Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ysk başkanı itirazlar değerlenip 10-12 gün sonra kesin sonuç açıklanacak dedi.

SAYGI DUYMUYORUM KARDEŞİM bu seçimin adil olduğuna inanmıyorum ki saygı duyayım.

Buna karalama diyorsan Allah sana vicdan versin yazık yazık yerinde olsam aynaya bakmazdım.

Vallahi daha güzel özetlenemezdi.
Her kelimesine

Ysk başkanının açıklamasından tatmin olan var mı? Bu nasıl bir aymazlıktır?

Orada ki adamların görevi nedir? Pusulaları mühürlemek. Bunu bile yapmaktan acizler.
Tatmin olmadım ,olmam mümkün de değil maddeler belli'dir, kural bellidir nasıl sayılabilir,ben çantamla girdiysem oraya neden sorulmadı, neden söylenme di bırak çantanı gir diyen bile olma dı sözde eğitilmişler seçim konusun da niye benim çevrem de ve bir çok şehir de bu sözler söyleniyor ,yasaksa bana da yasak olmalıydı,eğitimse burda ki sandık başkanlarına da verilmeliy di düpedüz yanlışa bu katkı hiç ahlak'a ,mantığa uygun mu ,saygı duyulmaksa sorun yasaları çiğneyenlerden de saygı bekleniyordu .

Artık yatma zamanı İyi geceler

Her seçimlerde aynı numara. . Elektrik kesildi dendi bi seçimde de.. elektirik kesilen hiç bir yerde ak parti kazanamadı. Ama hala burdan yürüyorlar. Göz göre göre yalan söylüyorlar. Bende sizin a haberdeki 15 sene önceki hastanelerin halini ve şimdiki halini.. ordaki kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını izlemeni tavsiye ederim. .

Bakın 1400€ dediğiniz burada 5500.-tl yapıyor.Orada yaptığınız işi burada yapsanız o parayı alamazsınız.

Çünkü bu maaş çok vasıflı bir işin maaşı değil.Muhtemelen burada alacağınız para 1500-2000.-tl civarı olur.

İstanbulda doğru düzgün bir semtte yaşayabileceğiniz ev de 1500-2000 tl civarı zaten.

300€ dediğniz burada emekli maaşı karşılığı + çocuk parası alıyorsunuz.

Burada işsizseniz kuru ekmek parası yok.

Ha bir de Türkiye'de yatırım yapacak para da artıyorsunuz.

Burada 4 kişilik bir aile ayda 7-8 bin tl ile bırak birikim yapmayı anca yaşar.

4 kişilik ailenin açlık sınırı 5 bin tl ye yakın.

E bi de emekli olunca 1500-2000€ para alacaksınız, burada alacağınız 1300-1400 tl.

Fark varmıymış bi bakın.

Her seferinde bişey bulırlar.. kendileri hariç herkes suçlu. Şimdi nerdeyse zafer naraları at.acaklar. Bunların başındaki adam 18 maddeyi bile okumamış. .

Benim de sonuç faydaniza çıkınca her şey adabiyla yapilmiscasina söylemlerde bulunmanız midemi bulandırıyor. Ysknin yaptığı yanlış. Sınav başladıktan sonra kural değişmez. Hi ama bundan daha önemlisi var bence. O da şu. Eşit koşullarda mı yarış yapıldı ? Evet reklamları kanallarda kaç dk yayınlandı hayır reklamlarına kaç dk ayrıldı ? Düne kadar her Allah'ın günü cbaskani bir kanalda açıklamalarda idi. Bu mu yani demokratik seçim. Zaten demokrasinin umrunuzda olduğunu falan da düşünmüyorum ayrıca. Başka da bir şey yazmayacağım. barı bir cikariniz olsa partiden ise falan katiyorlardir umarım sizi.

Her cümlenin sonuna soru işareti? Vurgularda hatalar? Bu siteden banlanınca karalar bağlıyorum ya sorma, özellikle de senin gibi harikulade insanlardan uzak kalırım diye korkuyorum.

:) Verecek cevap bulamayınca yazıma mi takıldıniz ? ? ?

Korkmuyorsaniz eğer neden öyleyse , banlanma olmayan yerde dinleyin beni diyorsunuz ? Halaya gel.

E daha ne olsun imkanlarınızı sayıp sayıp fazla birşey değil diyorsunuz pes. Çocuk parası alıyorsunuz biz burda hamile kalınca kullanmamız gereken ilaçları bile sigorta karşılamadığı için ücretli alıyoruz.

20 yıl önceye denk gelseydiniz gidecek hastane bulamazdınız.. lütfen youtube den arayın. 15 yıl önceki ssk hastanes ve şimdikinin farkı... yanlış iğneden kolu kesilen kızlar, rahim ameliyatında böbreği alınan kadının videolarını izleyin. Bide şimdiki hastanelerimize bakın.. bide o zamanlar ki ssk müdürüne. Hanii ssk yı batıran

A haber? Tarafsızlığından bu olayı mı tavsiye ettin bunu bana? Ya Allah cidden sizlere vicdan versin birini savunmak için Allah'ın verdiği gözleri inkar ediyorsunuz yazık cidden. Kılıçdaroğlu iyiki Sgk müdürüymüş iyi ki SAĞLIK BAKANI değilmiş. Bir de iyi ki 15 yıl önce hastaneler öyleymiş konuşcak karalıcak başka neyiniz olacaktı ama dimi?. Bu arada evet şimdiki hastaneler 15 yıl önceden iyi olabilir. Mesela 15 yıl önceki telefonlardan da şimdikiler çok daha iyi Bu arada siz o yapılan hastanelerde 9 ay maaşını alamayan işçilerden haberdar mısınız? Bir yapılan hastanelerin sayfalarını inceleyip işçi yorumlanırı okuyun isterseniz. Ya da siz yapılan duble yollarda okula gitmesi gerekirken teneke toplayan çocukların, 80 yaşında dedelerin de bu ülkenin vatandaşı olduğundan haberdar mısınız mesela? Dünyaya yalnızca A haber çerçevesinden bakmaktan çıkarsanız belki görürsünüz.

sadece chp değilki hepsine, mhp bugün ipini çekti ama bahçeli zafer nidaları atıyor

ülkede muhalefet diye bişey yok
Yeni bir merkez ''sağ''parti çıkmadığı sürece bu iş olmaz.Aslında bu referandum Bahçeli'nin bitmişliğini gösteriyor,neden bunu kabul edemiyor,neden koltuğa bu kadar yapıştı gitmek istemiyor anlamıyorum.Eğer Mhp yi bu kadar seviyorsa kendisinin gitmesi daha hayırlı.Aynı şekilde Kılıçtaroğlu da gitmeli,efendi sessiz adamlar prim yapmıyor bizim ülkede.

Başta dediğim gibi yeni bir sağ parti çıkması şart.

Cok bile yazdiniz...

Kesinlikle...

Seçime iki gün kala yalan yanlış iddialarla insanların kafasını karıştırmak bence de adil değil.. peki size bi soru.. Cumhurbaşkanı başka bir partiden olucak başbakan başka bir partiden asıl o zaman ortalık karışacak. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…