Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

eee sonuç?

arkadaşlar neyin kavgasını yapıyorsunuz, referandum defteri kapandı bitti artık, boşu boşuna banlanmayın rica edicem

bundan sonra ülkemizdeki değişimleri tartışıcaz artık, görünen durum bu

Biraz sagduyulu ve sakin olunmasi lazim.

Bu çerçevede devam eden yazışmalar okuma hayaliyle girdim

Ama kk siyaseti kendini gösterdi her zamanki gibi

Hakaretler beddualar havada uçuşmuş
Birde hunharca beğenilmiş

Herşeyden önce dönüp birbirimize ne yaptığımıza bakalım
Esas üzülecek durum budur

Bu kadar nefret etmeyelim birbirimizden
Aynı ailenin içinde dahi onlarca renk var iken
bu tahammülsüzlük niye ???

Yapmayın Allah aşkına

Haa.. Simdi de sevgi pitircigi olmamizi bekliyorsunuz. Ben sizin ne hosunuza gitmek, ne de sizi memnun etmek zorundayim. 100 yillik Cumhuriyet rejiminden rahatsiz oldunuz, Cumhuriyeti yiktiniz. Diktatorluk rejimine evet dediniz, ulkede yasamayi, yurutmeyi, yargiyi bir kisinin iki dudagi arasina biraktiniz. Benim guzel ulkemi bir Ortadogu ulkesi haline getirdiniz. Milli iradenin kokune kibrit suyu doktunuz. Bundan uc bes yil sonra pisman olup biz bu ulkeyi nasil kandik da bir cilgina teslim ettik dediginiz zaman ben sizi belki duymayacagim, gormeyecegim, okumayacagim ama bilin ki o gun bir yerlerde size yuregimin taa en derin yerinden lanet okuyor olacagim.

İnsanların oyları ve özgürlükleri hiçe sayılırken sanmıyorum bunun olabileceğini

İnsanın içi almıyor çünkü.

Bu sağduyuyu ysk göstermeliydi
gostersin, ben burada ysk ile yazismiyorum. Burada yazilanlara bakiyorum sayfalari tek tek okuyorum ve bir tarafi genellemeden okuduklarima cok uzuluyorum.

Unutmayin, herzaman olan halkimiza oluyor. Kimse birbirine dusmeden biraz tansiyonu dusuk tutarak, gaza gelmeden tabi ki istedigini tartişsin. Tabi ki mumkun degil. Biliyorum, boşa yaziyorum.

Ben size birbirinizi sevin demedim
Birbirinize saygı duyun dedim
Hakaret ile beddua ile kimse bir adım ilerleyemez
Sadece hayır oyu verenlere bu uyarımda demedim
Her iki seçeneğin savunucularınada
Düzeyli bir tartışma ortamı diledim
Bundan rahatsız olmanız sizin karakteriniz
Siz bana beddua etmeyi tercih ettiniz
Sizin duanızla yaşamıyorum tavrınızın bana bir eksisi yada kazancı yok
Ben size aynı şekilde karşılık vermeyeceğim
Nefret dolu bir insan değilim
Sizin tercihiniz uslübunuz tavrınız sizi ilgilendirir

Demokratik Cumhuriyeti yikip rejimi tek bir adamin askina diktatorluk rejimine cevirenlere hic saygi duymuyorum. Sehitlerimizin mezarda kemikleri sizliyordur bugun. Turk milleti ozgur olsun diye bu topraklarda sehit oldu onlar, siz ise bir adama kole ettiniz bu ulkeyi 100 yil sonra yeniden. Hala ilerleme dusunuyorsun he mi? Bir on yil icinde getirir Amerika sana da demokrasiyi, paramparca oldugunda Irak gibi, Afgan gibi, Suriye gibi, gorursun sen ilerlemeyi. O zaman ogrenirsin BOP projesinin es baskani olmanin ne demek oldugunu, Ortadogu cehennemini de yasarken gorursun. Mahvettiniz elbirligi ile guzelim ulkeyi, bir de gelmis saygi ve hosgoru bekliyor. Pess..

Bide saygımı bekliyorlarmış Bu ülkede milyonların gözünün önünde şaibeli bir seçim yapıldı, ysk başdegneği çıkıp milyonların gözümüzün içine baka baka geçersiz milyonlarca oyu akepe istedi kabul ettik dedi, bir ülke karanlığa doğru sürükleniyor bide saygı bekliyorlarmış hemiii XXlarge kafalar

Siz okursunuz başka anlarsınız ben başka anlarım
Özgür irade diye birşey var
Hayır çıksa ben kalkıp laf dalaşına girmezdim
Önceki konularda babam görevde iken kalkıp savaştığı teröristleri savunup ağlatmıştınız
Şimdi bana şehitlerden gelme
Saygı bu kadar ütopik birşey değil
Düşüncesi dili dini ırkı ne olursa olsun herkes birbirine saygı duymak zorunda bu yaştan sonra benmi öğreteyim size?

Seçimde görülen şaibelere itirazlar zaten yapıldı
Bende diyorum
Bu mühürsüz zarflardaki oy dağılımını inşallah açıklarlar
İnsan olarak saygı duyuyor birbirimize saygılı olalım diyorum
Ne kadar zormuş ya

Sanirim bizde sorun var aksamdan beri basima agrilar giriyor, gozlerim dolu dolu bu yazdiklarnizi sadece dusunuyordum..kelimelere burunmus gorunce daha aci..ohalde baskanligin provasiydi benim gozumde...yazacak cok sey varken susmayi secmek istiyorum cunku dayanamiyorum..

Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı artık,hala yüzde elli dimdik ayaktayız,azınlık değiliz biz.
Vatandaşlık görevimizi yaptık,zaman içinde hangi tarafın kandırıldığını göreceğiz zaten.

Umarim bir gun basimizdan gecen fuzelerin dususuyle uyanmayiz, umarim elimiz carsaftan gorundu diye falaka yatirilmayiz, savaslarin ilk galibi kadinlardir onlar tecavuze ugrar igrenc insanlar tarafindan bunlarida yasamayiz...sayet yasarsak butun evet verenlerin uzerindedir vebalimiz asla hakkimi helal etmiyorum

........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…