• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Halk oylamasi idam icin yapariz dedi bence. Kilicdaroglu icin nasil yapacak ki? Hem neden gitmesini istesin? Millet sokaklara dokulmus oyunun pesinde kosarken o sonucu kabullenmis. Bu gece en ofkelendigim kisi Kilicdaroglu. Net.

Zaten idam için halk oylaması yapacağını söyledi. Daha sonra dedi ki;
Bahçeli beni destekler. Kılıçdaroğlu da desteklerse iyi desteklemezse onun için de bir oylama yaparız.

Ben buradan çok farklı bir anlam çıkartıyorum. 20 dakikadır farklı mı konuştu acaba diye baktım hayır.
Gitmesini istemek mi başka bir şey mi bilemiyorum.

Yeni bir merkez ''sağ''parti çıkmadığı sürece bu iş olmaz.Aslında bu referandum Bahçeli'nin bitmişliğini gösteriyor,neden bunu kabul edemiyor,neden koltuğa bu kadar yapıştı gitmek istemiyor anlamıyorum.Eğer Mhp yi bu kadar seviyorsa kendisinin gitmesi daha hayırlı.Aynı şekilde Kılıçtaroğlu da gitmeli,efendi sessiz adamlar prim yapmıyor bizim ülkede.

Başta dediğim gibi yeni bir sağ parti çıkması şart.
Kesinlikle katılıyorum

Bahçeliye diyecek söz yok zaten. Hatta hitap edilecek sıfat yok.
Kılıçdaroğlu'nu Erdoğan bence resmen tehdit etti.

Fakat daha iyi bir basın açıklaması beklerdim.

Hakikaten bu adamlara ne yapıyorlar. Kılıçdaroğlu neden o kadar sakin ve yapılan haksızlıklara karşı dirençsiz durdu.
Adamın tipi kaymış gibiydi. Sürekli ekranda takip ettiğimiz isimler bunlar.

Hoş Erdoğan da beklediğimden sakindi. Böyle bangır bangır BENİM demedi.

Valla siyasetçiler her türlü kendini kurtarır da biz nolacağız.

İdam konusunun Avrupa'yla kalan ufacık bağımızı da koparmak için gündeme geldiğini düşünüyorum. İnsanları hassas noktalarından yakalayarak onu da tekrar getirecekler. Saat diliminin değişmesini bile siyasi buluyorum. Bu da buna benzer bir karar. Tabi getirileri de olacak onlar için. Örneğin zamanında Ergenekon sebebiyle beş kere ağırlaştırılmış müebbet verdiler insanlara. Sonra "pardon kanka yokmuş ya böyle bir şey" diyerek serbest bıraktılar. İdamı bu tip şeylerde kullandıklarında dönüşü de olmayacak. Farklı amaçlar için kullanılacak gibi geliyor bana bakalım.

Ben de içerideki konuşmasında sakinliğine şaşırmıştım ama balkona çıkınca özüne döndü.

Bahçeliye diyecek söz yok zaten. Hatta hitap edilecek sıfat yok.
Kılıçdaroğlu'nu Erdoğan bence resmen tehdit etti.

Fakat daha iyi bir basın açıklaması beklerdim.

Hakikaten bu adamlara ne yapıyorlar. Kılıçdaroğlu neden o kadar sakin ve yapılan haksızlıklara karşı dirençsiz durdu.
Adamın tipi kaymış gibiydi. Sürekli ekranda takip ettiğimiz isimler bunlar.

Hoş Erdoğan da beklediğimden sakindi. Böyle bangır bangır BENİM demedi.

Valla siyasetçiler her türlü kendini kurtarır da biz nolacağız.

e kılıçdaroğlu kendisini o mevkiye getirenlerin kuklası çünkü.
seçim öncesi soruyorlar yine kaybederseniz istifa edermisiniz diye hayır niye ediyimki diyor.. sen bu ülkenin en güçlü muhalefet partisi olarak 8 seçim kaybetmişsin dimi niye istifa edesin ki.. ama ipini tutanlar bırakana kadar öyle mıy mıy konuşur..

bahçeli zaten nasıl bir şantaj kurbanıysa nasıl ödü koptuysa artık..

E daha ne olsun imkanlarınızı sayıp sayıp fazla birşey değil diyorsunuz pes. Çocuk parası alıyorsunuz biz burda hamile kalınca kullanmamız gereken ilaçları bile sigorta karşılamadığı için ücretli alıyoruz.
O ilacları bizde ücretli alıyoruz sadece onları da değil antibiotik, ağrı kesici, ateş düşürücü, vitamin hapları, amaliyat gerektiğinde kullanılan ilacları da haftaya amaliyat olucam mesela orda kullanılıcak bir aletin parasını ödedim 120€ birde amaliyat icin para ödicem

Tamam yotube dan yorumsuz izleyin.

Ha bi de senin o övdüğün hastaneler var ya. Bana ne yaptı biliyor musun? Kadım hastalıklarına gidip, zorla çatala çıkarmaya çalıştı mesela. Üstelik benden önce ortada biri üzerinde deney yaptılar ve daha sonra o ilaçlıi kanlı peçeteye beni oturtmaya çalıştılar? Bilmiyorum devam edeyim mi miden alacak mı? Ya da sana bağıra bağıra sedyeye ordan oryaa gezdirilen acile alınması gerekirken o deneme tahtasına alınıp kanaması artan yeni rahim ameliyatı olmuş teyzeden bahsedeym mi? Bırak allah aşkına bizde bu ülkede yaşıyoruz görüyoruz merak etme.

O ilacları bizde ücretli alıyoruz sadece onları da değil antibiotik, ağrı kesici, ateş düşürücü, vitamin hapları, amaliyat gerektiğinde kullanılan ilacları da haftaya amaliyat olucam mesela orda kullanılıcak bir aletin parasını ödedim 120€ birde amaliyat icin para ödicem
E burda ben de odedim. Üstüne sifir sosyal hakla yasiyorum. Madem memnun degilsiniz yer değiştirebiliriz. Cok isterim

_20170417_011843.jpg

olsun olsun en azından diş çektirmeye gidip dalağınızdan olmuyorsunuzdur...

HAYIR'da hayır vardır belkide. Şimdi görelim İstanbul'daki, Ankara'daki ve Akp'nin kaybettiği tüm şehirlerdeki temizlikleri. Şimdi görelim birbirlerinin açıklarını nasıl kullanıp ortaya döktüklerini.
Şimdi görelim yıllarını vermiş parti sevdalılarının bir gece nasıl harcanacaklarını.
Teşkilatları görelim, büyük temizlik yarından itibaren başlar.

E burda ben de odedim. Üstüne sifir sosyal hakla yasiyorum. Madem memnun degilsiniz yer değiştirebiliriz. Cok isterim
Burda sosyal hakla yaşadığıma inandığınıza göre buraya daha önce gelmediniz. Daha önce yazdığım yazıyı okumadığınızı düşünüyorum zaten türkiye ye taşınma evresindeyim. Eğer gercekten gelmek istiyorsanız para karşılığı türklerle formalite evliliği yapan almanlar var

Bu sayfayı terk ediyorum artık. Bir manken vardı hatırlarsınız benim oyum vs meselesi. Bu demokrasi değil. Şurada dolanan resimlere bakın Allah aşkına. Allahım sen bize afiyet ver. Akıl sagligimi koru. Gerçekten inanıyorlar bunlara. Sgkyi batırdı diyorlar. Ya okuldaki öğretmene kendi müdürü ne derse onu yapar. Gerçekten birinin sgkyi bir başına batirabilecegine inanıyorlar. Şuan ülkenin ekonomik durumuna bakan yok. TC tarihinde ilk kez artık nasıl çaresiz kaldıysa istihdam seferberliği yapıyor, faizsiz kredi veriyor. Turist getirene verdiği ödenekten bahsetmiyorum bile. Yok arkadaş yok. Kime neyi anlatıyorsun. Allahım sen bize önce oku dedin ama yapamayanlar oldu sen affet. Biz sahip çıkamadık güzelim demokrasimize.

Ha bi de senin o övdüğün hastaneler var ya. Bana ne yaptı biliyor musun? Kadım hastalıklarına gidip, zorla çatala çıkarmaya çalıştı mesela. Üstelik benden önce ortada biri üzerinde deney yaptılar ve daha sonra o ilaçlıi kanlı peçeteye beni oturtmaya çalıştılar? Bilmiyorum devam edeyim mi miden alacak mı? Ya da sana bağıra bağıra sedyeye ordan oryaa gezdirilen acile alınması gerekirken o deneme tahtasına alınıp kanaması artan yeni rahim ameliyatı olmuş teyzeden bahsedeym mi? Bırak allah aşkına bizde bu ülkede yaşıyoruz görüyoruz merak etme.

Çok doktor arkadaşım var.Devlet hastahanelerindeki görüntüleme sistemleri çok eski teknoloji.MR çektiriyorsun

ama aralığı o kadar fazlaki olanı kaçırıyor.Bir çok ameliyat olması gerken gibi yapılamıyor.Gerekli teknolojik

donanım yok.Ya tam tedavi edemiyor ya sakatlıyor.Bir tanıdık varsa doktor size bunu söylüyor zaten.

Biz bu ameliyatı burada yaparsak ya sakatlarız ya da hakkıyla yapamayız git şuralara bak diye.

Ama uzaktan görünen o ameliyat devlette yapılıyor.

Seçime iki gün kala yalan yanlış şeyleri yazan cbaskani danışmanı o zaman ona ne demeli ? Ayrıca kim diyor yalan diye ? Görelim bakalım neler olacak. Öyle hadi yarın hoba eyalet denmeyecek elbette. Alıştıra alıştıra.
Cbaskani neden başka partiden olsun ? Öyle bir yazmissinizki sanki cbaskani da partili olmak zorunda gibi. İçinden geçen bir parti olurdu ama bu fiiliyatta gostermezdi olur biterdi. Bir hakem maç yönetirken kendi tuttuğu takımı nasıl belli etmiyorsa aynısı bu zamana dek nasıl surduyse sürebilirdi. Bu referandum sanki parti seçimi gibi bir hal aldı. Daha önceki bir msjda da ayzdim. Yine bu sistemle devam etmeliydi. Halk akpyi ne kadar süre isterse yine secseydi. Hatta hayır çıksa dahi Erdoğan devam etmeli demiştim. Demirel bu sistemin Türkiye'de olmayacağını anlamış , bu sistem çok elzem olsa idi bunca zaman gecilirdi. Böyle başkanlık sistemi olmaz. İlla olacaksa barı abd tipi olsa idi de başkanı denetleyen birileri olsaydı. Erdoğan'dan sonra bunca zaman canı yanmış biri gelir de haksızlığın hesabını sorarsa bugün evet diyenleri görürüm ben o zamana ömrüm yeterse.
Hiç haber takip etmemişsin.. bu soru Kılıçdaroğlu nun sorusu.. o kadar haberi yok yeni sistemden..

olsun olsun en azından diş çektirmeye gidip dalağınızdan olmuyorsunuzdur...
Yok cok şükür henüz vöyle bir olay olmadı:KK70: ama kuzenim bebeğini doğrurken doktor diye stajeri sokmuşlardı doğuma bebeğin kolunu cıkarmıştı :( ama doktorlar da insan güvenmemek lazım

Back