• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Sandık kurulunda o kadar adam var nasıl mühür basmayı unutmuşlar , bu nasıl bir mallık?!

Sonucun evet çıkacağı zaten belliydi, çamur atıldı sonuçlara resmen bu kurullardakilerin üstün zekaları sayesinde! Hayır yapacağın iş belli mühürleyip vereceksin pusulayı , çantasını telefonunu alacaksın kişinin, kimliğini kontrol edip imzayı attırıp yollayacaksın. bunu nasıl beceremedin sandık kurulu? Ne kadarlık bir zeka gerekiyordu!

nerde usülsüzlük yapılmışsa hesabı sorulur umarım. Halkın kararı evet zaten, üstün zekalı kurul çalışanları yüzünden pislik atılmış oldu karara sadece. Gerçi bu olmasaydı da itiraz edilecek bir milyon şey bulanacaktı karar hayır çıkmadığı sürece

bu daha önce de söylemişti bi kaç defa, idam için referandum yaparız diye

Bence o metinde önemli kısım burasıdır;

''Fakat Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Eğer gerçekten destekler de önüme gelirse, ben bunu onaylarım. Ha desteklemedi... O zaman yapacağımız şey ne? Bir halk oylaması da onun için yaparız."

Kılıçdaroğlu için yapacağı halk oylaması.

Bu alenen tehdittir.
Nokta.

Sen VİCDANINLA bu seçimde Ysk'nın yaptığını doğru bulup kabulleniyor musun? Bu haksızlığa da mı Evet. Birilerinden kardeşlik beklerken. Haksızlık varsa ortaya çıkarılır umarım diye bir cevap yazardınız o zaman.

Her zamanki iddialarıniz işte biz sizin bu karalamalariniza alıştık.
Cidden artık aynı nakaratlardan midemiz bulandı. :kusmuk:
Velevki hata var umarım yapılan oyunlar yapanın başında patlar.
Kanal d YSK başkanı açıklama yapıyor izlemeni tavsiye ederim.
Artık kesin şu yaygarıyı ve saygı duyun.
Demokrasi istiyorsunuz demokratik sonuçları dilediğiniz gibi sorgulayın hatta √%1 de sizin olsun yani 1.300.000.000 oyda sizin olsun, yani Yine evet kazanacak neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Herkes saygı duyacak ve hassas süreçte ötekileştirmeden ziyade hırslari yutup eyvallah deyip oturacak.:kızgın:

demin paylaştığım erdoğanın konuşması haberine ekleme yapılmış:

HEMEN KONUYU (İDAM) GÖRÜŞECEĞİM

Hemen bu konuyu, Sayın Başbakan'la, Sayın Bahçeli'yle de görüşeceğim. 'Meydanlarda hep bununla karşılaştım' diyeceğim. Zaten Sayın Bahçeli 'ben desteklerim' dedi, Sayın Yıldırım aynı şekilde... Fakat Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Eğer gerçekten destekler de önüme gelirse, ben bunu onaylarım. Ha desteklemedi... O zaman yapacağımız şey ne? Bir halk oylaması da onun için yaparız."

Son sözler çok korkutucu gerçekten..

Valla okuyamadim sonuna kadar cognitive. Buna da kukreyemiyorsan neye yararsin sen?

Eee bugünden sonra zaten hiçbir işe yaramayacakları için neden kendi can güvenliklerini tehlikeye atsınlar ki?
Yarından itibaren zaten yasama yürütme ve yargı resmen fesheldilmeyecek mi?
İstenileni yap geç. Mis.

14 sene önce ayrıştık Kakao,tam da 14 sene önce ayrıştık.Ben 20 li yaşlarımın ortasına kadar siyasetle ilgilenmezdim,şimdi bakıyorum 18 yaşında delikanlı senden benden çok siyasetçi olmuş,sokakta evlerde herşeyden önce konuşulan bu,içimiz dışımız siyaset.Bak sen bile birazönce paylaştığın fotoğrafta ''biz,onlar ''diye paylaştın.Belki bilinçli belki bilinçsiz ama içten içe ayrışmışız bile.İyi konuşup yazamam ama iyi bir okuyucuyumdur,burayı değil tüm sosyal medyada yazılanları okuyorum,haberleri,gündemi sıkı takip ediyorum,sen de ediyorsundur eminim,görmüyor musun okumuyor musun?Daha birkaç gün önce vekilin biri hayır diyenleri işten atacağım,hayır diyenlerin eşleri evetçilere helaldir gibi yazılar okudum,ayrışmamışız öyle mi?15 temmuzda tankların önüne yatmadık diye vatan haini olduk,gezide polise şarkılarla giderken polisi karşımıza diktiler,hayır diyenleri terörist ilan ettiler,ayrışmadık öyle mi?14 yıl önce ben böyle bir ülke de yaşamıyordum,tamam mükemmel değildi ama hiç bu kadar kutuplaşmamıştık.Hepimiz o kadar kin ve nefret doluyuz ki.Allah kitap nedense hep sizlerin tekelinde oldu,biz de dinsiz ilan edildik ama ayrışmadık öyle mi?

Ben hep dedim ki,tek birşeyi savunuyorum o da başörtüsü özgürlüğü,ben de karşıyım başörtüsünün yasaklanmasına ama sırf bunu yaptılar diye de diğer yaptıkları yanlışları da görmemezlikten gelemezdim.1 doğru varsa 5 yanlış var maalesef.Sürekli okuduğum bir konu var diyorsunuz ki;işte yemin törenlerine başörtülü analar alınmadı.Ne zamandır yazmak istiyordum , abim tıp okudu,sene 1994 ben 14 yaşındayım,abimin diploma törenine gittik,annem ise başörtülü bir kadın ve hiç bir sorun yaşamadık,aynı şekilde aynı abim Muşta havacı subay olarak askerliğini yaptı ve yine annem yemin törenine gittiğinde hiçbir sorun yaşamadı.Kim bu kapıdan kovulan başörtülü analar ben anlamadım.
Onlar derken senimi kastediyorum sanırsın prensesim . Hep beraber yaşadığımız ve nefes aldığımız bu güzelim ülkeme göz dikenleredir.bir Fransa, bir almanya,bir Hollanda neler yaptılar . Kim onlar canım bizi seviyormu bunlar Atatürkçülüğün arkasına sığınıp üstümüze gelmediler mı,, SONRA Fethullah Güleni sürdüler önümüze neden ayırmak, ayrıştırmak için..Su an ben İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum açığı ile kapalisi ile ve prensesim Yok Bir sıkıntı.ve inan Daha İyi yerlere geleceğiz

Meydanlarda yine sarıklı tipler ellerinde Osmanlı bayrağı olanlar türemiş. Ne diyelim ki ağlamamak için zor tuttum kendimi. Tekke ve zaviyeleri acmazsaniz hatrim kalır nolur açın.
Ben artık salıverdim kendimi,ne olacaksa olsun hep beraber bir görelim.Ne desek ne yapsak anlatamadık,inşallah biz yanılıyoruzdur ama milletçe dibi bir görelim anca öyle akıllanırız.

İşte onu 12 ay yap neden ordasın???

Ben sana söyleyeyim oradaki imkanlar burada yok çünkü.
Gercekten samimi bir şekilde söylüyorum ordaki imkanlardan farklı olan tek nokta işsizlik parası veriyorlar 300€ birde cocuk parası veriyorlar yoksa imkanlar aynı 2000€ aylık alan işciden emeklilik icin vergi icin para cekiyolar geriye 1400€ kalıyo ev kirası 600€-800€ burdakilerin işine yarayan tek şey euronun yüksek olması türkiyeye yatırım yapıyorlar bu yüzden akrabalarım teyzem ve cocukluk arkadaşlarım temmeli dönüş yapdılar

Bence o metinde önemli kısım burasıdır;

''Fakat Kılıçdaroğlu da destekleyeceğini söylemişti. Eğer gerçekten destekler de önüme gelirse, ben bunu onaylarım. Ha desteklemedi... O zaman yapacağımız şey ne? Bir halk oylaması da onun için yaparız."

Kılıçdaroğlu için yapacağı halk oylaması.

Bu alenen tehdittir.
Nokta.

Tasfiye edilecek durum onu gösteriyor...Chp ye ateşli bir lider şart oldu..kitleleri arkasından sürüklemeli...

gercekten bir sandığın başında 5-6 adam oturuyor ama bir mühür vuramıyorlar mı?! Benimde cantamı telefonumu almamışlardı ve mühürde vurmadılar sadece imza attırdılar oy kullandığıma dahil

Tasfiye edilecek durum onu gösteriyor...Chp ye ateşli bir lider şart oldu..kitleleri arkasından sürüklemeli...

sadece chp değilki hepsine, mhp bugün ipini çekti ama bahçeli zafer nidaları atıyor

ülkede muhalefet diye bişey yok

Onlar derken senimi kastediyorum sanırsın prensesim . Hep beraber yaşadığımız ve nefes aldığımız bu güzelim ülkeme göz dikenleredir.bir Fransa, bir almanya,bir Hollanda neler yaptılar . Kim onlar canım bizi seviyormu bunlar Atatürkçülüğün arkasına sığınıp üstümüze gelmediler mı,, SONRA Fethullah Güleni sürdüler önümüze neden ayırmak, ayrıştırmak için..Su an ben İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum açığı ile kapalisi ile ve prensesim Yok Bir sıkıntı.ve inan Daha İyi yerlere geleceğiz
Kakao konunun özünden ikimizde uzaklaşmaya başladık ama benim mesajımın cevabı bu değildi,en son paragrafıma hiç değinmemişsin,hani şu mağdur olan başörtülü anaların olduğu.

Konumuz bu değildi ama sen örnek verdin diye diyorum,Allah aşkına bahsettiğin bu Fetö kimin zamanında palazlandı,dizinin dibinde olan fotoğraflar vardı,mesela birçok kişi fetöcü diye içeriye alındı ama beraber fotoğrafı olan kişilere neden hiçbirşey olmadı,amannn neyse Kakaom anlamayacağız birbirimizi,neyse.

Ben artık salıverdim kendimi,ne olacaksa olsun hep beraber bir görelim.Ne desek ne yapsak anlatamadık,inşallah biz yanılıyoruzdur ama milletçe dibi bir görelim anca öyle akıllanırız.
Muasır medeniyetler düzeyini farklı anladılar sanırım. Allahım azap etmez umarım bize. Size güzel vatan sundum siz kıymetini bilemediniz deyip ceza vermez inşallah. :(

Back