Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Evet dedemin amaliyatını yapmamışlardı masada kalır biz üstlenemeyiz demişlerdi özel hastanede amaliyat oldu

İdamı ne için getirecekler? Vatan hainleri için mi?
Peki vatan hainlerini nasıl tespit edeceğiz.

2 günde 150 bin insanı fişlemek akıl dışıdır. Oturup tek tek inceleseler o rakam ancak 1 ayı bulur örneğin. Bugün içeride suçu olmayan masumlar ne olacak? Nasıl ayırt edecekler. Edemeyecekler. Kendilerinden olmayan herkes onların gözünde hain. Bunu en net bu referandum sürecinde gördük. Gösterdiler.

Zaten partili cumhurbaşkanı olunca devletin kurumlarıda partili çalışanlarla dolu olacak. Peki partili olmayan onlardan olmayan %50 ne yapacak.

Bunlar birbirlerine bile güvenmeyip '' evet oyunu'' fotoğrafla ispatlamaya çalışan bakan ve vekillerden oluşan güruhtur.
Ben nasıl güvenirim bu insanlara.

İdam geldiğinde gazeticilerden başlayıp öğretmenlere kadar herkesi hiç vicdanı ret duymadan asarlar.
Bu ülkede huzur içinde nasıl yaşayacağız.
Onlardan olmadığımız için korkmadan, rahat nefes nasıl alacağız.
Kendi başlarına haksızlık gelmeden anlamayan komşuma nasıl rahat kapımı açacağım.
Pazarda, markette hayırcı diye fişlenirsem akşam otobüsten eve gelirken o karanlık sokakta nasıl rahat yürüyeceğim.

Kaç farklı amaç olacak bilemiyoruz, ucu yok bunun.

Bizim çocuklarımız daha şanssız hele hele kız çocukları.Biz gene çocukluğumuzu gençliğimizi güzel insanlarla geçirdik.

Saygı vardı.Cumhuriyet çocuklarıydık.

CHP'nin önündeki kalabalık da dağılmaya başlanmış deniliyor. Kitlenizin mücadele etme motivasyonunu düşürdüğünüğüz için tebrik ederim.

Ya benim dogum yapmayi dusundugum hastaneden oyle memnuniyetsiz olanlar var ki odalardan hijyenden.. hatta yanlis unite kan verilmesi sebebiyle bir kadin dogum sirasinda olmus maalesef..ben doktora giriyorum benle birlikte 3 kisi daha var haklilar onlarda yeterli degil ama ben neden 3 kisiyle birlikte muayne olmak zorundayim ki ultrason cihazlari cok kotu biri bebegi daha kucuk olcuyor diger doktorun ki daha buyuk mecbur ozele yonelim oluyor

YSK ' nın 1990 'daki 283. maddesi neden bugün tartışılıyor ?
1990...
1994...
2004..
seçimlerinde mühürsüz oyların kabulü gerçekleşmiş ... Karara bağlı gerekçe'de ...
Sandık kurulunun ihmalinden doğan mühürlenmeme kişinin bireysel /vatandaşlık hakkı olan oy kullanmasını geçersiz kılmaz .

Maç 1990 da mı başlamıştı ki ? Maç ortasında kural değişikliği konuşuluyor ?

Neyse ... Sosyal medyanın algı manipülasyon gücü , insanların feraset ve sorgulama yetilerini ele geçirdiğinden beri çokta takılmıyorum bu durumlara ...

Hiç haber takip etmemişsin.. bu soru Kılıçdaroğlu nun sorusu.. o kadar haberi yok yeni sistemden..
Kim diyor haber takip etmedim diye ? Eminim böyle değildir tam olarak farklı bir şeydir. Carpitiyorsunuz çünkü. Ayrıca ben parti oylamadim. Kılıçdaroğlu'nu desteklediğimde yok. Ben vakti zamanında akpye oy vermiş bir seçmenim. Bu kadar yeterli bu sayfaya ugramayacagim bir daha.

Artık 'reis' ne istediyse verildi. Başkanlıksa başkanlık. Artık terörü dış mihrakları dize getirme zamanı. Çıkan sonuçta sevindiğim kısım artık bahane kalmadı. Bekliyoruz bakalım şu mucize "evet" in ülkemize getireceklerini. Artık mağdur edebiyatı dönemi bitti. Bırakın ssk yı kılıçtarı tüp şeker kuyruklarını.

Yaptığım ironi yi anlamadınız. Kılıçdaroğlu'nun en büyük gafı.. çarpıtma falan yok. . Birebir aynı kelimelerle.. oo daha neler neler..

Kızım kaç yaşındasın sen görmediklerini anlatıyorsun.Ben gördüm.O zaman da hastahaneler vardı.Hiç de dediğin

kadar değildi.20 yıl önce musluktan su içiyordun şimdi damacanadan içiyorsun.20 yıl önce kullandığın arabanın

vites kolu değiştirirken elinde kalırdı şimdi vites koluna elişni sürmüyorsun.Ne diyorsun sen?

Daha geçen sene bizim bekçinin 26 yaşında kızını safrakesesi ameliyatından öldürüyorlardı.Kızın karaciğerini

deldiler.Gidiyordu kız bir senedir toparlanamadı, hala çekiyor.

Başka bir apandisit ameliyatı olan ağrıları dinmeyince tekrar dr a gidiyor apandisit yerinde duruyor.

Ama ameliyat ettiler.Ne kendileri ne başkası içinden çıkamadı tekrar ameliyat ettiler.

Bunlar benim şuan aklıma gelen tanıdığım insanların başına gelen.

Nerede yaşıyorsun sen çıkar at gözlüklerini.

Rn mantıklı yorum.. mühür basmayı unuttularsa seçmenin ne suçu var?? İlgili madde tv de de verildi ama inat ya.. mızıkçılık ya.. her seferinde bişey bulundu bu seferde bu..

1.300.000 oy farkla Evet... uzatmanın anlamı yok..

Cumhurbaşkanı meclisi fesh edecek istediği gelene kadar.Bu kadar basit.

1.5 oyun mühürsüz olduğunu da bil de önce

Bu sadece bi örnekti.. ben o zaman çocuktum doğru ama araştırma yapabiliyorum şükür. . Ayrıca 20 sene önce su mu akıyordu ki çeşmeden su içicez?? Daha yazardım ama gerçekten bi daha buraya uğramak istemiyorum. Herkes toplanmış bikaç iktidara oy veren üyeyi almış karşısına.. Allah ne verdiysr laf sokuyo.. sanki ülkenin başında onlar var.. her lafa verecek bi cevabım var ama vaktim yok iyi geceler. ..

Zaten sorun o 1.500.000 oy mühürsüz.

Cumhurbaşkanı meclisi fesh edecek istediği gelene kadar.Bu kadar basit.
Inanamıyorum ya.. işte yalanlarla beyni yıkanan algı operasyonu kurbanı bi üye. . Başında olduğu bir Meclisi fes ederse kendi de tekrar seçime gider. Bi cumhurbaşkanı kendi kendini fes eder mi??

Benim gördüğüm surat çarşamba pazarıydı.Alavere dalavere ama kendi biliyor ne olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…