aslında uyustuve yine kk sonuçları beklenen sonuçla uyuşmadı
Tüm bunlar üzerine konuşulabilir elbette ...
Ama :)
Hiç birisi o kararın bu gün alınmadığı gerçeğini değiştirmez .
Ben sadece bunu yazdım . Buradaki yorumlardan bağımsız ... çünkü iki renkli bir kağıdın bir tarafına damga basıyor olma ortak noktası ... beni burdaki tüm aynı renge damga basanların yorumlarından mükellef tutmaz :)
Iyi geceler ....
arkadaşlar neyin kavgasını yapıyorsunuz, referandum defteri kapandı bitti artık, boşu boşuna banlanmayın rica edicem
bundan sonra ülkemizdeki değişimleri tartışıcaz artık, görünen durum bu
hoşgörüden yana gem vuran arkadaşlarımız.
benim eşim 'evet'çi ama ben 'hayır'cıyım.
çok şükür bizim evde 'sulh' var.
ama nasıl?
o 'bir ismin' pankartıyla dolaşıp, bir şeyleri gözüme sokmuyor çok şükür.
bende 'evet'çi diye ona bir kaşık yemek daha az koymuyorum.
geçinip gidiyoruz.
anlatabildim mi?
Site kurallarına ve yasalara aykırı yorumlarınız kiblediğiniz takdirde zaten uyarı alacaktır ama ben yine de hatırlatayım, sizler 2 düşman ülke insanları değilsiniz, hepiniz bu ülkenin vatandaşlarısınız, Evet veya Hayır demeniz sizi hain yapmıyor, münafık, kafirde olmuyorsunuz(öyle yorumlarda okudum ona istinaden yazıyorum) beddua etmenizde ayıp kaçıyor, bir galip veya mağlup yok.
Biraz sagduyulu ve sakin olunmasi lazim.
Haa.. Simdi de sevgi pitircigi olmamizi bekliyorsunuz. Ben sizin ne hosunuza gitmek, ne de sizi memnun etmek zorundayim. 100 yillik Cumhuriyet rejiminden rahatsiz oldunuz, Cumhuriyeti yiktiniz. Diktatorluk rejimine evet dediniz, ulkede yasamayi, yurutmeyi, yargiyi bir kisinin iki dudagi arasina biraktiniz. Benim guzel ulkemi bir Ortadogu ulkesi haline getirdiniz. Milli iradenin kokune kibrit suyu doktunuz. Bundan uc bes yil sonra pisman olup biz bu ulkeyi nasil kandik da bir cilgina teslim ettik dediginiz zaman ben sizi belki duymayacagim, gormeyecegim, okumayacagim ama bilin ki o gun bir yerlerde size yuregimin taa en derin yerinden lanet okuyor olacagim.Bu çerçevede devam eden yazışmalar okuma hayaliyle girdim
Ama kk siyaseti kendini gösterdi her zamanki gibi
Hakaretler beddualar havada uçuşmuş
Birde hunharca beğenilmiş
Herşeyden önce dönüp birbirimize ne yaptığımıza bakalım
Esas üzülecek durum budur
Bu kadar nefret etmeyelim birbirimizden
Aynı ailenin içinde dahi onlarca renk var iken
bu tahammülsüzlük niye ???
Yapmayın Allah aşkına
gostersin, ben burada ysk ile yazismiyorum. Burada yazilanlara bakiyorum sayfalari tek tek okuyorum ve bir tarafi genellemeden okuduklarima cok uzuluyorum.İnsanların oyları ve özgürlükleri hiçe sayılırken sanmıyorum bunun olabileceğini
İnsanın içi almıyor çünkü.
Bu sağduyuyu ysk göstermeliydi
Ben size birbirinizi sevin demedimHaa.. Simdi de sevgi pitircigi olmamizi bekliyorsunuz. Ben sizin ne hosunuza gitmek, ne de sizi memnun etmek zorundayim. 100 yillik Cumhuriyet rejiminden rahatsiz oldunuz, Cumhuriyeti yiktiniz. Diktatorluk rejimine evet dediniz, ulkede yasamayi, yurutmeyi, yargiyi bir kisinin iki dudagi arasina biraktiniz. Benim guzel ulkemi bir Ortadogu ulkesi haline getirdiniz. Milli iradenin kokune kibrit suyu doktunuz. Bundan uc bes yil sonra pisman olup biz bu ulkeyi nasil kandik da bir cilgina teslim ettik dediginiz zaman ben sizi belki duymayacagim, gormeyecegim, okumayacagim ama bilin ki o gun bir yerlerde size yuregimin taa en derin yerinden lanet okuyor olacagim.
Demokratik Cumhuriyeti yikip rejimi tek bir adamin askina diktatorluk rejimine cevirenlere hic saygi duymuyorum. Sehitlerimizin mezarda kemikleri sizliyordur bugun. Turk milleti ozgur olsun diye bu topraklarda sehit oldu onlar, siz ise bir adama kole ettiniz bu ulkeyi 100 yil sonra yeniden. Hala ilerleme dusunuyorsun he mi? Bir on yil icinde getirir Amerika sana da demokrasiyi, paramparca oldugunda Irak gibi, Afgan gibi, Suriye gibi, gorursun sen ilerlemeyi. O zaman ogrenirsin BOP projesinin es baskani olmanin ne demek oldugunu, Ortadogu cehennemini de yasarken gorursun. Mahvettiniz elbirligi ile guzelim ulkeyi, bir de gelmis saygi ve hosgoru bekliyor. Pess..Ben size birbirinizi sevin demedim
Birbirinize saygı duyun dedim
Hakaret ile beddua ile kimse bir adım ilerleyemez
Sadece hayır oyu verenlere bu uyarımda demedim
Her iki seçeneğin savunucularınada
Düzeyli bir tartışma ortamı diledim
Bundan rahatsız olmanız sizin karakteriniz
Siz bana beddua etmeyi tercih ettiniz
Sizin duanızla yaşamıyorum tavrınızın bana bir eksisi yada kazancı yok
Ben size aynı şekilde karşılık vermeyeceğim
Nefret dolu bir insan değilim
Sizin tercihiniz uslübunuz tavrınız sizi ilgilendirir
Bide saygımı bekliyorlarmışDemokratik Cumhuriyeti yikip rejimi tek bir adamin askina diktatorluk rejimine cevirenlere hic saygi duymuyorum. Sehitlerimizin mezarda kemikleri sizliyordur bugun. Turk milleti ozgur olsun diye bu topraklarda sehit oldu onlar, siz ise bir adama kole ettiniz bu ulkeyi 100 yil sonra yeniden. Hala ilerleme dusunuyorsun he mi? Bir on yil icinde getirir Amerika sana da demokrasiyi, paramparca oldugunda Irak gibi, Afgan gibi, Suriye gibi, gorursun sen ilerlemeyi. O zaman ogrenirsin BOP projesinin es baskani olmanin ne demek oldugunu, Ortadogu cehennemini de yasarken gorursun. Mahvettiniz elbirligi ile guzelim ulkeyi, bir de gelmis saygi ve hosgoru bekliyor. Pess..
Siz okursunuz başka anlarsınız ben başka anlarımDemokratik Cumhuriyeti yikip rejimi tek bir adamin askina diktatorluk rejimine cevirenlere hic saygi duymuyorum. Sehitlerimizin mezarda kemikleri sizliyordur bugun. Turk milleti ozgur olsun diye bu topraklarda sehit oldu onlar, siz ise bir adama kole ettiniz bu ulkeyi 100 yil sonra yeniden. Hala ilerleme dusunuyorsun he mi? Bir on yil icinde getirir Amerika sana da demokrasiyi, paramparca oldugunda Irak gibi, Afgan gibi, Suriye gibi, gorursun sen ilerlemeyi. O zaman ogrenirsin BOP projesinin es baskani olmanin ne demek oldugunu, Ortadogu cehennemini de yasarken gorursun. Mahvettiniz elbirligi ile guzelim ulkeyi, bir de gelmis saygi ve hosgoru bekliyor. Pess..
Seçimde görülen şaibelere itirazlar zaten yapıldıBide saygımı bekliyorlarmışBu ülkede milyonların gözünün önünde şaibeli bir seçim yapıldı, ysk başdegneği çıkıp milyonların gözümüzün içine baka baka geçersiz milyonlarca oyu akepe istedi kabul ettik dedi, bir ülke karanlığa doğru sürükleniyor bide saygı bekliyorlarmış hemiii XXlarge kafalar
Sanirim bizde sorun var aksamdan beri basima agrilar giriyor, gozlerim dolu dolu bu yazdiklarnizi sadece dusunuyordum..kelimelere burunmus gorunce daha aci..ohalde baskanligin provasiydi benim gozumde...yazacak cok sey varken susmayi secmek istiyorum cunku dayanamiyorum..Demokratik Cumhuriyeti yikip rejimi tek bir adamin askina diktatorluk rejimine cevirenlere hic saygi duymuyorum. Sehitlerimizin mezarda kemikleri sizliyordur bugun. Turk milleti ozgur olsun diye bu topraklarda sehit oldu onlar, siz ise bir adama kole ettiniz bu ulkeyi 100 yil sonra yeniden. Hala ilerleme dusunuyorsun he mi? Bir on yil icinde getirir Amerika sana da demokrasiyi, paramparca oldugunda Irak gibi, Afgan gibi, Suriye gibi, gorursun sen ilerlemeyi. O zaman ogrenirsin BOP projesinin es baskani olmanin ne demek oldugunu, Ortadogu cehennemini de yasarken gorursun. Mahvettiniz elbirligi ile guzelim ulkeyi, bir de gelmis saygi ve hosgoru bekliyor. Pess..
........Umarim bir gun basimizdan gecen fuzelerin dususuyle uyanmayiz, umarim elimiz carsaftan gorundu diye falaka yatirilmayiz, savaslarin ilk galibi kadinlardir onlar tecavuze ugrar igrenc insanlar tarafindan bunlarida yasamayiz...sayet yasarsak butun evet verenlerin uzerindedir vebalimiz asla hakkimi helal etmiyorum
Bilsek ne değişecekhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...dakika-ysk-baskanindan-flas-aciklama.1002873/
ysk başkanının mühürsüz oy açıklaması.... fark 1 milyon 200 bin , mühürsüz oy 1 milyon 500 bin, bazı kaynaklarda 2 milyon küsur, yanlış mı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?