Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ya merak ediyorum hayır çıksaydı sandıktan CHP ve diğer partilerin vaatleri neydi? Erdoğan yeni sistem diyor hadi neyse CHP HDP SP VE MHP den gelen hayırcılar eğer hayır çıksaydı ne olacaktı?

Bu nasıl bir soru beynim yandı.. Chp mi bu Anayasa değişikliğini ortaya attı da bir vaadi olacak ya bu nasıl bir soru

Senin gibi insanlar Ülkede olduğu sürece çok şükür burnumuz boktan kurtulmaz
Sizinle daha önce muhabbetimiz olmuştu ama söylemlerinizi çok yadırgadım,beni hayal kırıklığına uğrattınız...

Orda dogru diyosun bu normal rutin secimler gibi degildi cok onemliydi o aciklama benide huzursuz etti.

Sinek kucuktur ama mide bulandirir derler ya onun gibi.

Ama her secimde bir hile lafi olur kabul edelim. Ne elektirigi biter ne cuvali bunlara inanmiyorum artik.

Tabiki hepimiz dikkatli olmaliyiz ama sonucta onlar gorevli olarak farkli sorumluluktalar.
Gelen gidiyo aksama kadar onlar sabit.
Mesela tel yasak sozde ama kimse ses etmiyo.
Resim cekersen kabinden ses olursa anlarlarsa sadece sorun oluyo.
Yoksa sessiz cek yani.
Onlar uyarmali herkesi dimi?

Dedim ya bu seferde elektirik diyen yok.
Boyle isimize geldigi gibi olmamali ya.
Kanun kanundur kural kuraldir.
Usulsuz olmussa iptal et ben tekrar oy kullanayim raziyim.
Yine ayni cikicaktir ama muhuru tam olucaktir

Son düzenleme:
ne vaadi parti seçimi mi bu?
Parti seçimi değildi tabi ki bunu biliyorum ama niye parti seçimiymiş gibi gösterilip kahvehane basıldı oradaki vatandaş tehdit edildi bunu anlamıyorum. Bu sadece benim çevremde AK parti ve CHP savaşı gibi lanse edildi burda insanlar birbirine düştü

onu 15 senedir siz biz yapanlara , ötekileştirenlere , hayır diyenler vatan hainidir diyenlere, hayır verenlerin karıları kızları bize helaldir diyenlere sorun bir zahmet..

O zaten farkıda değilmiş durumun canım bir de sen soru sorup kafasını iyice karıştırma :)
İyide o zaman niye her yerde AK Parti bayrağı CHP bayrağı vardı madem parti olayı değildi niye bayraklar yani burda genel seçimmiş gibi hava yaratildi

Kimseyi alıntılamadan yazıyorum Ysk nın sandık eğitimlerine kaçkez katılmış biri olarak mühürsüz zarf geçersiz oydur arkadaşım bu eğitimlerde söylenir...Yasal olan oyu iptal etmektir...Ysk hakimine öğlende durumu fark edince telefon açtık kullandırabilirsin oy diye cevap verildi...Benim aklıma yatmadı kimsenin oyu yanmasın ne Evetçi Ne Hayırcı yaşlı yaşlı insanlar oy kullanmaya geldiler yazık günah değil mi ?Ya bi usulsüzlük çıkarsa dedim ve zarflarla oy kullandırmadım 6 zarfa tutanak tutup ayırdım...Tabii ben sandık başkanıydım insiyatif bendeydi..Bu kırsalda ne oldu sizce?Bu seçime şaibe karıştıran YSK dır bunun savunulacak tarafı yoktur...Mühürsüz zarf geçersizdir diye eğitim verip Son gün böyle karar vermek çook rezil içler acısı bi durumdur...Hiçbir kuruma saygım güvenim kalmamıştır...Bu Referandum şaibelidir...Vicdan meselesi tabii ki de Bi taraf kazansın diye vicdan yoksunu olamam...Hayır çıksaydı bu mühürsüz zarflara kendileri itiraz edecekti dimi?Şeytanın aklına gelmez...Ee düşmez kalkmaz bi ALLAH ilahi adalet var....Vicdan Hukuk herkese lazım....

TARAFSIZ olması gereken bir Cumhurbaşkanı sürekli meydanlardaa EYYY KILIÇDAROĞLU diye sözlerine başlayacak. Sürekli bir aşağılama yapacak. Sonra bizler neden insanlar ayrıştı diyeceğiz, mantıklı mı? Değil.

onu 15 senedir siz biz yapanlara , ötekileştirenlere , hayır diyenler vatan hainidir diyenlere, hayır verenlerin karıları kızları bize helaldir diyenlere sorun bir zahmet..
15 yıldan önce nasıldı peki hükümet sen ben olayını yapan sadece AK partimiydi eskiden demokrattı evet üniversiteye başörtüsü ile alinmiyordu insanlar özgürdü evet daha bundan 15 yıl önce sırf başı kapalı diye evladının yemin törenine giremiyordu kadınlar meclise başörtülü bir milletvekili yoktu. Size soruyorum özgürlük laiklik bu muydu Allah aşkına

Sen hala ordamısın ?

İyide o zaman niye her yerde AK Parti bayrağı CHP bayrağı vardı madem parti olayı değildi niye bayraklar yani burda genel seçimmiş gibi hava yaratildi

Valla bizim burada hiç kimse Chp adına geldik bile diye gezmedi sahada. Her zaman Hayır platformundan geliyoruz dedik. Tek bir tane bile parti bayrağı gönderilmedi. Üstelik gönderilen Hayır ve Türk bayrakları bile sınırlıydı. Partide çalışa gençler cebinden harcadı hep. O afişler falan hep gönüllü üyeler sayesinde asıldı burada. Bütçe o kadar sınırlıydı ki bunu size anlatamam. Normalde Anayasa kitapçıklıkları ptt ile gönderilmesi gerekken buna ciddi mebla harcaması gerekirken, partiye geldi ve o gençler tek tek ev ev gezip dağıttı onları. Akp'li bir belediye burası. zabıtalar o sıırlı sayıda gelen afişleri bile düşmanca yırtıp attı. Biraz ileri asmak yerine bilerek söküp Hayırların üzerine Evet astılar. Buna dahi tahammül yok gerisini siz düşünün.

CHP hiçbir yerde parti adı parti bayrağı parti afişi kullanmamıştır...Genel Merkezin emriyle Hiçbir Chp logosu chp afişi kullanmamıştır...Devletin imkanlarıyla parti meselesi haline getiren Boy boy resim asan taraf bellidir...Göremeyende kördür partizandır...

ya daha önce yazmadım ama sizin nezdinizde yazayım zira artık çok sıkıldım şu başörtüsü olayından ki konumuz bile bu değilken her sıkışıldığında yaptığınız bu mağdur edebiyatı içimi şişiriyor..

bu ülkede sol hiç bir zaman iktidar olmadı . başörtüsü ile giremediğiniz yerlerin hesabınıda artık chp ye yüklemekten vazgeçin.. komik oluyor zira.. hükümet olamamış iktidar olamamış tarafa bu nefret nereden geliyor acaba?

özala sorun demirele sorun tansuya sorun vs. vs.. bu sorularınızın muhattabı ben değilim . 42 yaşındayım ve ben muhalefetim . hiç bir zaman iktidar olamadım dolayısıyla oğlunun yemin törenine gidemeyen annenin hesabını bana değil bunca zaman sağı iktidara taşıyanlara sorun..
bu anlamsız savunmanızın muhattabı ben değilim ..

Ay sana bir sey deyim mi? Şu söylediğinden artık akp liler bile bıkmıştır.
Seni okuyan birçok akp li girme artık o konulara diyordur.
Böyle bir mağdurluk yok bitmedi gitti anaa daha kaç seçim kullanmayı düşünüyosun mesela ne zaman geçer hırsın bi desene?

Ah maalesef geçmişte açılan yaralar çabuk unutulmuyor!! Verecek cevabın mı yok yoksa?
Cevap çokta gerek yok...İnsan kördeğneği beller gibi taraf tutunca ne desek boş:)Sayfalarca bu konular konuşuldu okumadın dimi?Başörtüsü yemin törenini nerden duydun taraflı haber yapanlardan halbuki başörtüsü serbestti Türban çarşaf yasaktı....Başörtüsüyle yemin törenine alınan benim çevremdekiler ne olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…