Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Halk oylamasi idam icin yapariz dedi bence. Kilicdaroglu icin nasil yapacak ki? Hem neden gitmesini istesin? Millet sokaklara dokulmus oyunun pesinde kosarken o sonucu kabullenmis. Bu gece en ofkelendigim kisi Kilicdaroglu. Net.

Zaten idam için halk oylaması yapacağını söyledi. Daha sonra dedi ki;
Bahçeli beni destekler. Kılıçdaroğlu da desteklerse iyi desteklemezse onun için de bir oylama yaparız.

Ben buradan çok farklı bir anlam çıkartıyorum. 20 dakikadır farklı mı konuştu acaba diye baktım hayır.
Gitmesini istemek mi başka bir şey mi bilemiyorum.

Kesinlikle katılıyorum

İdam konusunun Avrupa'yla kalan ufacık bağımızı da koparmak için gündeme geldiğini düşünüyorum. İnsanları hassas noktalarından yakalayarak onu da tekrar getirecekler. Saat diliminin değişmesini bile siyasi buluyorum. Bu da buna benzer bir karar. Tabi getirileri de olacak onlar için. Örneğin zamanında Ergenekon sebebiyle beş kere ağırlaştırılmış müebbet verdiler insanlara. Sonra "pardon kanka yokmuş ya böyle bir şey" diyerek serbest bıraktılar. İdamı bu tip şeylerde kullandıklarında dönüşü de olmayacak. Farklı amaçlar için kullanılacak gibi geliyor bana bakalım.

Ben de içerideki konuşmasında sakinliğine şaşırmıştım ama balkona çıkınca özüne döndü.

e kılıçdaroğlu kendisini o mevkiye getirenlerin kuklası çünkü.
seçim öncesi soruyorlar yine kaybederseniz istifa edermisiniz diye hayır niye ediyimki diyor.. sen bu ülkenin en güçlü muhalefet partisi olarak 8 seçim kaybetmişsin dimi niye istifa edesin ki.. ama ipini tutanlar bırakana kadar öyle mıy mıy konuşur..

bahçeli zaten nasıl bir şantaj kurbanıysa nasıl ödü koptuysa artık..

O ilacları bizde ücretli alıyoruz sadece onları da değil antibiotik, ağrı kesici, ateş düşürücü, vitamin hapları, amaliyat gerektiğinde kullanılan ilacları da haftaya amaliyat olucam mesela orda kullanılıcak bir aletin parasını ödedim 120€ birde amaliyat icin para ödicem

Tamam yotube dan yorumsuz izleyin.

Ha bi de senin o övdüğün hastaneler var ya. Bana ne yaptı biliyor musun? Kadım hastalıklarına gidip, zorla çatala çıkarmaya çalıştı mesela. Üstelik benden önce ortada biri üzerinde deney yaptılar ve daha sonra o ilaçlıi kanlı peçeteye beni oturtmaya çalıştılar? Bilmiyorum devam edeyim mi miden alacak mı? Ya da sana bağıra bağıra sedyeye ordan oryaa gezdirilen acile alınması gerekirken o deneme tahtasına alınıp kanaması artan yeni rahim ameliyatı olmuş teyzeden bahsedeym mi? Bırak allah aşkına bizde bu ülkede yaşıyoruz görüyoruz merak etme.

E burda ben de odedim. Üstüne sifir sosyal hakla yasiyorum. Madem memnun degilsiniz yer değiştirebiliriz. Cok isterim

olsun olsun en azından diş çektirmeye gidip dalağınızdan olmuyorsunuzdur...

HAYIR'da hayır vardır belkide. Şimdi görelim İstanbul'daki, Ankara'daki ve Akp'nin kaybettiği tüm şehirlerdeki temizlikleri. Şimdi görelim birbirlerinin açıklarını nasıl kullanıp ortaya döktüklerini.
Şimdi görelim yıllarını vermiş parti sevdalılarının bir gece nasıl harcanacaklarını.
Teşkilatları görelim, büyük temizlik yarından itibaren başlar.

E burda ben de odedim. Üstüne sifir sosyal hakla yasiyorum. Madem memnun degilsiniz yer değiştirebiliriz. Cok isterim
Burda sosyal hakla yaşadığıma inandığınıza göre buraya daha önce gelmediniz. Daha önce yazdığım yazıyı okumadığınızı düşünüyorum zaten türkiye ye taşınma evresindeyim. Eğer gercekten gelmek istiyorsanız para karşılığı türklerle formalite evliliği yapan almanlar var

Bu sayfayı terk ediyorum artık. Bir manken vardı hatırlarsınız benim oyum vs meselesi. Bu demokrasi değil. Şurada dolanan resimlere bakın Allah aşkına. Allahım sen bize afiyet ver. Akıl sagligimi koru. Gerçekten inanıyorlar bunlara. Sgkyi batırdı diyorlar. Ya okuldaki öğretmene kendi müdürü ne derse onu yapar. Gerçekten birinin sgkyi bir başına batirabilecegine inanıyorlar. Şuan ülkenin ekonomik durumuna bakan yok. TC tarihinde ilk kez artık nasıl çaresiz kaldıysa istihdam seferberliği yapıyor, faizsiz kredi veriyor. Turist getirene verdiği ödenekten bahsetmiyorum bile. Yok arkadaş yok. Kime neyi anlatıyorsun. Allahım sen bize önce oku dedin ama yapamayanlar oldu sen affet. Biz sahip çıkamadık güzelim demokrasimize.

Çok doktor arkadaşım var.Devlet hastahanelerindeki görüntüleme sistemleri çok eski teknoloji.MR çektiriyorsun

ama aralığı o kadar fazlaki olanı kaçırıyor.Bir çok ameliyat olması gerken gibi yapılamıyor.Gerekli teknolojik

donanım yok.Ya tam tedavi edemiyor ya sakatlıyor.Bir tanıdık varsa doktor size bunu söylüyor zaten.

Biz bu ameliyatı burada yaparsak ya sakatlarız ya da hakkıyla yapamayız git şuralara bak diye.

Ama uzaktan görünen o ameliyat devlette yapılıyor.

Hiç haber takip etmemişsin.. bu soru Kılıçdaroğlu nun sorusu.. o kadar haberi yok yeni sistemden..

olsun olsun en azından diş çektirmeye gidip dalağınızdan olmuyorsunuzdur...
Yok cok şükür henüz vöyle bir olay olmadı ama kuzenim bebeğini doğrurken doktor diye stajeri sokmuşlardı doğuma bebeğin kolunu cıkarmıştı ama doktorlar da insan güvenmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…