Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Çok ilginç
Halbuki doğu oylarına bakıldığında hdp nin coğunlukla evet dediği çıkmış ortaya. Zorla hayır dedirtmeleri(!) işe yaramadıysa demek ki. Kimlerle aynı oyu vermiş oldunuz şimdi? Tuh ya.

Bir uyandirma cabasi herkeste allah kolaylik versin.

Iki tarafta karsidakine uyanin artik diyor.
Dunku sonuca gore demekki uyanik olanlarda baya uyanik uyuyanlarda.

Herkes artik daha saygi duymali karsi tarafa.

Allah Allah sen doğuyu neresi sanıyorsun acaba harita bilgin varsa bir bak derim.
Evet tüh yaa..

Bir akıllı sizsiniz zaten . Ah siz olmasanız ne yapardık?
Hala konuşuyoruz evet ve hep konuşacağız sizin gibi.

Biz olmasaydık çukura daha erken batardınız biz varız 2017yi buldu çukura batmanız. Konuş sen konuş kaçacak ülke ararken de göreceğim senin konuşmalarını. Mesleğim icabı yargıda olacağım benim mesleğimi hakkıyla tarafsız yapmama izin vermediniz adaletin zerresini hak etmiyorsunuz evet verenler ben de zerresini göstermeyeceğim hak etmeyen bu sistemi getiren halka.

Sonuç herkes için hayırlara vesile olsun..Benim tahminimde aynen birbirine yakın olacaktı sonuçlar.
Çünkü her AKP ve MHP seçmeni evete basmadı.
Çünkü eyaletti ,Erdoğandan sonrası idi ,tek adamlıktı derken hayırcılar iyi çalıştı.
Çünkü meydanlarda maddelerden çok ,birbirleriyle sataşmalar konuşuldu.Halk okusa da maddeleri tam anlayamadı ,şüpheyle yaklaştı.
Ha tek adamlıktı ,tüm yetkileri kendim için bile istemem derken Kılıçdaroğlu,tek adama karşı olduğunu söylerken CHP başkanlık için aday koymayacak mı?Öyle ya madem karşılar aday da koymamaları lazım.Aklımda deli sorular

Yazılanlardan sonra rahmetli dedem geldi aklıma .
Kendisi Beşiktaş taraftarıydı.
Beşiktaş yenince sevinirdi ama yenilince hakemi satın almışlar derdi.

Hele bir video izledim arka arkaya seri şekilde evet mührü basılan videoyu.
Sandık başında her partiden yetkililer olacak.
Müşahitler ve sandık başkanları olacak.
Kapı açık ,sıra bekleyenler olacak.
Ayrıca güvenliği sağlayan asker ve polisler olacak .
Böyle bir ortamda birçok oy pusulası alıp seri seri evet mührü basılacak öyle mi?
Tabii sonuç belli.İlla çamur atılacak ya ,Kazandılar ama hileyle denecek ya .Yersen...

Bak sen yaa hadi git ordan
Türkiyenin yargı sistemi tarafsız yürüyorduda biz mi bozduk .
Sen beni savunacak kapasitede değilsin zaten sana ihtiyacım yok evetçi çevrem çok sen işine bak.

Ya kime mal edicem iyimisin arkadasim?
Sen cok o gorulu dedin o zaman konusananlara bende sapkin dedim.

O konusanin gercegini soyledim sana anlasilmaz olan nedir?

Yav birde neye inanmiyorsun aklim almiyor yasamamis olabilirsin ama bunlar yasandi.
Nasil sort gozune batip icinden icinden hirslaniyorsa birileri aynen digeride o hirsla annemin ortusunu cekistirebiliyor ucundan tutupta.

Falan fistik degil yani. O gun mayo diyen oyle sahsiyetlerdi o yuzden öngörülü degil benim gozumde.

Sizde onemsemek var ne demek sizde yokmu?
Herkes onemlidir ya hu herkes :)

Saygı duyamadıgınız nedir türk miletimi yoksa milletin iradesimi..
Milli iradeye saygı lütfen

Ne milli iradesi ya siz hala seçimi kazandığınıZı mı sanıyorsunuz? Seçimi aptal saptal mühürsüz oy pusulularının kabulüyle kazandınız böyle bir hukuk skandalı olamaz ya. Önce şerefli olsunlar onlar millet iradesine saygı duysun saçma sapan yöntemlerle kazanılan seçimde ona milli değil başka irade derler anlayana. Mühürsüz oy pusulasının kabulünün hukukta asla açıklaması yok! Nerden mi biliyorum en iyi devlet okulunun hukuk fakültesi mezunuyum yazıklar olsun okuduğum okula verdiğim emeklere hukukub geldiği yere bak

Bak sen yaa hadi git ordan
Türkiyenin yargı sistemi tarafsız yürüyorduda biz mi bozduk .
Sen beni savunacak kapasitede değilsin zaten sana ihtiyacım yok evetçi çevrem çok sen işine bak.

Benim kapasitem yok mu? Senin yanından geçemeyeceğin okul mezunuyum ben. Yargı tarafsız değil diye b.ka batması mı gerekiyordu illa ne HSYKdab haberin var ne AYMden bi sus ya. Çoktur evetçi çevren çıkarcılar sizi biz de çıkarcı olsaydık çıkarı hukukun üstünlüğüne tercih ederdik

Ysk nin aciklamasini dinlediniz mi

Ya canım tarih tekerrür ediyor ve şaşırmadık tabiki
Deli sorularının cevabını vereyim,herhalde ortalığı bize mi bırakacaklar

Allah Allah sen doğuyu neresi sanıyorsun acaba harita bilgin varsa bir bak derim.
Evet tüh yaa..

Doğudan kastım güneydoğu o kısmı sanırım anlamışsındır da, senin için şöyle bir link bırakıyorum. Üşenmezsen incele lütfen. 1 kasım seçimi ve dün üzerinden gayet güzel karsılastırmalar var. Özellikle il il incelendiği bölüme bak. Gerçi okumazsın belki çünkü sonuclar üzebilir
Bölgeden hayır cıkması hdp den evet oylarının da geldiği gerceğini değiştirmiyor. Ki dün cumhurbaşkanımızda bu konuya özellikle değinmişti.
http://www.aljazeera.com.tr/al-jazeera-ozel/evete-kurt-secmen-katkisi

Oyh darlandum.

Amin hayirli olsun ins.

Cok dogru ak parti secmeninin bir kismi vermedi. Ak parti dusunsun biraz nerde hata yaptik diye.

Bir danismandi son gunlerdeki ve mudehale edilmedi. Basit biri degil boyle ileri geri konusmasinin bir bedeli olur ins.

Son yillardaki her secimde elektirik deyip durdular bu sefer ses eden yok galiba.

Uzun uzun yazmışsın 2kediannesi ama içerik boş. Yapım aşamasında derken bile örneğin yok.
Ilk verdiğin örneğin zıttı da var ayrıca. Otobüste başörtüsü çekilip şiddete maruz kalan kişi de mi unutuldu ve niceleri. Önceleri , sonraları. O zamanlar, bu zamanlar insanlık nerede(ydi) ?

Bu sistemle değil insan olmayan varliklarla alakalı. Her zaman olacak maalesef bu dusmanliklar olduğu sürece.
...

Şuan ki sistem hakkında benimde cekincelerim , korkularım var ancak artık felaket senaryoları çizilmesi kimsenin işine yaramaz.

Ysk nin aciklamasini dinlediniz mi

Dün gece dinledim. YSKda kabul edilmemesi gerektiğine ilişkin kanun var mevzuatta ama kabul edilebileceğine karar vermişler. Böyle bir karar veremez mümküb değil yok böyle bir şey ya sen yasama organı değilsin ne kararı alıyorsun orda kanun var bunu nasıl kabul edebilirim? Hukuk skandalı. Gelmişler bik bik seçim kazandık diyorlar sonra. Kazanırsınız tabi bu kadar dolap dümen niye çevrildi tarafsız hiçbir kurul kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…