Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Son düzenleme:
Tamam yotube dan yorumsuz izleyin.

@Hippotalamus bak öncekiler de olanlar şimdi olmuyor dersen ,bizzat annem 3 sene önce ki'nin gerçeği doktor hatası ile yumurtalıkları alındı ve buna benzer başka örnekler de mevcut bazen seneler de fark etmiyor varlıkların halen olduğunu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Eee bugünden sonra zaten hiçbir işe yaramayacakları için neden kendi can güvenliklerini tehlikeye atsınlar ki?
Yarından itibaren zaten yasama yürütme ve yargı resmen fesheldilmeyecek mi?
İstenileni yap geç. Mis.

Balkona bahceliyle kilisdari da alsa cuk otururmus.

Vallahi bebelerime üzülüyorum baska kimse umrumda değil. Nasil bir gelecekleri olacak? Dusunmek bile istemiyorm

Benim gittigim hastaneler hic iyi degil hatta saglikli gidip hasta donerim diye korkuyorum verdikleri randevu bir ay sonrayaydi bana ustelik tomografiydi acil yapilmasi lazimdi:) bir tane oda var kapida 30 kadin bekliyoz ultrason icin yani gelisme bunun neresinde

1 hafta önce eşimle sadi konuk hastanesinde sabahladık. Sandalyede oturarak serum yedi eşim. Mide ağrısından kıvranan bir hasta Allah rızası için sedye diye yalvarıyordu. O gece gördüklerim beni benden aldı. Akşam 19:30 da girip sabah 05:00 da çıktık. Tek iyi yani ilgili ve her şeye yetişmeye çalışan doktorlardı.

Yandaş kanal a haberi izleyeceğinize gidin yerinde görün.

Ayrıca bazı şeyler çağın getirileridir. Millet uzaya giderken biz hala tüp, şeker kuyruğuna girecek değiliz. Bu hükümet değil başkaları da gelmiş olsa bu kadarcık gelişmeyi gösterebilirdik değil mi?

Ama hep mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. Bundan beslenen bir toplum olduk malesef.

Tek bu değil ki.. sadece bi örnek hastaneler.. daha neler neler var neyse.. daha fazla siyasete girmek istemiyorum. Çıkamıcam yoksa :)) iyi geceler. .

Halk oylamasi idam icin yapariz dedi bence. Kilicdaroglu icin nasil yapacak ki? Hem neden gitmesini istesin? Millet sokaklara dokulmus oyunun pesinde kosarken o sonucu kabullenmis. Bu gece en ofkelendigim kisi Kilicdaroglu. Net.

Ben bu t.a yüzünden savaş çıkarsa kaçarım bebemi erimi alırım kaçarım. Sizde burda şeyinizde boğulun .

Balkona bahceliyle kilisdari da alsa cuk otururmus.

Vallahi bebelerime üzülüyorum baska kimse umrumda değil. Nasil bir gelecekleri olacak? Dusunmek bile istemiyorm

Bahçeliye diyecek söz yok zaten. Hatta hitap edilecek sıfat yok.
Kılıçdaroğlu'nu Erdoğan bence resmen tehdit etti.

Fakat daha iyi bir basın açıklaması beklerdim.

Hakikaten bu adamlara ne yapıyorlar. Kılıçdaroğlu neden o kadar sakin ve yapılan haksızlıklara karşı dirençsiz durdu.
Adamın tipi kaymış gibiydi. Sürekli ekranda takip ettiğimiz isimler bunlar.

Hoş Erdoğan da beklediğimden sakindi. Böyle bangır bangır BENİM demedi.

Valla siyasetçiler her türlü kendini kurtarır da biz nolacağız.

Seçime iki gün kala yalan yanlış şeyleri yazan cbaskani danışmanı o zaman ona ne demeli ? Ayrıca kim diyor yalan diye ? Görelim bakalım neler olacak. Öyle hadi yarın hoba eyalet denmeyecek elbette. Alıştıra alıştıra.
Cbaskani neden başka partiden olsun ? Öyle bir yazmissinizki sanki cbaskani da partili olmak zorunda gibi. İçinden geçen bir parti olurdu ama bu fiiliyatta gostermezdi olur biterdi. Bir hakem maç yönetirken kendi tuttuğu takımı nasıl belli etmiyorsa aynısı bu zamana dek nasıl surduyse sürebilirdi. Bu referandum sanki parti seçimi gibi bir hal aldı. Daha önceki bir msjda da ayzdim. Yine bu sistemle devam etmeliydi. Halk akpyi ne kadar süre isterse yine secseydi. Hatta hayır çıksa dahi Erdoğan devam etmeli demiştim. Demirel bu sistemin Türkiye'de olmayacağını anlamış , bu sistem çok elzem olsa idi bunca zaman gecilirdi. Böyle başkanlık sistemi olmaz. İlla olacaksa barı abd tipi olsa idi de başkanı denetleyen birileri olsaydı. Erdoğan'dan sonra bunca zaman canı yanmış biri gelir de haksızlığın hesabını sorarsa bugün evet diyenleri görürüm ben o zamana ömrüm yeterse.

Yıllar önce mark zamanı gercekten cok iyi para kazanıyordular burda ama bir gün cıktılar kemer sıkma politikası dediler ve ülkede işsizlik oranı 3 e katladı. Ben sizi anlıyorum ama dediğim gibi ordada 6 ay kalıyorum bu yüzden size rahatlıkla söyliyebilirimki durumlar eşit cünkü herşey cok pahalı o aylık ev kirasının üstüne ayda kişi başı 50€ dan ev masrafı parası alıyorlar cocuk parasını da ana okuluna ödüyorsun mecburi gönderiyorsun yoksa devlet evine geliyor hesab soruyor ve 1400€ net bir para alabilmek icin büro da calışmanız gerekiyor işsizlik parasını da şartlı veriyorlar altının, araban, evin olmazsa inanın cok zor geciniyor insanlar iş yapdığımız bir cok firma batdı. Uzaktan farklı gözüktüğünü biliyorum ama inanınki hic gözüktüğü gibi değil ve size katılıyorum türkiyede de gecinmek kolay değil

Tek bu değil ki.. sadece bi örnek hastaneler.. daha neler neler var neyse.. daha fazla siyasete girmek istemiyorum. Çıkamıcam yoksa :)) iyi geceler. .
Mesela sadece sana sunu söyleyeceğim ,semt farkı ile bile ayrım yapılıyor gelip görsen yolları anlardın gerekeni ,madem millet evet dedi demeyenler millet değil mi ,atı alan üskarı geçti dediler,çekemiyoruz ondan yaftalıyoruz dediler bizzat ben şahidim bunlara yasalara ,kurallara uyulmadı mı bitti bu gözler gördü ve gayet de sağlıklı.iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…