Ya merak ediyorum hayır çıksaydı sandıktan CHP ve diğer partilerin vaatleri neydi? Erdoğan yeni sistem diyor hadi neyse CHP HDP SP VE MHP den gelen hayırcılar eğer hayır çıksaydı ne olacaktı?
Sizinle daha önce muhabbetimiz olmuştu ama söylemlerinizi çok yadırgadım,beni hayal kırıklığına uğrattınız...Senin gibi insanlar Ülkede olduğu sürece çok şükür burnumuz boktan kurtulmaz
bonuscum göstere göstere yapacak halleri yok ki
olamıyor , bak yine Şırnaktan örnek veiyorum sandık başında sadece iki kişi var , ikisi de Hdp lidir belki bilemiyorum .
mesela Dedemler Amasya'nın bir ilçesinde yine sandık başında 3 kişi , nereden bileceksin ne olduğunu kim oldıuğunu.
daha öncede benzeri bir sürü olay oldu. Hayır önde çıksaydı ve yine bu geçersiz pusula mevzusu olsaydı yine güvenilir olmayacaktı .
ysk mesela neden son anda bu oyların geçerli olacağını söyledi? ben bir vatandaş olarak arkada mühür olması gerekitğini bilip kontrol ediyorum , sen sandık görevlisisin , sana eğitimler veriyorlar , ve tek kişi değilsin buna nasıl sandık görevlisinin hatasıdır , onlar hata yaptı diye geçersiz sayamayız diyebiliyorsun. ben bunu anlayamıyorum gerçekten .
ben nerden tespit edip , kanıtlıycam bu oyların dışarıdan gelip gelmediğini.
oy farkı çok az , ülkenin yarısı istemiyor sonuç olarak.
böyle kocaman bir soru işareti varken içim hiç rahat değil
O zaten farkıda değilmiş durumun canım bir de sen soru sorup kafasını iyice karıştırma :)Bu nasıl bir soru beynim yandı.. Chp mi bu Anayasa değişikliğini ortaya attı da bir vaadi olacak ya bu nasıl bir soru
Parti seçimi değildi tabi ki bunu biliyorum ama niye parti seçimiymiş gibi gösterilip kahvehane basıldı oradaki vatandaş tehdit edildi bunu anlamıyorum. Bu sadece benim çevremde AK parti ve CHP savaşı gibi lanse edildi burda insanlar birbirine düştüne vaadi parti seçimi mi bu?
Bu nasıl bir soru beynim yandı.. Chp mi bu Anayasa değişikliğini ortaya attı da bir vaadi olacak ya bu nasıl bir soru
O zaten farkıda değilmiş durumun canım bir de sen soru sorup kafasını iyice karıştırma :)
Parti seçimi değildi tabi ki bunu biliyorum ama niye parti seçimiymiş gibi gösterilip kahvehane basıldı oradaki vatandaş tehdit edildi bunu anlamıyorum. Bu sadece benim çevremde AK parti ve CHP savaşı gibi lanse edildi burda insanlar birbirine düştü
İyide o zaman niye her yerde AK Parti bayrağı CHP bayrağı vardı madem parti olayı değildi niye bayraklar yani burda genel seçimmiş gibi hava yaratildiO zaten farkıda değilmiş durumun canım bir de sen soru sorup kafasını iyice karıştırma :)
Parti seçimi değildi tabi ki bunu biliyorum ama niye parti seçimiymiş gibi gösterilip kahvehane basıldı oradaki vatandaş tehdit edildi bunu anlamıyorum. Bu sadece benim çevremde AK parti ve CHP savaşı gibi lanse edildi burda insanlar birbirine düştü
15 yıldan önce nasıldı peki hükümet sen ben olayını yapan sadece AK partimiydi eskiden demokrattı evet üniversiteye başörtüsü ile alinmiyordu insanlar özgürdü evet daha bundan 15 yıl önce sırf başı kapalı diye evladının yemin törenine giremiyordu kadınlar meclise başörtülü bir milletvekili yoktu. Size soruyorum özgürlük laiklik bu muydu Allah aşkınaonu 15 senedir siz biz yapanlara , ötekileştirenlere , hayır diyenler vatan hainidir diyenlere, hayır verenlerin karıları kızları bize helaldir diyenlere sorun bir zahmet..
Sen hala ordamısın ?15 yıldan önce nasıldı peki hükümet sen ben olayını yapan sadece AK partimiydi eskiden demokrattı evet üniversiteye başörtüsü ile alinmiyordu insanlar özgürdü evet daha bundan 15 yıl önce sırf başı kapalı diye evladının yemin törenine giremiyordu kadınlar meclise başörtülü bir milletvekili yoktu. Size soruyorum özgürlük laiklik bu muydu Allah aşkına
İyide o zaman niye her yerde AK Parti bayrağı CHP bayrağı vardı madem parti olayı değildi niye bayraklar yani burda genel seçimmiş gibi hava yaratildi
Ah maalesef geçmişte açılan yaralar çabuk unutulmuyor!! Verecek cevabın mı yok yoksa?Sen hala ordamısın ?
CHP hiçbir yerde parti adı parti bayrağı parti afişi kullanmamıştır...Genel Merkezin emriyle Hiçbir Chp logosu chp afişi kullanmamıştır...Devletin imkanlarıyla parti meselesi haline getiren Boy boy resim asan taraf bellidir...Göremeyende kördür partizandır...Valla bizim burada hiç kimse Chp adına geldik bile diye gezmedi sahada. Her zaman Hayır platformundan geliyoruz dedik. Tek bir tane bile parti bayrağı gönderilmedi. Üstelik gönderilen Hayır ve Türk bayrakları bile sınırlıydı. Partide çalışa gençler cebinden harcadı hep. O afişler falan hep gönüllü üyeler sayesinde asıldı burada. Bütçe o kadar sınırlıydı ki bunu size anlatamam. Normalde Anayasa kitapçıklıkları ptt ile gönderilmesi gerekken buna ciddi mebla harcaması gerekirken, partiye geldi ve o gençler tek tek ev ev gezip dağıttı onları. Akp'li bir belediye burası. zabıtalar o sıırlı sayıda gelen afişleri bile düşmanca yırtıp attı. Biraz ileri asmak yerine bilerek söküp Hayırların üzerine Evet astılar. Buna dahi tahammül yok gerisini siz düşünün.
15 yıldan önce nasıldı peki hükümet sen ben olayını yapan sadece AK partimiydi eskiden demokrattı evet üniversiteye başörtüsü ile alinmiyordu insanlar özgürdü evet daha bundan 15 yıl önce sırf başı kapalı diye evladının yemin törenine giremiyordu kadınlar meclise başörtülü bir milletvekili yoktu. Size soruyorum özgürlük laiklik bu muydu Allah aşkına
15 yıldan önce nasıldı peki hükümet sen ben olayını yapan sadece AK partimiydi eskiden demokrattı evet üniversiteye başörtüsü ile alinmiyordu insanlar özgürdü evet daha bundan 15 yıl önce sırf başı kapalı diye evladının yemin törenine giremiyordu kadınlar meclise başörtülü bir milletvekili yoktu. Size soruyorum özgürlük laiklik bu muydu Allah aşkına
Cevap çokta gerek yok...İnsan kördeğneği beller gibi taraf tutunca ne desek boş:)Sayfalarca bu konular konuşuldu okumadın dimi?Başörtüsü yemin törenini nerden duydun taraflı haber yapanlardan halbuki başörtüsü serbestti Türban çarşaf yasaktı....Başörtüsüyle yemin törenine alınan benim çevremdekiler ne olucak?Ah maalesef geçmişte açılan yaralar çabuk unutulmuyor!! Verecek cevabın mı yok yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?