Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bi kezde gazezet
Tayyip Erdoğan 60 yaşında ölüp gidecek 5 10 yıl sonra o ipler kimin eline geçicek bilmem anlatabildik mi???

Çoğu kişi düşünüyor içinde Fetö barındığına.

Zihniyete bakar mısınız ? İnsanlıklarında şüphe ettim..Ve kimsenin kınadığını göremedim ne yazık ki..
Eki Görüntüle 1983401
Bu hangi taraftan olursan ol
İnsan olan için utanç verici
Sağcısı solcusu siyaset yapmayı bilmeyip bel altı konuşan çok var
Umarım zamanla tükenirler daha başarılı insanlar yetişir

Anlatamazsın bu tarz düşünen kişilere ....

Ya Allah aşkına ne yazdığını bile anlamıyorum. Ki yorumlarını sevdiğim bir üyesin beni neden polemiğe çekmeye çalıştığını gerçekten anlamadım.

Ben oyum güvende derken kendi oy kullandığım sandıktan bahsettim, tüm türkiye genelinden değil.

Kızgınlığın neye kime bilmiyorum ama ben kimseyi ayrıştırmadım hayırlı olsun sözümle. Bize terörist, vatan haini diyorlar asıl o zaman ayrışmış olmuyor muyuz?

Yine söylüyorum çıkan sonuç hayırlı olsun ülkeme. Ama bu bir temenni. Ben çıkan sonucun hayırlı olduğunu düşünmüyorum. Bunu söylemek de benim demokratik hakkım.

Kimseye hakaret etmemişim, kötü söz söylememişim sadece hayırlısı olsun demişim yaptığım açıklamalara bak.

Sakin ol canısı kibledim zaten...

Ne olduğu ortaya çıksın artık..

Erdoğan baştanberidir rejim değil sistem değişecek diyor ,cumhuriyete sahip çıkıyor zaten ,Başkasının değil benim sözlerimi dikkate alın diyor.Kimse cumhuriyet gitsin istemiyor zaten.Yazının sadece orasına odaklanmışsınız.

Evet çağ açıp çağ kapatan atamız var.çok şükür Zoruna mı gitti

Sakin ol canısı kibledim zaten...

Ne olduğu ortaya çıksın artık..
Sinirden ağladım abla ya insan insana der mı bunu ? Bana dense gücüme gitmez o kadar . Anne babam sülalem sonuçta. Ki ben çok hassasim aile konusunda. Helal etmiyorum hakkımı. Hi ne hakkı denebilir. Kalp kırmak da hakka girmektir bence. Ben özür bekliyorum gerçekten çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…