- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Buna alet olan herkes sürüm sürüm sürünür inşallah vakti geldiğinde.. .Ysk mühürsüz zarf dağıtıp oyları geçerli saydı arkadaşlar Çok adaletli bi ülkeyiz dahada adalet dağıtacağız....Islak imzalar elimizde itirazlar hat safhada...
Bu fotoğrafların linkini verseydin de öyle okusaydım keşke Kakao.Böyle hangi tarihe ait ve konu ne anlayamıyorum.Nereden bileyim alakasız başka bir haberin fotoğrafını paylaşmadığını.Ayrıca benim annem nasıl girdi o törenlere?
Tamam yotube dan yorumsuz izleyin.A haber? Tarafsızlığından bu olayı mı tavsiye ettin bunu bana? Ya Allah cidden sizlere vicdan versin birini savunmak için Allah'ın verdiği gözleri inkar ediyorsunuz yazık cidden. Kılıçdaroğlu iyiki Sgk müdürüymüş iyi ki SAĞLIK BAKANI değilmiş. Bir de iyi ki 15 yıl önce hastaneler öyleymiş konuşcak karalıcak başka neyiniz olacaktı ama dimi?. Bu arada evet şimdiki hastaneler 15 yıl önceden iyi olabilir. Mesela 15 yıl önceki telefonlardan da şimdikiler çok daha iyiBu arada siz o yapılan hastanelerde 9 ay maaşını alamayan işçilerden haberdar mısınız? Bir yapılan hastanelerin sayfalarını inceleyip işçi yorumlanırı okuyun isterseniz. Ya da siz yapılan duble yollarda okula gitmesi gerekirken teneke toplayan çocukların, 80 yaşında dedelerin de bu ülkenin vatandaşı olduğundan haberdar mısınız mesela? Dünyaya yalnızca A haber çerçevesinden bakmaktan çıkarsanız belki görürsünüz.
@Hippotalamus bak öncekiler de olanlar şimdi olmuyor dersen ,bizzat annem 3 sene önce ki'nin gerçeği doktor hatası ile yumurtalıkları alındı ve buna benzer başka örnekler de mevcut bazen seneler de fark etmiyor varlıkların halen olduğunu...20 yıl önceye denk gelseydiniz gidecek hastane bulamazdınız.. lütfen youtube den arayın. 15 yıl önceki ssk hastanes ve şimdikinin farkı... yanlış iğneden kolu kesilen kızlar, rahim ameliyatında böbreği alınan kadının videolarını izleyin. Bide şimdiki hastanelerimize bakın.. bide o zamanlar ki ssk müdürüne. Hanii ssk yı batıran
Adil olsun diye yapmış olabilir..Bu oylar Kabul olsun diye Başvuruyu akepe yapmış, sence hayır oyları için yapmış olabilirmi
Akepe ve adil olmak!!! İste bütün mesele buAdil olsun diye yapmış olabilir..
Eee bugünden sonra zaten hiçbir işe yaramayacakları için neden kendi can güvenliklerini tehlikeye atsınlar ki?
Yarından itibaren zaten yasama yürütme ve yargı resmen fesheldilmeyecek mi?
İstenileni yap geç. Mis.
Benim gittigim hastaneler hic iyi degil hatta saglikli gidip hasta donerim diye korkuyorum verdikleri randevu bir ay sonrayaydi bana ustelik tomografiydi acil yapilmasi lazimdi:) bir tane oda var kapida 30 kadin bekliyoz ultrason icin yani gelisme bunun neresinde20 yıl önceye denk gelseydiniz gidecek hastane bulamazdınız.. lütfen youtube den arayın. 15 yıl önceki ssk hastanes ve şimdikinin farkı... yanlış iğneden kolu kesilen kızlar, rahim ameliyatında böbreği alınan kadının videolarını izleyin. Bide şimdiki hastanelerimize bakın.. bide o zamanlar ki ssk müdürüne. Hanii ssk yı batıran
1 hafta önce eşimle sadi konuk hastanesinde sabahladık. Sandalyede oturarak serum yedi eşim. Mide ağrısından kıvranan bir hasta Allah rızası için sedye diye yalvarıyordu. O gece gördüklerim beni benden aldı. Akşam 19:30 da girip sabah 05:00 da çıktık. Tek iyi yani ilgili ve her şeye yetişmeye çalışan doktorlardı.20 yıl önceye denk gelseydiniz gidecek hastane bulamazdınız.. lütfen youtube den arayın. 15 yıl önceki ssk hastanes ve şimdikinin farkı... yanlış iğneden kolu kesilen kızlar, rahim ameliyatında böbreği alınan kadının videolarını izleyin. Bide şimdiki hastanelerimize bakın.. bide o zamanlar ki ssk müdürüne. Hanii ssk yı batıran
Tek bu değil ki.. sadece bi örnek hastaneler.. daha neler neler var neyse.. daha fazla siyasete girmek istemiyorum. Çıkamıcam yoksa :)) iyi geceler. .@Hipotalamus bak öncekiler de olanlar şimdi olmuyor dersen ,bizzat annem 3 sene önce ki'nin gerçeği doktor hatası ile yumurtalıkları alındı ve buna benzer başka örnekler de mevcut bazen seneler de fark etmiyor varlıkların halen olduğunu...
Halk oylamasi idam icin yapariz dedi bence. Kilicdaroglu icin nasil yapacak ki? Hem neden gitmesini istesin? Millet sokaklara dokulmus oyunun pesinde kosarken o sonucu kabullenmis. Bu gece en ofkelendigim kisi Kilicdaroglu. Net.Bence o metinde önemli kısım burasıdır;
''Fakat Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Eğer gerçekten destekler de önüme gelirse, ben bunu onaylarım. Ha desteklemedi... O zaman yapacağımız şey ne? Bir halk oylaması da onun için yaparız."
Kılıçdaroğlu için yapacağı halk oylaması.
Bu alenen tehdittir.
Nokta.
Sanki mühür vurulmayan bütün oylar evet miş gibi bi algı oluşturulmaya çalışılıyor. .
Teknolojinin gelişmesiyle ilerleme sağlanan her şeyi iktidarın yaptığını sanmaktan bıkmadık, bıkmıyoruz. Kim olsaydı o gelişmeler zaten olacaktı. Neticede 3d printerla organ üretmiyoruz hala.
Balkona bahceliyle kilisdari da alsa cuk otururmus.
Vallahi bebelerime üzülüyorum baska kimse umrumda değil. Nasil bir gelecekleri olacak? Dusunmek bile istemiyorm
Seçime iki gün kala yalan yanlış şeyleri yazan cbaskani danışmanı o zaman ona ne demeli ? Ayrıca kim diyor yalan diye ? Görelim bakalım neler olacak. Öyle hadi yarın hoba eyalet denmeyecek elbette. Alıştıra alıştıra.Seçime iki gün kala yalan yanlış iddialarla insanların kafasını karıştırmak bence de adil değil.. peki size bi soru.. Cumhurbaşkanı başka bir partiden olucak başbakan başka bir partiden asıl o zaman ortalık karışacak. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? ?
Yıllar önce mark zamanı gercekten cok iyi para kazanıyordular burda ama bir gün cıktılar kemer sıkma politikası dediler ve ülkede işsizlik oranı 3 e katladı. Ben sizi anlıyorum ama dediğim gibi ordada 6 ay kalıyorum bu yüzden size rahatlıkla söyliyebilirimki durumlar eşit cünkü herşey cok pahalı o aylık ev kirasının üstüne ayda kişi başı 50€ dan ev masrafı parası alıyorlar cocuk parasını da ana okuluna ödüyorsun mecburi gönderiyorsun yoksa devlet evine geliyor hesab soruyor ve 1400€ net bir para alabilmek icin büro da calışmanız gerekiyor işsizlik parasını da şartlı veriyorlar altının, araban, evin olmazsa inanın cok zor geciniyor insanlar iş yapdığımız bir cok firma batdı. Uzaktan farklı gözüktüğünü biliyorum ama inanınki hic gözüktüğü gibi değil ve size katılıyorum türkiyede de gecinmek kolay değilBakın 1400€ dediğiniz burada 5500.-tl yapıyor.Orada yaptığınız işi burada yapsanız o parayı alamazsınız.
Çünkü bu maaş çok vasıflı bir işin maaşı değil.Muhtemelen burada alacağınız para 1500-2000.-tl civarı olur.
İstanbulda doğru düzgün bir semtte yaşayabileceğiniz ev de 1500-2000 tl civarı zaten.
300€ dediğniz burada emekli maaşı karşılığı + çocuk parası alıyorsunuz.
Burada işsizseniz kuru ekmek parası yok.
Ha bir de Türkiye'de yatırım yapacak para da artıyorsunuz.
Burada 4 kişilik bir aile ayda 7-8 bin tl ile bırak birikim yapmayı anca yaşar.
4 kişilik ailenin açlık sınırı 5 bin tl ye yakın.
E bi de emekli olunca 1500-2000€ para alacaksınız, burada alacağınız 1300-1400 tl.
Fark varmıymış bi bakın.
Mesela sadece sana sunu söyleyeceğim ,semt farkı ile bile ayrım yapılıyor gelip görsen yolları anlardın gerekeni ,madem millet evet dedi demeyenler millet değil mi ,atı alan üskarı geçti dediler,çekemiyoruz ondan yaftalıyoruz dediler bizzat ben şahidim bunlara yasalara ,kurallara uyulmadı mı bitti bu gözler gördü ve gayet de sağlıklı.iyi geceler.Tek bu değil ki.. sadece bi örnek hastaneler.. daha neler neler var neyse.. daha fazla siyasete girmek istemiyorum. Çıkamıcam yoksa :)) iyi geceler. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?