- 11 Nisan 2017
- 124
- 143
- 18
Yoo tabii var hemde bi başörtülü olarak.Ah maalesef geçmişte açılan yaralar çabuk unutulmuyor!! Verecek cevabın mı yok yoksa?
Canım zaten ben onları savun muyorum asla bu büyük terbiyesizlik ben sadece bu bölgede her yerde evet hayır afişi isterdim onun yerine AK parti ve CHP afişi vardı bu duruma getiren bence sadece AK Parti değil bunda herkesin büyük payı var. Misal dün sokak ortasında hayır a bastım hepsinin canına okuyacağız onları denize süreceğiz diyen bir zihniyet vardı sokakta aynı şeyi evet e basan yapsa yine aynı tepkiyi verirdim ben. Bunu anlamıyor bazı insanlar herkes hayır diyebilir yada evet niye saygı duyulmuyor. Benim abim hayır dedi ben evet dedim napalim şimdi birbirimize düşman mı olalım. Söylemek istediğim bu saygı olsa evet te hayırda çıksa ülkemiz daha güzel yerlerde olabilirdi ah şu ayrıştırmanin gözü kör olsunValla bizim burada hiç kimse Chp adına geldik bile diye gezmedi sahada. Her zaman Hayır platformundan geliyoruz dedik. Tek bir tane bile parti bayrağı gönderilmedi. Üstelik gönderilen Hayır ve Türk bayrakları bile sınırlıydı. Partide çalışa gençler cebinden harcadı hep. O afişler falan hep gönüllü üyeler sayesinde asıldı burada. Bütçe o kadar sınırlıydı ki bunu size anlatamam. Normalde Anayasa kitapçıklıkları ptt ile gönderilmesi gerekken buna ciddi mebla harcaması gerekirken, partiye geldi ve o gençler tek tek ev ev gezip dağıttı onları. Akp'li bir belediye burası. zabıtalar o sıırlı sayıda gelen afişleri bile düşmanca yırtıp attı. Biraz ileri asmak yerine bilerek söküp Hayırların üzerine Evet astılar. Buna dahi tahammül yok gerisini siz düşünün.
15 yıldan önce nasıldı peki hükümet sen ben olayını yapan sadece AK partimiydi eskiden demokrattı evet üniversiteye başörtüsü ile alinmiyordu insanlar özgürdü evet daha bundan 15 yıl önce sırf başı kapalı diye evladının yemin törenine giremiyordu kadınlar meclise başörtülü bir milletvekili yoktu. Size soruyorum özgürlük laiklik bu muydu Allah aşkına
Ben yazmıştım o mesajı seni neden bu kadar rahatsız etti anlamadım.Kimdi yazdı hatırlamıyorum " ben hayır'li olsun dedim , karşıdaki de aynı cevabı verdi. Gülüştük. Oyumu güvenilir ellere bırakmanın huzuruylayim. " gibi bir açıklama yapılmıştı burada.
En çok aklıma takılan mesajlardan.
Çok tuhaf gelmişti bu yorum. Ayrıştırma bir taraftan, idrak ve bakış acısı şaşırtmıştı beni.
...
Şimdi kimse hayırlısı olsun demiyor. Ağza dolanan kelimeler , kelime oyunlarıyla yerini bulmuyor demek ki..
Böyle bi afiş hiçbir yerde göremezsin çünkü kullanılmadı..Belkide evet billboardlarından heryerde Binali beyi ve Tayyip Erdoğanı görmekten böyle düşündün sanırım...Canım zaten ben onları savun muyorum asla bu büyük terbiyesizlik ben sadece bu bölgede her yerde evet hayır afişi isterdim onun yerine AK parti ve CHP afişi vardı bu duruma getiren bence sadece AK Parti değil bunda herkesin büyük payı var. Misal dün sokak ortasında hayır a bastım hepsinin canına okuyacağız onları denize süreceğiz diyen bir zihniyet vardı sokakta aynı şeyi evet e basan yapsa yine aynı tepkiyi verirdim ben. Bunu anlamıyor bazı insanlar herkes hayır diyebilir yada evet niye saygı duyulmuyor. Benim abim hayır dedi ben evet dedim napalim şimdi birbirimize düşman mı olalım. Söylemek istediğim bu saygı olsa evet te hayırda çıksa ülkemiz daha güzel yerlerde olabilirdi ah şu ayrıştırmanin gözü kör olsun
Cevap çokta gerek yok...İnsan kördeğneği beller gibi taraf tutunca ne desek boş:)Sayfalarca bu konular konuşuldu okumadın dimi?Başörtüsü yemin törenini nerden duydun taraflı haber yapanlardan halbuki başörtüsü serbestti Türban çarşaf yasaktı....Başörtüsüyle yemin törenine alınan benim çevremdekiler ne olucak?
Bunların dedili var mı Allah aşkına ben AK partili değildim son 2 sene öncesine kadar oylarım hep MHP ye idi. Ama insanların gözüyle şahit olmuş gibi yorum yapması çok anormal. Ben asla diyemem hayır yapmadı ya da yaptı. Bunu bir tek Allah bilir bu kadar net konuşamam yaniYoo tabii var hemde bi başörtülü olarak.
Akp gelmeden önce dinimizi yaşayamadıkmı yaşadık hemde en huşulusundan.
Tamam kabul akpnin yaptığı en iyi ve tek icraat ki dinin TRde sömürülmeye açık tarafını keşfetmişler başörtüsüyle girdiler mevzuya.
Ama sonra özelleşen devlet kurumları anasının nikahına devredilen tekel alınan gemicikler. Ha buarada van minüt genşler.
Sonra efenim ayakkabı kutularıyla ğaracıklar dolarcıklar eh mpntaj hepsüü huloğğğ ses kayıtlaarı daha neler neler..
Vallahi brn hiç görmedim chp afişi akp afişi heryer evetti buralarda. Farkettiysen hayır yoktu neden çünkü hayır afişine bile izin verilmedi. Akpli Belediyeler panoları babasının malı gibi kullandı.Canım zaten ben onları savun muyorum asla bu büyük terbiyesizlik ben sadece bu bölgede her yerde evet hayır afişi isterdim onun yerine AK parti ve CHP afişi vardı bu duruma getiren bence sadece AK Parti değil bunda herkesin büyük payı var. Misal dün sokak ortasında hayır a bastım hepsinin canına okuyacağız onları denize süreceğiz diyen bir zihniyet vardı sokakta aynı şeyi evet e basan yapsa yine aynı tepkiyi verirdim ben. Bunu anlamıyor bazı insanlar herkes hayır diyebilir yada evet niye saygı duyulmuyor. Benim abim hayır dedi ben evet dedim napalim şimdi birbirimize düşman mı olalım. Söylemek istediğim bu saygı olsa evet te hayırda çıksa ülkemiz daha güzel yerlerde olabilirdi ah şu ayrıştırmanin gözü kör olsun
Tesettür ve başörtüsü zaten aynı ki ben de başörtüsü dedim sonuçta ikisi aynı seyeskiden başörtüsü vardı bunlarla tesettür oldu..
farkı yaratan kendileri ağlayan gene kendileri..
Herşey okadar çarpıtıldı ki kadınlarmızın başörtüsü bile siyasi malzeme yapıldı...Türban konusu çok hassas bizim başörtme şeklimiz türban değildir çokkk uzun mesele...anlatsakta anlayan olmaz...eskiden başörtüsü vardı bunlarla tesettür oldu..
farkı yaratan kendileri ağlayan gene kendileri..
ne yaptin simdi beni mi asagilamis oldun.Tabi ki boşuna yahu kk daki orana bak %72 hayır çıkmış, hile yapılmasa Türkiye genelinde de bu çıkarmışbuna verilebilecek cevaptaki mantıklı cümleye yazık. Gerek de Yok zaten , kafan güzelmiş güle güle kullan derim en fazla
Canım zaten ben onları savun muyorum asla bu büyük terbiyesizlik ben sadece bu bölgede her yerde evet hayır afişi isterdim onun yerine AK parti ve CHP afişi vardı bu duruma getiren bence sadece AK Parti değil bunda herkesin büyük payı var. Misal dün sokak ortasında hayır a bastım hepsinin canına okuyacağız onları denize süreceğiz diyen bir zihniyet vardı sokakta aynı şeyi evet e basan yapsa yine aynı tepkiyi verirdim ben. Bunu anlamıyor bazı insanlar herkes hayır diyebilir yada evet niye saygı duyulmuyor. Benim abim hayır dedi ben evet dedim napalim şimdi birbirimize düşman mı olalım. Söylemek istediğim bu saygı olsa evet te hayırda çıksa ülkemiz daha güzel yerlerde olabilirdi ah şu ayrıştırmanin gözü kör olsun
Buralarda var dı bilemiyorum yaniVallahi brn hiç görmedim chp afişi akp afişi heryer evetti buralarda. Farkettiysen hayır yoktu neden çünkü hayır afişine bile izin verilmedi. Akpli Belediyeler panoları babasının malı gibi kullandı.
Neyinden memnun değildiniz Cumhuriyetinde ülkeyi tekadama sundunuz cidden merak ediyorum?
Bizim buralarda da vardiBuralarda var dı bilemiyorum yani
Tesettür ve başörtüsü zaten aynı ki ben de başörtüsü dedim sonuçta ikisi aynı sey
Ya merak ediyorum hayır çıksaydı sandıktan CHP ve diğer partilerin vaatleri neydi? Erdoğan yeni sistem diyor hadi neyse CHP HDP SP VE MHP den gelen hayırcılar eğer hayır çıksaydı ne olacaktı?
Çok meraktayım bu referandumdan Hayır çıksaydı koşa koşa kendileri itiraz edecekti mühürsüz zarflara bu bir tuzaktı resmen ...Yazıklar olsun diyorum ya adalet vicdan kimsede kalmamış.....Böyle seçmene böyle yönetim anlayışı ne diyeyim ki ben...Adeletli bir seçim olsaydı keşke de %80 evet çıksaydı buna söz edecek halimiz olmazdı bizimde kusura bakmayın da. 1.5 milyon mühürsüz oy var aradaki fark 1.2 milyon. Bunun dışında sonradan mühürlenenler var. Pek çok tutaakvar 2.5 milyona yakın oyda şüphe var. Hala Evet mi çıktı diyeceğiz. Bunu nasıl kabullenelim. Sorun zaten bu. Yani siz resmen boşverin canım öylede böylede olmuş susup oturun istiyorsunuz belki ama bu parti seçimi değil. Bu Cumhuriyeti kaybetmemize neden olacak bir durum ve buna asla sessiz, sakin kalınamazzz. BEN KALMAM en azından.
Saygı duyamadıgınız nedir türk miletimi yoksa milletin iradesimi..
Milli iradeye saygı lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?