Halk oylamasi idam icin yapariz dedi bence. Kilicdaroglu icin nasil yapacak ki? Hem neden gitmesini istesin? Millet sokaklara dokulmus oyunun pesinde kosarken o sonucu kabullenmis. Bu gece en ofkelendigim kisi Kilicdaroglu. Net.
Kesinlikle katılıyorumYeni bir merkez ''sağ''parti çıkmadığı sürece bu iş olmaz.Aslında bu referandum Bahçeli'nin bitmişliğini gösteriyor,neden bunu kabul edemiyor,neden koltuğa bu kadar yapıştı gitmek istemiyor anlamıyorum.Eğer Mhp yi bu kadar seviyorsa kendisinin gitmesi daha hayırlı.Aynı şekilde Kılıçtaroğlu da gitmeli,efendi sessiz adamlar prim yapmıyor bizim ülkede.
Başta dediğim gibi yeni bir sağ parti çıkması şart.
Bahçeliye diyecek söz yok zaten. Hatta hitap edilecek sıfat yok.
Kılıçdaroğlu'nu Erdoğan bence resmen tehdit etti.
Fakat daha iyi bir basın açıklaması beklerdim.
Hakikaten bu adamlara ne yapıyorlar. Kılıçdaroğlu neden o kadar sakin ve yapılan haksızlıklara karşı dirençsiz durdu.
Adamın tipi kaymış gibiydi. Sürekli ekranda takip ettiğimiz isimler bunlar.
Hoş Erdoğan da beklediğimden sakindi. Böyle bangır bangır BENİM demedi.
Valla siyasetçiler her türlü kendini kurtarır da biz nolacağız.
Bahçeliye diyecek söz yok zaten. Hatta hitap edilecek sıfat yok.
Kılıçdaroğlu'nu Erdoğan bence resmen tehdit etti.
Fakat daha iyi bir basın açıklaması beklerdim.
Hakikaten bu adamlara ne yapıyorlar. Kılıçdaroğlu neden o kadar sakin ve yapılan haksızlıklara karşı dirençsiz durdu.
Adamın tipi kaymış gibiydi. Sürekli ekranda takip ettiğimiz isimler bunlar.
Hoş Erdoğan da beklediğimden sakindi. Böyle bangır bangır BENİM demedi.
Valla siyasetçiler her türlü kendini kurtarır da biz nolacağız.
O ilacları bizde ücretli alıyoruz sadece onları da değil antibiotik, ağrı kesici, ateş düşürücü, vitamin hapları, amaliyat gerektiğinde kullanılan ilacları da haftaya amaliyat olucam mesela orda kullanılıcak bir aletin parasını ödedim 120€ birde amaliyat icin para ödicemE daha ne olsun imkanlarınızı sayıp sayıp fazla birşey değil diyorsunuz pes. Çocuk parası alıyorsunuz biz burda hamile kalınca kullanmamız gereken ilaçları bile sigorta karşılamadığı için ücretli alıyoruz.
Tamam yotube dan yorumsuz izleyin.
E burda ben de odedim. Üstüne sifir sosyal hakla yasiyorum. Madem memnun degilsiniz yer değiştirebiliriz. Cok isterimO ilacları bizde ücretli alıyoruz sadece onları da değil antibiotik, ağrı kesici, ateş düşürücü, vitamin hapları, amaliyat gerektiğinde kullanılan ilacları da haftaya amaliyat olucam mesela orda kullanılıcak bir aletin parasını ödedim 120€ birde amaliyat icin para ödicem
O ilacları bizde ücretli alıyoruz sadece onları da değil antibiotik, ağrı kesici, ateş düşürücü, vitamin hapları, amaliyat gerektiğinde kullanılan ilacları da haftaya amaliyat olucam mesela orda kullanılıcak bir aletin parasını ödedim 120€ birde amaliyat icin para ödicem
Burda sosyal hakla yaşadığıma inandığınıza göre buraya daha önce gelmediniz. Daha önce yazdığım yazıyı okumadığınızı düşünüyorum zaten türkiye ye taşınma evresindeyim. Eğer gercekten gelmek istiyorsanız para karşılığı türklerle formalite evliliği yapan almanlar varE burda ben de odedim. Üstüne sifir sosyal hakla yasiyorum. Madem memnun degilsiniz yer değiştirebiliriz. Cok isterim
Ha bi de senin o övdüğün hastaneler var ya. Bana ne yaptı biliyor musun? Kadım hastalıklarına gidip, zorla çatala çıkarmaya çalıştı mesela. Üstelik benden önce ortada biri üzerinde deney yaptılar ve daha sonra o ilaçlıi kanlı peçeteye beni oturtmaya çalıştılar? Bilmiyorum devam edeyim mi miden alacak mı? Ya da sana bağıra bağıra sedyeye ordan oryaa gezdirilen acile alınması gerekirken o deneme tahtasına alınıp kanaması artan yeni rahim ameliyatı olmuş teyzeden bahsedeym mi? Bırak allah aşkına bizde bu ülkede yaşıyoruz görüyoruz merak etme.
Hiç haber takip etmemişsin.. bu soru Kılıçdaroğlu nun sorusu.. o kadar haberi yok yeni sistemden..Seçime iki gün kala yalan yanlış şeyleri yazan cbaskani danışmanı o zaman ona ne demeli ? Ayrıca kim diyor yalan diye ? Görelim bakalım neler olacak. Öyle hadi yarın hoba eyalet denmeyecek elbette. Alıştıra alıştıra.
Cbaskani neden başka partiden olsun ? Öyle bir yazmissinizki sanki cbaskani da partili olmak zorunda gibi. İçinden geçen bir parti olurdu ama bu fiiliyatta gostermezdi olur biterdi. Bir hakem maç yönetirken kendi tuttuğu takımı nasıl belli etmiyorsa aynısı bu zamana dek nasıl surduyse sürebilirdi. Bu referandum sanki parti seçimi gibi bir hal aldı. Daha önceki bir msjda da ayzdim. Yine bu sistemle devam etmeliydi. Halk akpyi ne kadar süre isterse yine secseydi. Hatta hayır çıksa dahi Erdoğan devam etmeli demiştim. Demirel bu sistemin Türkiye'de olmayacağını anlamış , bu sistem çok elzem olsa idi bunca zaman gecilirdi. Böyle başkanlık sistemi olmaz. İlla olacaksa barı abd tipi olsa idi de başkanı denetleyen birileri olsaydı. Erdoğan'dan sonra bunca zaman canı yanmış biri gelir de haksızlığın hesabını sorarsa bugün evet diyenleri görürüm ben o zamana ömrüm yeterse.
Yok cok şükür henüz vöyle bir olay olmadıolsun olsun en azından diş çektirmeye gidip dalağınızdan olmuyorsunuzdur...
Abla senin kafandan istiyorum bi yarım saat falan azcık uçayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?