
Ayrıca sen bir haddini bil. Benim sülalem evet fakir fukara. Ben de bir memurum. Memur çocuğuyum. Benim sülalem insan satın almaz. Daha önce de demiştim. Ya zenginler oy veriyor ya çıkarı olanlar evet veriyor diye. Bunu ispatladıniz. Asla cevap vermeyin.